Patiesi par abortu!

Reitings 30
Reģ: 06.05.2014
Tātad,cik lasīju,ļoti daudz meiteņu jautā,kā notiek aborts,kādas ir izjūtas pēc tam...
Tātad,piektdien man veica šo "riebeklību". Ejot uz slimnīcu,biju nedaudz nobijusies,bet nekādas citas emocijas mani nepārņēma,ieejot nodaļā saņēmu kaudzi anketu-anisteziologam u.t.t,uzrakstot savu vārdu-sāku vemt,noģību,mani ielika palātā,lika gaidīt,kad nu-izsauks,paaicināja manu puisi(kopā esam 4gadus),lai aizpilda manus papīrus,māsiņa man teica,ka tā ir mana zemapziņa-zīme,ka to nevajag darīt,bet es ietiepusies neklauījos.
Beidzot mani izsauca,iegāju pretīm sēdēja 5 sievietes,visas kā viena teica,lai vēl ātri pārdomāju savu lēmumu,es teicu nē,tur nav ko domāt.Iepotēja man vēnā-aizmigu,pamodos palātā,bija vairākas meitenes,nekas nesāpēja-asiņošana bija knapa...Likās būs ok...Palaida mani mājās.
Pirmo nakti nevarēju aizmigt,redzēju visu piedzīvoto atkal un atkal,kkas šausmīgi sāpēja bet ne fiziski,naktī pamodos visa asarās-draugs pārbijies es kliedzu! Katru dienu ceļos,man viss riebjas,ejot mazgāties-pretīgi,spogulī nespēju skatīties-fujj!(nicinu sevi),ieraugot kādu bērniņu domāju kāds būtu izskatījies mūsu bērniņs,kā būtu smaidījis,varbūt čučējis.Man iekšā viss plīst!Tagad tikai saprotu,ko esmu izdarījusi,nesaprotu kāpēc man nedēļu iepriekš nebija prāta,giežu un griežu laiiku atpakaļ,domās,sapņos,bet attopos-TUKŠUMS!
Mīļās meitenes-sievietes,APDOMĀJATIES,IZSVERIET visus par,jo to,kas izdarīts-neizlabot!
06.05.2014 16:12 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Vai tad es teicu par kādu konkrēti? Es nerunāju par naudas trūkumu bet gan par vecāku mīlestības trūkumu. Tas iedragā daudz stiprāk. Zinu tādus gadījumus.
07.05.2014 14:45 |

Reitings 92
Reģ: 26.07.2012
Visu tekstu negribēju lasīt, bet, manuprāt, visstulbākais, kas vien var būt, ir uztaisīt abortu un tad mācīt citas, lai netaisa.

P.S. Es esmu PAR abortiem.

+++
07.05.2014 14:48 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es ari nerunaju par naudas trukumu ;)
07.05.2014 14:53 |

Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
nesen pa tv bija par vienu sievieti,kura tiesajas ar arstiem par to,ka vinji vinjai pec neskaitamiem abortiem pa kluso esot nosejushi olvadus..

No vienas puses shausmigi,ka bez vinjas zinjas to izdarija,bet no otras puses varbut pietiek tos 20 abortus taisit un chakaret savu veselibu,ja nemak izsargaties..
07.05.2014 15:58 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
nesen pa tv bija par vienu sievieti,kura tiesajas ar arstiem par to,ka vinji vinjai pec neskaitamiem abortiem pa kluso esot nosejushi olvadus..

No vienas puses shausmigi,ka bez vinjas zinjas to izdarija,bet no otras puses varbut pietiek tos 20 abortus taisit un chakaret savu veselibu,ja nemak izsargaties..

nu fantastika , es ar tiesātos, kāda kādam daļa ko es daru ar savu veselību, tas ārsts par savu darbu saņem naudu , a es kā klients pērku pakalpojumu ...
07.05.2014 16:02 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
vecāku mīlestības trūkumu. . Tas iedragā daudz stiprāk.

+++ ja ir vēsums, riebums pret savu bērnu, kad vēl nāvi, ir vardarbība... Ir daudz jautājumu uz kuriem nav atbilžu.

Mi amor, mūsu pasaule ir dziļa, zemapziņa vel dziļāka. Es esmu studējusi psiholoģiju un līdz tam pat neaizdomājos par dažām lietām, kuras ir manā raksturā vai notiek ar mani kopumā. Es gadiem strādāju ar sevi, pētīju, kārtoju iekšējo pasauli. Un nav runa par to,ka cilvēks ir nelaimīgs, bet par viņa pasauli, tās uztveri un visu pārējo. Tas,ka Tu esi laimīga, ir feini, bet tas ir Tavs subjektīvais skatījums no Tevis pašas redzējuma. Piemēram, atnāktu speciālsists un teiktu, ka tas, ka Tu ļoti uzsver,ka esi laimīga, ir mazliet aizdomīgi. Nu tas ,kā piemērs :)
Un nav runa,ka katram var atrast kādu vainu, bet par to,ka sekas tast atstāj :) Kaut vai rakstura ziņā.

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Nu es varētu teikt,ka man trūka abi gan manteriālā puse,gan mīlestība.Grūti tikai pateikt vai labāk būtu bijis mani abortēt.Pusaudžu gados tiešām šķita,ka labāk būtu bijis man nemaz nepiedzimt,tagad,kad ar draugu dzīvojam daudz maz patstāvīgi, nesūdzos.Sūdzās viņš,es esot ļoti uz iekšu vērsta un pat pēc 3 gadiem attiecībās nespēju atvērties un pastāstīt,kas noticis,neprotu uzticēties un nevienā vietā neesmu ģimeniska,visu dalu "mans-tavs",reti,kas ir mūsu.Uzskatu,ka tas viss ir manas ne-rožainās bērnības dēļ.Ģimenes man nekad nav bijis,nezinu,kas tas ir un tāpēc arī nejūtu vajadzību tādu veidot.Nevar pietrūkt tas,kas nekad nav bijis.

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nabadzīgums, protams, ir ļoti slikti, tas tiešām varētu būt viens no aborta iemesliem, bet manuprāt, mīlestības trūkums ir trakāks par nabadzību...

+1. Tieshi taa! Miiloshai maatei beerns iedos dubultu sparu ciinjaa par vietu zem saules, un beerna labaa vinja spees apvienot neiespeejamo, lai tikai beernam buutu labi. Nemiilosha maate nenodroshinaas beernu ar nepiecieshamo pat pie miljoniem kontaa.

Tieshaam cienja aarstam, kas to izdariija. Dereetu ieviest, ka peec treshaa aborta peec likuma ir jaanosien olvadi. Var gadiities vienreiz, nu labi, divreiz, bet treshaa reize ir skaidra paziime ka sieviete domaa, ka aborts ir kontracepcijas liidzeklis.
07.05.2014 16:04 |

Reitings 2126
jonquille, pilnībā piekrītu. Ne jau cilvēks ārēji ir nelaimīgs, pilnīgi iespējams, ka tā - virspusēji dzīvē viss ir kārtībā, bet iekšā, zemapziņā tās problēmas un traumas paliek un ietekmē visu.

Tāpēc uzskatu, ka labāk nabadzīga ģimene un mīloši vecāki, nevis bagātnieki un riebums pret bērnu. Protams, vislabāk ir tad, kad viss ir kārtībā, arī materiālajā ziņā.
07.05.2014 16:08 |

Reitings 9917
nu redz, kā šī saruna pagriezās... Nav tas vellns tik melns , kā to mālē ... ir jāņem vērā daudzi aspekti, piedzemdēt un iznēsāt bērnu nav liela māka, ir jāmāk izaudzināt un izskolot ar pilnu atdevi, lai tas mazais cilvēciņš izaug par laimīgu sabiedrības daļu un to ne visi var ....
07.05.2014 16:08 |

Reitings 31
Reģ: 04.05.2014
Palasīju pirmās desmit lapas ar komentāriem, ja godīgi, tad no dažiem pilnīgi slikti palika. It kā pieaugušas sievietes, bet ar savu komentāru grib izlekties kā vien māk. Cilvēks ar jums dalās savos pārdzīvojumos, bet jūs turpināt nosodīt, pārmest.. stulbi. Neuzskatu, ka meitene šo rakstīja, lai kādu mācītu dzīvot.. vienkārši dalījās savās emocījās, jo dažreiz tās ir vieglāk izlikt uz papīra un ļaut uzklausīt svešiem cilvēkiem nekā tuviniekiem. Šis forums ir izveidots, lai ieteiktu, saprastu, palīdzētu. Tā mērķis nav cilvēkus apsmiet, nosodīt vai rupji sakot uzdirst, jo viņš domā savādāk. Mūsdienu pasaule ir tik aprobežota un cilvēku stulbumam vienkārši nav robežu. Kā jūs varat teikt, ka aborts ir slikts vai labs? Pēc kādiem kritērījiem jūs vērtējat labo vai slikto? What comes around goes around..
07.05.2014 16:17 |

Reitings 649
jā, weee, parasti aborta tēmas ir ar divām karojošam nometnēm, kas nedzird viena otru, reizem krītn galejībās, bet man jau sen šī tēma šķiet daudz plašāka, ar daudziem aspektiem un neviennozīmīga. Es pietiekami laika esmu pavadījusi bērnu namos, internātos, policijā, parastajās skolās un vispār, vidē ar bērniem un,ja izdodas, arī vecākiem, kuriem nav tā paveicies (profesionālajā sfērā gan), un vienmēr gribas saprast to, kas ir bijis par iemeslu, lai bērnu nemīlētu (plašākā izpratnē, nerūpētos par viņu pienācīgi), bet tur aiz katra vecāka stāv stāsts, bet rezutāts jau ir tā mazā dzīvība, kuru viņš padod sabiedrībai, lai tad nu audzina (jo bērns parasti tomēr meklē vidi, kur socializēties).
07.05.2014 16:17 |

Reitings 9917
jonquille, tieši tā , mēs visi gribam būt mīlēti un mīlēt , arī tie lielie kaušļi un bosiki kuriem viss vienalga ....
aj , ... es aizgāju apmīļot savu bēbi .... :D
07.05.2014 16:23 |

Reitings 649
Tieši tā-ikvienam! Tikai katrs to izrāda savādāk. Piemēram, pirms diviem gadiem biju praksē internātskolā un tur mācījās puika, kam mamma strādāja Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijā (kur šķietami vecākam vajadzētu izprast savus pienākumus)tētis nebija pie apvāršņa, bet mamma bija darbaholiķe un puika viņai bija mazsvarīgs absolūti. Tad nu viņš gribēja uzmanību no pedagogiem , un veidi kā to panākt bija visdrastiskākie, arī pašagresija.. un viņš zināja,ka ,ja skolā kaut kas notiks, zvanīs mammai, kurai teorēriski jāuztraucas par savu bērnu..Šobrīd zinu,ka māte viņu atkal ir ielikusi citā skolā (laikam kāda ceturtā bija pēc kārtas 6 gadu laikā,jo pie tā, ka dēls tāds, vaino skolas, pedagogu un psihologu teiktajā neklausās). Puikam bija viss no materiālajām lietām, it kā arī izglītota mamma, bet nu neizskatījas,ka viņas pašas bērns viņai ir vajadzīgs..
07.05.2014 16:36 |

Reitings 9917
tur jau ir tā māksla nodrošināt , lai viss būtu līdzsvarā gan materiālās vērtības, gan morālās ...
07.05.2014 16:42 |

Reitings 2126
Tieši tā, bērns netieši cenšas iegūt to uzmanību, kura pietrūkst. Tas pats ir ar meitenēm, kurām pietrūkst tēvs un viņa atzinība - bieži vien tādos gadījumos meitenei jau agros pusaudžu gados neapzināti rodas tieksme pēc attiecībām ar pretējo dzimumu, uzmanības no puišiem.
07.05.2014 16:43 |

Reitings 649
El Diablo, jā par tā meitenēm, daļai tā ir. Un tur nu to izmainīt, ir ļoooti grūti (jo ne visi puiši un vīrieši ir ar prātu, pārsvarā viņi izmanto maitenes lielo pieķeršanos). Es pati esmu no šīm meitenēm, tikai par laimi, es satiku fantastisku cilvēku, kuram vispār jāpateica,ka esmu tur, kur esmu, jo man viņš ir palīdzējis man daudz. Ja ļoti pietrūkst tās tēvišķās mīlestības, tā peiķeršanās varbūt pat slimīga, kā aŗī ik reizi,kad vīrietis pamet meiteni, viņai tas kods,ka pamesta tulkojas savādāk nekā veselīgās attiecībās stap cievieti un vīrieti, kuri šķiras.
07.05.2014 16:50 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Mi amor man prieks,ka tu ņem tādus žurnālus par pilnu,tāpāt kā arī citas. Starpcitu tajā izdevniecībā,kuru lasu es,tu teikumā saprastu tik vien kā palīgvārdus. :D :D :D
07.05.2014 17:00 |

Reitings 2126
jonquille, precīzi aprakstīji mani. Skumji, ka lielās pret-abortu bļāvējas to nesaprot. Skaidri zinu vienu, bērns man būs tikai un vienīgi tad, kad būs patiešām mīlošs tētis un es pati būšu gatava mīlēt, līdz tam laikam nedzemdēšu ne par ko.
07.05.2014 17:05 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Kurus zurnalus tad nemt par pilnu un kurus ne? Pag, vai labak vsp nelasit neko, iznemot tos tavus skuku zurnalus, kuriem tu pat nosaukumu nemineji?! Divaini uzbraucieni no tevis, pat nevieta, bet tu jau mili ta iekomentet ari citas temas.
07.05.2014 17:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!