Uz kakla sedetajas??

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Tas kuras sez puisiem uz kakla jums vini nekad nav devusi majienus, ka beidzot vajadzetu par sevi pasam gadat?
Kapec jus neko nedariet? Nemacieties? Kursos neejiet? Nestradajiet?
Manuprat, but full-time mum ir pilniiga paraziteshana un viriesha rekina. Ko, tad jus taadu majas dariet visu dienu? Skataties serialus un nepartraukti ediet?
Vienkarshi interesanti butu izprast shis meitnes
Atvainojos,ja es kadu aizskaru.
07.05.2014 16:39 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Par to,ka esmu mājās viņam ir tīras drēbes(nu reizēm šitas pieklibo,bet pamatā tomēr ir)

:D :D :D :D :D
09.05.2014 17:44 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Jolly_Angie, :D :D nu tas taču savādāk :)
09.05.2014 17:45 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
kas tad jums tur darās???? kā pēc sprādziena tā māja izskatās??

Zini teicienu- mājās, kurās ir bērns, tīrs ir tikai saldumu traukā? :D Tas diezgan tuvu atbilst patiesībai, bet Tu jau noteikti to zini, ja tik ļoti iesaisties diskusijās. Ja nē un tikai spriedelē, tad žēl, jo visi Tavi argumenti zaudē jēgu.
Varu aprakstīt savu situāciju. Mans divgadīgais bērns haosu spēj radīt 10 minūšu laikā un es visu savandīto sakārtoju burtiski uzreiz, bet tas negarantē to, ka vakarā māja vēl aizvien būs kārtībā, jo tīra māja, kurā ir bērns (zīdainis nē, tā vēl ir atpūta, bet tāds ap 1,5-3g) ir nepārtraukta rosīšanās, jo nesavācot māju kaut dienu, man pēc tam tā būtu jātīra ar buldozeru un neesam nekādi nekārtīgie, kas visu izmētā, izlej, apgāž utt. vienkārši tā ar bērnu ir un ja reiz Tu salīdzini ar sprādzienu- jā, es arī bieži savu māju ar sprādzienu salīdzinu, uztveru to ar humoru, nevis saku- ak, es nabadzīte, esmu labāka par citām. Nebūt ne, vienīgi ceru, ka tiešām zini ko nozīmē "bērns+mājas uzturēšana kārtībā" nevis teoretizē.
09.05.2014 17:49 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Modo, Tev bērns māk salikt vietā vakarā savas mantiņas, piem sakrāmēt kastē?
Ps. Tā nav mērīšanās, vienkārši jautājums.
09.05.2014 18:00 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Modo, es,piemēram,zinu,ko nozīmē pavadīt visu dienu un pat vairākas pēc kārtas ar bērnu,esmu regulāra aukle. Un nevis uz dažām stundām,bet tiešām uz visu dienu. Ar buldozeru nekas nav nekur jāšķūrē. Mantas,piemēram,stāv mantu kastē vai tai blakus istabas stūrī. Ja mazais vēlas ar kaut ko spēlēties,tad to abi divi ar lielāko prieku paņemam,sataisam,ja tā teiksim ir trase ar mašīnu,kad bērns beidz spēlēties,tad visu saliekam atpakaļ. Un tā ir ar jebkuru mantu,tāpēc es zinu,ka bērns nenozīmē milzīgu bardaku mājās.

weee ,paldies dievam,ka esi tu,kura visu zina un saprot.
09.05.2014 18:11 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nazīc Tas ir atkariigs no siicha. Viens buus mieriigs un neko nedariis taadu, cits pleesiis visu, raus laukaa utt. Tad vai nu ir jaatstaaj maajaas bez maz vai plikas sienas liidz siicis sasniedz sapraatiigu vecumu kad var sarunaat, vai ir jaadziivo bardakaa. Un pieljauju, ka laikaa, kad tu auklee beernu, tu paraleeli negatavo vakarinjas, negludini vai nenodarbojies ar graamatvediibu.
09.05.2014 18:15 |

Reitings 2629
Modo, Tev bērns māk salikt vietā vakarā savas mantiņas, piem sakrāmēt kastē?

Ja runāju, kamēr pierunāju to vienu konkrēto mantiņu ielikt kastē, un ideāli, ja arī vairāk par vienu- tad reizēm saliek, bet mantu mētāšana pa gaisu vienkārši tāpēc, ka gribās arī notiek, tāpēc tik gludi tā mantu sakārtošana neiet.

Un nevis uz dažām stundām,bet tiešām uz visu dienu.

Vienu pilnu dienu? Dažas dienas? Nedēļu? Sākšu smieties :D Ir nu gan salīdzinājums- pieskatīt bērnu un būt ar bērnu kopā non-stop. Es arī esmu bijusi auklīte bērnam pat uz nedēļu bez apstājas. Nu nav tas viens un tas pats. Jā, tas nenozīmē, ka bardaks ir visu laiku, bet ieguldījumu tas prasa pamatīgu.
09.05.2014 18:18 |

Reitings 2629
Tas ir atkariigs no siicha. Viens buus mieriigs un neko nedariis taadu, cits pleesiis visu, raus laukaa utt.

Es pat neteiktu, ka no bērna atkarīgs. Drīzāk no vecuma posma, jo visi bērni, tuvāk un tālāk pazīstami šo periodu piedzīvo (mētāšana, plēšana utt.), kurš ātrāk, kurš vēlāk. Man arī bija kārtīgs bērns, kurš kādreiz spēlējās vienlaicīgi ar vienu mantu, pēc tam ar citu, viss skaisti vietās. Bija..
09.05.2014 18:21 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Nu,protams,ja sīkais pie manis dzīvojas kādu laiku,tad tas nozīmē,ka es ar viņu neesmu non-stop. :D

krista, arī ēst taisu,neturēšu taču ne sevi,ne bērnu badā visu dienu,piemēram. Un bērna uzvedība lielā mērā ir atkarīga no audzināšanas. Man ģimenē ir divi lieliski piemēri,bet tas ir pavisam cits stāsts.
09.05.2014 18:22 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Vismaz šīs diskusijas rezultātā,es uzzināju,ka ēst gatavošana un mājas uzkopšana ir nevis loģisks pienākums/rīcība cilvēka ikdienā,bet gan varoņdarbs,par kuru ir jādod lauri.

+
Palasot dažu sieviešu komentārus, tā arī šķiet. :D
Nezinu, kā mana mamma, mana vīrieša mamma un vēl daudzas pazīstamas sievietes spēja izaudzināt vairākus bērnus, paralēli iegūt izglītību, strādāt, māju uzturēt kārtībā un visu ģimeni pabarot. Laikam supersievietes, jo te daža laba ir tikvien kā spējīga ēst uztaisīt un vēl par to grib, lai paklanās viņas priekšā.
09.05.2014 18:23 |

Reitings 2629
Nu,protams,ja sīkais pie manis dzīvojas kādu laiku,tad tas nozīmē,ka es ar viņu neesmu non-stop.

Paskaidrošu precīzāk savu domu- ar to es domāju, ka Tev kādā brīdī būs atpūta, Tu zini, ka bērns aizies mājās/viņu savāks vecāki utt. pat ja tas būs pēc nedēļas, vai mēneša- kas ir mēnesis? Cita lieta, ja esi tajā virpulī iekšā visu laiku. Tāda tā atšķirība.
09.05.2014 18:26 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Un bērna uzvedība lielā mērā ir atkarīga no audzināšanas. Man ģimenē ir divi lieliski piemēri,bet tas ir pavisam cits stāsts.

Buutu jau labi. Draudzenei divi siikie ar mazu starpiibu. Vienu kaa noliksi, taa arii seedees, otrs bez maz vai sienu izlauziis. Audzinaashana abiem viena. Es pati klusiibaa ceru, ka man gadiisies tie mieriigie.
mana mamma, mana vīrieša mamma un vēl daudzas pazīstamas sievietes spēja izaudzināt vairākus bērnus, paralēli iegūt izglītību, strādāt, māju uzturēt kārtībā un visu ģimeni pabarot

Ja kaada grib vienlaiciigi uznjemties visus maajas pienaakumus uz sevi, gatavot vakarinjas, audzinaat barinju beernus, un veel vienlaikus straadaat un studeet, tad lai jau. Es sevi paaraak miilu, lai nodziitu sevi kaa zirgu. Man ir arii hobiji un veelme shad tad atpuusties, nevis skriet kaa vaaverei ritenii.
09.05.2014 18:29 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Palasot dažu sieviešu komentārus, tā arī šķiet.
Atzīstos man tas ta arī ir! kad strādāju daudz vel nesen, un maja pusnkatī vai vēl vēlak biju, ar retām brivdienām. Manejqais ari rukaja ne pa jokam tad. Retās brīvdienas pofiga izgulējāmies. Taruku kaudze... un etc.. Murgs tas bija ilgu laiku. Ta ka tagda abi novertejam manu pusslodzi. Un štukojam ko sadomat kad atsaksu pilnu slodzi. Pavārs + kalpone atkrit, naudu žēl un nepatīk sveši cilvēki maja. Nu ta ir mums.
09.05.2014 18:30 |

Reitings 27552
Ja kaada grib vienlaiciigi uznjemties visus maajas pienaakumus uz sevi, gatavot vakarinjas, audzinaat barinju beernus, un veel vienlaikus straadaat un studeet, tad lai jau. Es sevi paaraak miilu, lai nodziitu sevi kaa zirgu. Man ir arii hobiji un veelme shad tad atpuusties, nevis skriet kaa vaaverei ritenii.
+

veselibu neatgūsi.Nebrīnoska pilna poliklinika ar kundzem pusmūžā un tantām gados senos:)
09.05.2014 18:32 |

Reitings 2629
Starp citu, Nazīc, es ļoti labi saprotu, ko Tu ar to visu domā, es arī biju tādā situācijā-sava bērna nebija, auklēju daudzus citus un likās, ka visu par bērnu audzināšanu zinu, un tiešām tāda sajūta bija. Vienkārši mēģinu pateikt, ka to var saprast tikai, ja pašam ir bērns (un atkārtoju vēlreiz- nežēlojos, ka tas ir grūti, runāju par reālo situāciju) jo, to gan attiecinu vispārīgi, ne tikai uz Tevi, bet šajā diskusijā vairākas runā tikai teorētiski no sērijas "es redzēju, kā mana mamma/māsa/priekšniece/kaimiņiene audzina bērnu, tāpēc es zinu"
09.05.2014 18:33 |

Reitings 27552
a. Vienkārši mēģinu pateikt, ka to var saprast tikai, ja pašam ir bērns+++
09.05.2014 18:34 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
mana vīrieša mamma un vēl daudzas pazīstamas sievietes spēja izaudzināt vairākus bērnus, paralēli iegūt izglītību, strādāt, māju uzturēt kārtībā un visu ģimeni pabarot

Wow. Tātad, būt par kamieli ir ne tikai normāli, bet pat slavējami. Strādā, audzina bērnus, šrubē un šmorē. Protams, nevar aizmirst arī perfektu izskatu un pāris doktora grādus. Pag, a vīrietis kur? Pareizi, kam tos vīriešus vajag, lai sēž pie TV un gaida minetu ar kotletēm.
09.05.2014 18:38 |

Reitings 27552
Wow. Tātad, būt par kamieli ir ne tikai normāli, bet pat slavējami. Strādā, audzina bērnus, šrubē un šmorē. Protams, nevar aizmirst arī perfektu izskatu un pāris doktora grādus. Pag, a vīrietis kur? Pareizi, kam tos vīriešus vajag, lai sēž pie TV un gaida minetu ar kotletēm.+
09.05.2014 18:39 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
:D
09.05.2014 18:43 |

Reitings 847
Reģ: 09.02.2014
Ja kāda no jums, nestrādājošās, ir laimējusi loterijā, tikusi pie prāva mantojuma, esat bērna kopšanas atvaļinājumā, jau vakar sapelnījusi pietiekoši, lai priekšlaicīgi pensionētos un nu izkoptu luksus klases mājas tīrīšanu un pavārmākslu, goda vārds, man prieks par jums. :) Ja esat bezdarbnieču statusā, bet meklējat darbu -veiksmi! BET - te vēl neviena tāda nav pieteikusies, tā ka jautājums -' Kādēļ jūs domājat, ka dzīvojam uz cita rēķina?' ir absolūti lieks.
09.05.2014 18:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits