i need some advice

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
Sveikas,

sorit sabedajos, jo jau atkal nespeju izrunaties, sarunaties ar savu draugu.
Ir sims un iena lieta par ko sanak saplesties, bet tie ir sikumi kuri nak un iet vai ari visbiezak pie vainas ir komunikacija vai tas neesamiba. Es nemaku runat ar savu draugu. Neesmu no klusajam, neblausots ari, parasti apdomajos, ko gribu teikt, lai ir skaidri, bet ... man sak likties, ka problema ir tiesam vina un vina uztvere. lai ko es pateiktu, vienmer kaut kas tiks ne ta saprast un tracis, kaut kas arpus konteksta utt. nekad vins nedzird visus vardus teikuma un domu, nozimi. sarkasmu, ironju runajot ar vinu jau esmu sen atmetusi, pat vienkarsas pasmiesanas, parcinasanas var izversties par katastrofu, jo vins ne ta saprot.

vai kadai ir bijis lidzigi? esmu izmisuma, jo gribu ar so cilveku nakotni, bet vairs nezinu ko darit, jo nespejuam izrunat savarigas un pat nesavarigas lietas, jo nesaprotamies- burtiska nozime.
07.05.2014 11:25 |

Reitings 264
Ka var zinat kura bridi teikt stop un, ka nekas mainities nevar. vai varbut ir japieliek vel mazdrucin pulu un jacensas saprast, un sadzivot vienam ar otru?

neesam tini, esam vecuma, lai saktu gimenes dzivi.

Vai tiesam es vieniga dzivoju attiecibas, pie kuram japiestrada un pareja pasaule ir laimejusi dzjekpotu un nekas nav jadara, viss ir vienkarsi ideali? vai ari Keratīns tev vienkarsi neko nemaksa dod padomus, tapec tu kaisi pa labi un kreisi, ka jaskiras?
07.05.2014 15:45 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Man izklausās, ka jūs abi esat emocionāli nestabili.
07.05.2014 16:13 |

Reitings 282
Reģ: 08.10.2013
Piedod. No tāda vīrieša nav jēgas. Kāda var būt nākotne, ja viņš tevī pat neklausās, un jūs nevarat normāli parunāt.
07.05.2014 16:19 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kaada veel gjimenes dziive, ja viens ar otru nespeejat sarunaaties???
par piemeriem, sorit vins mani meginaja padarit greizsirdigu ar stastu par savu vakaradienas izklaidi. protams izdevas un pats tik priecigs. es vinam teicu, ka lai nespelajas ta, ka tas nav normali, padarit mani greizsirdigu, stresainu un bedigu, lai pasam prieks, labak, lai igulda energiju organizejot musu brivdeinas.
vins sacepas un pateica, ka man japienm kads vins ir un ka grib iet ara ar draugiem iedzert pa alinam un vinam tas ir normali un ka vinam vajag sabiedribu.

Ja cilveeks priecaajaas par to, ka ir otru satraucis vai saapinaajis, tur no taada ir jaaturaas pa gabalu, it iipashi, ja peec tam piebilst, ka ir vinjsh jaapienjem kaads ir ar visu vinja sadismu.
07.05.2014 16:19 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Mjaa.. man liekas, viena svarīga lieta, lai saglabātu ilgstošas attiecības, ir līdzīga humora izjūta. Es tieši par to, ka nesaprot ne Tavu ironiju utt. Kad viens pajoko un otram tas absolūti neliekas joks... Baigi grūti varētu būt...
07.05.2014 16:28 |

Reitings 264
Seit es izsaku savu sapi un sliktas lietas par vinu, bet ir tacu ari labas, padomu tam man nevajag, bet to ir pietiekami, lai es turetos pie vina un meginu mums atrast kopigu valodu.

Kad saku, ka neklausas mani- ne jau burtiski iet ara no istabas, bet nedzird to, ko velos pateikt.
Zinu, ka ir, kad cilvekam ir paradums visu lidz galam nepateikt, bet tikai nodomat un pec tam gaidit, lai otrs nolasa domas, bet es tada neesmu, kad gribu, ko teikt, tad saku. Bet ko darit, ja burtiski otrs nedzird,saprot ko citu vai tikai pusi?

Paldies, Samaara. Sajutos mazliet labak, ka neesmu vieniga ar perfektam attiecibam un ar velmi piestradat.
07.05.2014 16:30 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Ja tu ar viņu runā tā kā šeit raksti, es nebrīnos, ka viņš neko nesaprot un nespēj ar tevi komunicēt.
07.05.2014 16:32 |

Reitings 264
koshlene iedomajies, tiesi ta ari runaju! un iedomajies, ir cilveki, kas mani saprot un pat loti labi! Un izskatas, ka pat tu mani saprati, ja jau atstaji savu komentaru.
Bet ja velies, ko teikt par manu izteiksmes veidu, tad drosi, tikai mazliet konkretak un nemot vera ieprieks mineto.
07.05.2014 16:45 |

Reitings 384
Reģ: 10.03.2014
Nē es nekaidus padomus, attiecības nekad nebūs perfektas un pie tām vienmēr ir jāstrādā. Bet ja jūs jau pašlaik savā starpā nevarat sarunāties kā vienlīdzīgas personas un tev tas nav pieņemams. Tad par kādu ģimenes dzīvi tu runā? Kādā dienā viņam apniks bērns un atstād tevi vienu ar tekstu, ka bērnu jau tu gribēji. Tev to vajag? Ir tik daudz cilvēku starp kuriem atrast piemērotu kandidātu, kāpēc šitā vilcināt procesu?

Man nu jau ir pāri 30 un ir bijušas šādas "pielāgošanās attiecības" kādreiz. Zini, ir žēl patērētā laika un nervu.
07.05.2014 16:58 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Man šķiet, ka jebkuras attiecības kaut cik dzīvas var uzturēt, ja ir pacietība un mīlestība.
Es ieteiktu jums kādas 2 dienas pabūt atsevišķi, jo, ja cilvēki ilgi ir kopā, tad pacietība un iecietība pret otru pamazām sarūk, piemēram, tas, ka viņš visu pārprot un pie visa piesienas. Protams, nekādā gadījumā nedrīkst pasludināt, ka jums ir attiecību pauze vai izpaust viņam, ka vēlies, lai atpūšaties viens no otra- viņš pāpratīs.
Bet, piemēram, tu varētu pateikt, ka nedēļas nogalē brauc ciemos pie ģimenes uz divām dienām. Atpūšaties viens no otra.
07.05.2014 18:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits