Droši daudzas pasmaida ieraugot šādu vārdu savienojumu, bet tā tiešām ir.
Man ik pa laikam caur acīm iziet tāda kā sareibšanas sajūtas. Citreiz vienu reizi, citreiz vairāk. Nesaprotu no kā tas varētu būt - acu pārslodzes? acu spiediens pa lielu? vai varbūt sprandā kaut kas nospiests? =/ Nezinu - vai kādu acu pilieni palīdzētu...
Murrra, izklausās pēc asinsrites problēmām. Acu spiediens maz ticams, ka vainīgs. Apraksti precīzāk, vai lieto redzes korekciju, kāda ir ikdienas nodarbošanās, vispārējās saslimšanas (vairogdziedzeris, muguras problēmas...)
A moš no sprandas tas ir? Tā baigi sāp un ir nepatīkamas sajūtas.
Lietoju lēcas, retāk brilles. Moš lēcu termiņš vainīgs? Ikdienā daudz stundas pavadu pie datora.
Vakar vēl bija ok, paņēmu brīvdienu, bet šodien kā kaut kur paskatos un rakstu darbu, iet tādi šilieri cauri, tiešām kā acis/galva sareibst.
Nopietni. Man apmēram reizi gadā tuvāk pavasarim tā uznāk. Jau trešo gadu šo ārstēju ar mākslīgajām asarām. Tas pēc acu ārsta ieteikuma.
Ja nelīdzēs, tad meklēsi cēloni tālāk. Sliktāk no mākslīgajām asarām toč nebūs. Papildus, protams pavingrināt acis vajag. Īpaši, ja nēsā brilles un strādā pie datora.
Vairāk lietoju tieši kontaktlēcas. Noteikti papilināšu šos pilienus. Savādāk tik nepatīkama sajūta, vispār darbu nevar parakstīt, ka iziet cauri karuseļa sajūta. Visu laiku tā nebija, sākās vakar vakarā. Galva arī sāk sāpēt. Laikam tiešām acīm pārslodze.
Murrra, drīzāk spranda. Nu nez vai mākslīgās asaras palīdzēs, tās vairāk pie acu graušanas, asarošanas, bet, sliktu, protams, tas neko nenodarīs, ja pamēģināsi.
Un vai vienmēr vajag uzreiz ķerties pie pilieniem, protams, ka tas ir vieglākais, bet Tavs simptomu kopums nenorāda, ka vajadzētu mākslīgo asaru...drīzāk masāža, pastaiga, acu atpūta, darba vietas ergonomika, regulāras pauzes strādājot ar datoru...
Noteikti,ka papilināšu,bet man arī šķiet,ka sprandā vaina...tagad arī baigi velk. Paskatos kaut kur-tā sāk griezties acis, pat negribas nekur staigāt, ka tāds žvingulis.. =/ Nākošnedēļ eju uz masāžu, ceru,ka palīdzēs...
Jācer, ka masāža ir pēc ārsta rekomendācijas. Jo man sprandai (tā ir ievirzījusies iekšā un rada sliktu dūšu + reiboni) masāžu aizliedza.
Bet man papildus ir anēmija. Un šīs acs muskuļu spazmas. Tad nu dzeru gan dzelzi, gan pilinu pilienus un nēsāju kakla ortozi.
Derētu tomēr aiziet pie acu ārsta, bet vispār man arī no plecu muskuļu un sprandas savilkuma bieži bija tāda kā nepatīkama acīm sajūta, itkā ņirbēšana, nu nezinu kā lai pareizi pasaka. Pēc pāris reizēm masāžas pargāja.
pārbaudi radzenes biezumu, vai nav iespiedies no lēcām, var izdarīt lāzerklīnikā. Ja radzene deformējusies, tad lēca pa pa aci pastaigājas un redze šilierējas