Sorry, ka paceļu :) Bet nevarēju nepastāstīt savu sašutumu sakarā ar to :D Uzreiz jau ievadā teikšu, ka no darba piedāvājuma atteicos, un alga šoreiz bija viens no motivātoriem,jo nesaskanēja ar iepriekš teikto. BET šodien , kad vēlējos ar uzņēmumu parunāties par to, sekoja nākamais solis.. Firmas direktors, kas sastādīja man līgumu, būs vairāk kā nedēļu prom, atstāja man līgumu, kuru man ir jāparaksta, tad , kad viņš man sīki visu izstāstīs . Kā jau minēju, 06.05. tika iesniegtas ziņas vidam , ka es tur strādāšu, sākot ar 07.05. (Un to es 100 procentīgi zinu, ka tas tika izdarīs, jo man nodarbinātības aģente apgalvoja,jo viņa sazinās ar vid) . BET šodien, pirms tikšanās ar vienu no atbildīgajiem firmā, un pirms darba dienas sākuma, piezvanīju atkal savai aģentei pakonsultēties dažos jautājumos, un izrādās, ka šo nepilnu divu dienu laikā es esmu jau izņemta no VID reģistra, kas nozīmē, ka darba devējs sniedza ziņas, ka es tur vairāk nestrādājot un esmu attiecīgi atkal bezdarbnieka statusā :D . Vispār skaisti, jo 1) Līgums nav parakstīts 2) neskaitos darbinieka statusā 3) priekšnieks aizbrauc uz vairāk kā nedēļu prom 4) Patstāvīgi strādāt lika man jau ar šodien :D
Lieki piebilst, ka tāda situācija man vēl nav bijusi, tāpēc neliels sašutums.