Tātad, esmu uzaicināta uz kāzām, kas notiks pēc pāris mēnešiem. Meitene, kas mani aicināja, ir bijusi mana labākā draudzene vairākus gadus, taču nu jau pēdējos 5 gadus mēs tiekamies nenormāli reti, no viņas puses nav nekādas iniciatīvas satikties, parasti tā esmu es, kura aicina satikties, papļāpāt, utt. Pēdējo reizi tikāmies kaut kad februārī uz 1 stundiņu, pasēdējām un viņai bija kaut kur jāskrien tālāk.
Godīgi sakot, es vairs nejūtos kā viņas draudzene (kur nu vēl labākā, šis vilciens jau ir aizgājis), bet drīzāk kā paziņa...No vienas puses, es tiešām priecājos par viņu un gribu uz kāzām, bet no otras puses - man ir tāda rūgtuma piegarša visam šim pasākumam, jo ikdienā mēs praktiski nekomunicējam un tagad pēkšņi mani uzaicina uz kāzām, nezinu pat ko domāt! :( Vai arī es lieki kaut ko sliktu sadomājos? Jūs esat saņēmušas uzaicinājumu uz kāzām no kādas personas, ar kuru vairs nav tuvas attiecības, drīzāk esat tādā kā paziņu līmenī? Iet/neiet? Ko jūs domājat? :/
Jā un par ielūgumu runājot, es to pat neesmu saņēmusi, viņai nav laika to nodot, tik cik piezvanīja pa telefonu un īsumā pastāstīja, kas un kā un cikos...