Vai Tu māki nepieķerties?

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Man ,personīgi, ir ļoti grūti nepieķerties cilvēkiem... un ja es ļautu visam iet pašplūsmā... es varētu pieķerties cilvēkam pat bez tuvākām attiecībām, iespējams varētu pat netiekoties pieķerties. Ja man arvien biežāk teiks tos "klasiskos" tekstus " Mani taču neviena cita neinteresē" / "Šobrīd blakus vēlētos tikai Tevi un pasaule būtu ideāla" bla blabla :D ...
Bet es cenšos iemācīties distancēties... tomēr, nenoliegšu, ir grūti un nepārtraukti cīnos ar sevi. (Galvā cenšos nepieņemt to izteikumu kā nopietnu un tomēr... ar laiku ,jo biežāk ko tādu teiks, jo vairāk aizdomāsies- varbūt ticēt!!?)

...Bet liekas ir sievietes, kuras nepieķerās katram, kurš ir pievilcīgs un māk runāt. Ir sievietes ,kuras pieķeras tikai tad, ja ir pārbaudījušas ,ka ir vērts... Kā noturēt sevi? Atturēt sevi līdz pārbaudes galam?

Mans jautājums būtu: Vai šāda attieksme ir dabīga un vienkārši mēdz būt tāda tipa sievietes,kuras atveras tikai īpašajam? vai ..Tā ir apzināta rīcība, kura ir konkrētu lietu ievērošanas gadījumā? (un sieviete visu laiku domā- ko NEdarīt? ,lai nepieķertos?)
06.05.2014 21:53 |

Reitings 479
Reģ: 04.07.2013
Ir cilvēki, piemēram, Mežāži, kas pieķerās momentā un pat pildspalvai - ta jebkurai lietai, dzīvniekam, cilvēkam. Ja vēl klāt audzināšana, uzsverot esošo lietu novērtēšanu, saglabāšanu utml., tad tas izpaužas tā kārtīgi.

Par šo nu gan es pilnīgi nepiekrītu. Man tieši vienmēr ir bijis ļoti grūti kādam pieķerties un audzināta man ir esošo lietu novērtēšana un t.t. Katram ir savādāk un nekāda sakara ar horoskopa zīmi.
08.05.2014 22:53 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Kosmiete, kā ir iespējams neiemīļot cilvēku, ja Tu satiec un jūti ka patīk un viss ir skaisti? Tas, ka tas skaistums var beigties, no tā neviens nav pasargāts...
08.05.2014 22:54 |

Reitings 2829
Šajā diskusijā vairāk runāju par meitenēm, kuras ļoti alkst uzmanības, mīlestības un neprot adekvāti izvērtēt vai ir vērts uzticēties un -bams, rozā brilles un naivie sapņi

Un runa iet par to vai tādas meitenes ir "izārstējamas" no tā niķa ,vai vienkārši "po zhiznj" tādas ir :D
08.05.2014 23:12 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tu nekad nevari līdz galam zināt kam uzticēties un kam nē...
Un nē, es neiemīlos katrā kas nāk pretī, tas notiek ļoooti reti, tas par mani.
08.05.2014 23:15 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Šajā diskusijā vairāk runāju par meitenēm, kuras ļoti alkst uzmanības, mīlestības un neprot adekvāti izvērtēt vai ir vērts uzticēties un -bams, rozā brilles un naivie sapņi

Un runa iet par to vai tādas meitenes ir "izārstējamas" no tā niķa ,vai vienkārši "po zhiznj" tādas ir

Esmu ļoti emocionālais, sapņainais tips, bet kaut kā spēju nenoticēt salkanajiem tekstiem, jo pa gabalu jau var redzēt tos mačo ;) Protams, gadās, ka kāds iepatīkas pirmajās minūtēs un mulstu, bet tas attiecas uz kolēģiem u.tml, nevis uz tiem, kas mani mēģina ''apstrādāt" un veidot attiecības. Viens man gadu jau stāsta, cik es viņam īpaša, ir vedis mani arī pie vecākiem, bet tomēr es tāpat saglabāju pie sevis neuzticēšanās barjeru. Ir mums bieži apskāvieni, fiziskās attiecības, viņš ir ļoti izskatīgs, bet esmu spējusi sevi emocionāli nokontrolēt. Pirms neilga laika izrādījās, ka viņš mīl, šad tad pārguļ ar citu un es biju rezerves variants, bet to uzzinot man nebija nekāda šoka vai sāpju, tiekamies joprojām, jo morālu traumu viņš man nav izdarījis. Būtu viņam noticējusi šā gada laikā, tad gan, zinot savu jūtīgumu, būtu ļoti sagrauta.
08.05.2014 23:40 |

Reitings 2829
Oj... es dabīgi esmu briesmīga meitene! (biju ,jo agrāk ,kad nekontrolēju sevi varēja visas tās "pēc uzmanības un mīlestības slāpstošās meitenes" pazīmes redzēt :D )

Kontrolēt sevi nav viegli, bet ja gribas uzvesties kā psihai maitai... tā arī nevar! tad jātup vienai četrās sienās. :D

Un tagad es brīnos( jo agrāk tas bija ārprāts tādās sīkās lietās...) brīnos, ka varu iztikt 1 vakaru nesarakstoties ar to otru cilvēku, ka nepalieku nopietna un negruzos bez maz līdz piņņai ja pasaka kādu "melno joku" ,ko es neprotu uztvert, brīnos ,ka varu ar cilvēku netikties mierīgi kādu laiku, varu izlasīt ziņu un vienkārši neatbildēt uzreiz un nejusties vainīga par to. :D Sīkumi! Bet agrāk es kā traka skraidīju pakaļ un rakstīju un taisīju greizsirdības scēnas katru 2 dienu utt. Šausmas! Es negribu tāda būt! :)
08.05.2014 23:42 |

Reitings 2829
Lūk ,tādas kā Artija es apbrīnoju! :D

Nevar būt nekas dižāks par dzelzs sievieti! (Par sevi runājot ,ja tāda neesmu, tad vismaz diezgan veiksmīgi izliekos par tādu ;) )
08.05.2014 23:45 |

Reitings 10
Reģ: 08.05.2014
http://minkasdupsitis.ulinks.net
08.05.2014 23:56 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Uzskatu, ka, ja ar sevi strādā, var nostādīt visdažādākajos veidos savu emocionālo pasauli, tikai tas vienmēr kaut ko maksā.
Dzīvē spēju ieņemt divas diametrāli pretējas puses - izrādīt pārlieku lielu pieķeršanos un dzīvot vispār bez emocijām, tajā skaitā pret to otru/iem.

Bet, manuprāt, visa pamatā, kā pašmērķim ir jābūt veselīgai attieksmei pret attiecībām, Tev vecāku modelis bija veselīgas attiecības (vai mātes), tēvs bija mīlošs? Tas iz psiholoģijas, jā. Tomēr uzskatu,ka tam ir liela nozīme. Ja tur viss ok, jāstrāda ar sevi un jāatrod iemesls, kādēļ ir tā un ne citādi, jo savādak nekas nemainīsies.
08.05.2014 23:58 |

Reitings 2829
jonquille

Nē, nebija "normāls" tas modelis, māte ar tēvu daudzus gadus dzīvoja kopā kā sveši cilvēki, laikam manis dēļ + finansiālu apstākļu dēļ, tad izšķīrās... kaut es dažādus ģimeņu modeļus uzskatu par normāliem, ja tikai bērnam nav jācieš emocionāli vai fiziski tā ,ka katru dienu jāraud /jābēg prom no mājām!
09.05.2014 00:08 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Nu jā, tas nepavisam nav veseīgu attiecību paraugs..
Es tiesam ieteiktu palasīt literatūru, kaut parastās populārās gramatas par šo tēmu un reizēm, iegūtās zināšanas un izpratne, palīdz arī kontrolēt dabiski savu emocionālo sfēru.
09.05.2014 00:18 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
a - pilnībā neko nejūt pret viņu.

Nu vismaz man tā šķiet, jo pašai ļoti grūti kontrolēt to pieķeršanos, nepieķeršanos. ;) Bieži pieķeros un pēc tam pati ciešu.
09.05.2014 01:31 |

Reitings 42
Reģ: 29.04.2014
šajā gadījumā b- ir iemācījusies kontrolēt savas emocijas un māk nepieķerties.
katrs nav tā vērts, lai tam uzreiz pieķertos.
22.05.2014 04:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits