Esmu izglītota, strādāju jau kopš pusaudžu gadiem. Šobrīd arī strādāju, labā darbā.
Bet, tā kā, mans vīrietis pelna pietiekoši, līdz ko nodibināsim ģimeni, man strādāt nebūs nepieciešams, jo tomēr abi uzskatām, ka bērniem būs vajadzīga nedalīta mammas uzmanība.
Kā arī neesmu karjeriste. Realizēt varu sevi daudzos citos veidos, man ir hobiji, kā arī pilnveidojoties – apgūstot, ko jaunu.
Neuzskatu, ka tagad, strādājot, esmu interesantāka personība jo redz ik rītu dodos uz darbu. Tieši otrādi, bieži vien pēc darba esmu tik nogurusi, ka iekrītu gultā. Mans vīrietis man nereti ir teicis, ka labprāt redzētu mani atpūtušos un laimīgu, nevis pārstrādājušos.
Degradēties un palikt neinteresanta vai tikt piekrāpta var arī strādājoša sieviete. Tā kā, tas ir tīri individuāli.
Kā arī, ja rastos nepieciešamība, jebkurā brīdī atsāktu darba gaitas. Tāpēc, atbildot uz jautājumu, vai nebaidītos būt atkarīga no vīrieša, varu atbildēt, ka nē. Jo arī attieksmes ziņā, viņš nav tāds, kurš izmantos, ka esmu materiāli atkarīga no viņa.
Tā kā, katram savs. Mēs esam tik dažādas – citas ir karjeristes, citas nē.