Par to,ka esmu mājās viņam ir tīras drēbes(nu reizēm šitas pieklibo,bet pamatā tomēr ir)
kas tad jums tur darās???? kā pēc sprādziena tā māja izskatās??
Modo, Tev bērns māk salikt vietā vakarā savas mantiņas, piem sakrāmēt kastē?
Un nevis uz dažām stundām,bet tiešām uz visu dienu.
Tas ir atkariigs no siicha. Viens buus mieriigs un neko nedariis taadu, cits pleesiis visu, raus laukaa utt.
Vismaz šīs diskusijas rezultātā,es uzzināju,ka ēst gatavošana un mājas uzkopšana ir nevis loģisks pienākums/rīcība cilvēka ikdienā,bet gan varoņdarbs,par kuru ir jādod lauri.
Nu,protams,ja sīkais pie manis dzīvojas kādu laiku,tad tas nozīmē,ka es ar viņu neesmu non-stop.
Un bērna uzvedība lielā mērā ir atkarīga no audzināšanas. Man ģimenē ir divi lieliski piemēri,bet tas ir pavisam cits stāsts.
mana mamma, mana vīrieša mamma un vēl daudzas pazīstamas sievietes spēja izaudzināt vairākus bērnus, paralēli iegūt izglītību, strādāt, māju uzturēt kārtībā un visu ģimeni pabarot
Palasot dažu sieviešu komentārus, tā arī šķiet.Atzīstos man tas ta arī ir! kad strādāju daudz vel nesen, un maja pusnkatī vai vēl vēlak biju, ar retām brivdienām. Manejqais ari rukaja ne pa jokam tad. Retās brīvdienas pofiga izgulējāmies. Taruku kaudze... un etc.. Murgs tas bija ilgu laiku. Ta ka tagda abi novertejam manu pusslodzi. Un štukojam ko sadomat kad atsaksu pilnu slodzi. Pavārs + kalpone atkrit, naudu žēl un nepatīk sveši cilvēki maja. Nu ta ir mums.
Ja kaada grib vienlaiciigi uznjemties visus maajas pienaakumus uz sevi, gatavot vakarinjas, audzinaat barinju beernus, un veel vienlaikus straadaat un studeet, tad lai jau. Es sevi paaraak miilu, lai nodziitu sevi kaa zirgu. Man ir arii hobiji un veelme shad tad atpuusties, nevis skriet kaa vaaverei ritenii.+