l'amour
Patiesībā, cik sevi atceros, tik ir bijis tā, ka tomēr neieķeros cilvēkiem. Laika gaitā tikai vairojās šī emocionālā norobežošanās. Jā, dzīve tāda.
Nemācēšu atbildēt, vai esmu harmonijā ar sevi. Esmu pieņemusi sevi tādu un ir ok.
Jā, manī noteikti trūkst mīlestības. Atskatoties uz pagātni, saprotu, ka tā pa īstam neesmu mīlējusi nevienu. Un esmu bijusi gan precējusies, gan bērns ir no otrājām attiecībām. Visas attiecības esmu pārtraukusi es pati. Un nekad nav bijusi nožēla. Es gan esmu sapratusi tādu kā galveno "problēmu" - es neesmu monogāma. Nē, krāpusi neesmu nevienu no vīriem. Kad jūtu, ka nu nav kaut kas vai gribu ko citu, tad eju prom. Bet krāpusi neesmu.
Bet es skaidri zinu, ka es varētu krāpt. Ja līdz šim brīdim man to darīt neļāva sirdsapziņa un cieņa pret cilvēku, tad tagad man pat tādas vairs nav. Esmu pārliecināta, ka varētu krāpt, acis nepamirkšķinot.
Bet vispār dzīvē no draugiem vai "tjipa" draugiem nekādus baigos dunčus mugurā neesmu saņēmusi. Ir bijis wtf? varianti, bet ne tā, ka baigi jāpārdzīvo. Uz šo brīdi vispār neko tādu neatceros. Laikam visi jūt, ka man tāpat vienalga :)
Visvairāk jau ievaino tos, kuri kā reizi mīl par daudz, pieķeras par daudz....