Sveikas!
Vienā dienā man pēkšņi sāka spiest priekšējo zobu un šis tajā pašā dienā sašķobījās. Fantastika! Tajā pašā dienā sāku reāli just to zobu. Nezinu vairs, kā žokli turēt(ātri nogurst), jo normāli turot muti ciet, zobs saskaras ar apakšējo zobu. Ēst vairs normāli nevaru, jo nevaru normāli sagremot ēdienu.(uz dzerokļiem īpaši nespiežu, jo tad ēdot, ir ļoti nepatīkami).
Šodien biju pie ortodonta, un pateica, ka jāliek breketes. Noteikti nevēlos! Jautāju, vai tad, ja izraus gudrības zobu(man ir tas jārauj), vai tad zobs iztaisnosies? Ārsts pateica, ka nē, jo gudrības zobs nespiežot pārējos. Biju šokā! Līdz šim biju gan lasījusi, gan ārsti teikuši, ka gudrības zobu dēļ, spiežas pārējie un tādejādi paliek šķībi. Doktors teica, ka šķībs esot palicis stresa dēļ. Mazāk stresot vajagot!Atkal šoks! Šis teica, ka es naktī griežot zobus un tapē zobs esot tāds palicis. Sorry, bet ko tādu dzirdu pirmo reizi!Griešana noārda emalju, ne jau bīda zobus!
Varbūt kāda pateiks, ka viņai ir bijusi līdzīga situācija un zobs atgriezies vietā? :)