Lai gan šobrīd algotu darbu nestrādāju, mana diena ir pietiekami piepildīta.
Ceļos 7.00, eju uz mežu staigāt ar suni. Tad sanāk arī paskriet, izstaipīties utt. Izņēmumi ir lietainas vai ļoti aukstas ziemas dienas. Tad ārā atrodos kādas 5-10min.
Ap 7.30 esmu mājās, eju dušā, žāvēju matus, ģērbjos utt. Pa to laiku mans vīrietis jau ir sataisījies un gatavo brokastis.
8.00 brokastoju, lasu ziņas, jaunumus.
Tālākā dienas daļa atkarīga no plāniem.
Kādas 3x nedēļā dodos līdzi draugam uz biroju, kārtoju papīrus utt. Būtībā no 9.00- 13.00 esam birojā.
Ap 13.30 dodamies pusdienot. Pēc tam, ja nav sarunātas tikšanās laiks ir brīvs,ko pavadam iepērkoties, pastaigājoties vai apmeklējot kādu pasākumu (izstāde, kino utt).Visam pa vidu kaut ko uzkožam.
Apmēram 16.00 ierodamies mājās, eju ārā ar suni,draugs strādā no mājām. Ap 16.30 piekārtoju māju, pēc vajadzības izsūcu grīdas vai nomazgāju traukus.
17.00 sāku gatavot vakariņas, pa vidu lasu vai skatoskādu video/filmu.
18.00 vakariņojam.
18.30 Ejam ārā ar sunu, reizēm braucam kur tālāk, piemēram uz jūru.
Atkarībā, cik tālu bijām aizbraukuši, bet +/- 20.00 esam mājās. Tad duša, ziņas, kāda filma un ap 24.00 gulēt.
Dienās, kad neesmu birojā, esmu kursos. Ap 14.00 esmu mājās,dodos garākā pastaigā ar suni un tad laiks atliek šūšanai.
Brīvdienās +/- ritms ir līdzīgs, tikai aktivitātes citas, neesmu birojā un kursos. :) Tad dodamies garākos braucienos vai apciemojam ģimeni.
Izņēmums ir šī nedēļa,jo esmu slima.