Sveikas meitenes. Es pirms kāda laika šķiet strauji nokritos svarā, smēķēšanu esmu atmetusi 2 mēnešus un man ir nedaudz iekrituši vaigi un zem acīm arī. Ko man darīt? :( Vairāk ēst? Jo izskatos nedaudz slimīgi tieva..Lietot kādu ksomētiku? itkā katru vakaru sejā iesmērēju C vitamīnu no ampulām, jūt, ka seju savelk. Bet ko darīt?
Man jau draudzenes teica, ka biju smukāka, kad biju apaļāka, un es uzreiz saku ka negribu būt resna, un viņas teica, ka nav jau jābut apaļam, bet apaļākam..
Es nemuldu, tā arī ir. :) Nu ir tev tauki, atzīsti pati. Šeit ir meitenes, kas pārsvarā sver ~55 kg, citām ir augums 180 cm un sver ap 50 kg. :) Tādi ir fakti, paskaties spogulī un pati sapratīsi, ka esi resna.
K - paklusē. :) Vai arī nosauc savus parametrus. Kādi vēl iekrituši vaigi pie šitik liela svara? :D zane laikam ir no tām, kam ir topā piešūt sev anoreksiju ar 60 kg. :D
Bante, sanāk, ka ja pie 180cm sver 50 un 55kg, tad ir normāli ja svars ir -25 -30kg? Ja mans augums ir 170cm, man jāsver 40kg? Un 165cm garai meitenei jāsver 35kg?