Labrīt :)
Sēžu Luksemburgas kafejnīcā un domāju, vājprāts, cik viņu valstī cilvēki neizglītoti.
Proti, iepirkos. Nu ja, viņiem cita valoda neeksistē kā franču. Vācu pilnīgi ne, angliski vēl kko minimāli izboksterēja, bet lielākoties nācās izlīdzēties ar žestu valodu :D Nu labi, tas tā, salīdzinot cik mūsu tagadējā LV paaudze ir poliglotiska ;)
Bet vispār abi ar draugu esam saaukstējušies. Viņš man šķauda kā nelabais, deguns ciet un naktī vēl drudzis parādījās- liku vēsas kompreses uz pieres, jo viņš ir kategoriski pret medikamentozu terapiju. Man atkal kairinošā kakla klepus lēkmes, tikko pat apraudājos vienas tādas ietvaros. Gaidu draugu no viņa telefonkonferences, lai brauktu kopā mājās, brokastoju, šķirstu presi. Nezinu, kā viņš turas, jo kā iesāk šķaudīt, tā uz pāris minūtēm nav lietojams.
Nopirku sev Benefit beauty boxiņu un to sugar saslavēto zilo riņķu zieķi, Loccitane labumus, Yves Rocher sauso ķermeņa eļļu, nu esmu apmierināta ar saviem pirkumiem.
Vakarā noteikti audzēsim mutautiņu kalnus un skatīsimies vecās filmas. Rīt plānojām aizbraukt līdz Saarbrucken, bet redzēs, ko teiks pašsajūta.