Patiesi par abortu!

Reitings 30
Reģ: 06.05.2014
Tātad,cik lasīju,ļoti daudz meiteņu jautā,kā notiek aborts,kādas ir izjūtas pēc tam...
Tātad,piektdien man veica šo "riebeklību". Ejot uz slimnīcu,biju nedaudz nobijusies,bet nekādas citas emocijas mani nepārņēma,ieejot nodaļā saņēmu kaudzi anketu-anisteziologam u.t.t,uzrakstot savu vārdu-sāku vemt,noģību,mani ielika palātā,lika gaidīt,kad nu-izsauks,paaicināja manu puisi(kopā esam 4gadus),lai aizpilda manus papīrus,māsiņa man teica,ka tā ir mana zemapziņa-zīme,ka to nevajag darīt,bet es ietiepusies neklauījos.
Beidzot mani izsauca,iegāju pretīm sēdēja 5 sievietes,visas kā viena teica,lai vēl ātri pārdomāju savu lēmumu,es teicu nē,tur nav ko domāt.Iepotēja man vēnā-aizmigu,pamodos palātā,bija vairākas meitenes,nekas nesāpēja-asiņošana bija knapa...Likās būs ok...Palaida mani mājās.
Pirmo nakti nevarēju aizmigt,redzēju visu piedzīvoto atkal un atkal,kkas šausmīgi sāpēja bet ne fiziski,naktī pamodos visa asarās-draugs pārbijies es kliedzu! Katru dienu ceļos,man viss riebjas,ejot mazgāties-pretīgi,spogulī nespēju skatīties-fujj!(nicinu sevi),ieraugot kādu bērniņu domāju kāds būtu izskatījies mūsu bērniņs,kā būtu smaidījis,varbūt čučējis.Man iekšā viss plīst!Tagad tikai saprotu,ko esmu izdarījusi,nesaprotu kāpēc man nedēļu iepriekš nebija prāta,giežu un griežu laiiku atpakaļ,domās,sapņos,bet attopos-TUKŠUMS!
Mīļās meitenes-sievietes,APDOMĀJATIES,IZSVERIET visus par,jo to,kas izdarīts-neizlabot!
06.05.2014 16:12 |

Reitings 490
Reģ: 24.07.2012
Lady Vamp Paldies , man arī viņa patīk :)
06.05.2014 20:59 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Alkoholikjeem, narkomaaneem un muuzjiigo pabalstu prasiitaajaam vajadzeetu ne tikai bez paardomu laika ljaut veikt abortus, bet tos taisiit bez maksas un aarpus rindas. Tas aiztaupiitu daudzas ruupes.

Nu, jāā šitais jau nu komentārs labais..... :D
06.05.2014 21:51 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Alkoholikjeem, narkomaaneem un muuzjiigo pabalstu prasiitaajaam vajadzeetu ne tikai bez paardomu laika ljaut veikt abortus, bet tos taisiit bez maksas un aarpus rindas. Tas aiztaupiitu daudzas ruupes.

Kā savulaik armijā - uz abortu obligāto iesaukumu taisīt! :D
06.05.2014 22:13 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Pašai iz prakses ir gadījusies pretīga attieksme.It īpaši,kad gulbī nodevu HCG,nu pasarg' Dievs,kāda es mauka

Tagad iedomājies māsiņas sejas izteiksmi tajā pašā Gulbī, kad es 13 vai 14 gados nodevu HIV un sifilisu un ko tur :D :D Lieki piebilst, ka biju pilnīgi un galīgi nevainīga tobrīd :D

Runājot vēl par attieksmi.. 1.slimnīcas ginekoloģijas nodaļa īpaši izcēlās. Pretīgi ārsti! Pretīgas māsiņas! Reāli PRETEKLES!!! Jei bogu tā vien prasās viņām visu to pašu novēlēt.

Bet tiešām, tiesām neesmu dzirdējusi, ka
iegāju pretīm sēdēja 5 sievietes,visas kā viena teica,lai vēl ātri pārdomāju savu lēmumu,
notiek. Tā nav. Ir ārsts, kas aprunāsies un anesteziologs ar kuru jāparunā.
Operblokā (jā, šāds vārds tiek lietots slimnīcās) klāt vēl 1 māsiņa (max 2, ja ir pilnā narkoze vai kādas problēmas). Bet 5 cilvēku "komisija" nav nekad. Varētu padpomāt, ka ārstu un māsiņu ir dafiga. Skuju. Labi, ja savāc 3 cilvēkus uz operācijām (es tagad par mazām operācijām runāju).
06.05.2014 22:19 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Lady Vamp, b
06.05.2014 22:24 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Lady Vamp, bērnu namos ir pilns ar bērniem,kuriem vecāki ir alkoholiķi, narkomāni utml.,kuriem nepietiek smadzeņu,lai atteiktos kārtīgi no bērna,lai to kāds varētu adoptēt. Tur ir droši vien ļoti maz bērnu,kuru vecāki vienkārši nav turīgi.
06.05.2014 22:26 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Bet tiešām, tiesām neesmu dzirdējusi, kanotiek. Tā nav. Ir ārsts, kas aprunāsies un anesteziologs ar kuru jāparunā.
Operblokā (jā, šāds vārds tiek lietots slimnīcās) klāt vēl 1 māsiņa (max 2, ja ir pilnā narkoze vai kādas problēmas). Bet 5 cilvēku "komisija" nav nekad. Varētu padpomāt, ka ārstu un māsiņu ir dafiga. Skuju. Labi, ja savāc 3 cilvēkus uz operācijām (es tagad par mazām operācijām runāju).

Tieši tā, turklat autore treica mazpilsētā. Rīgā jau nav bars ar mediķiem kur nu vēl.Ka jau teicu pirms melot ir jāpadomā kaut mazliet.
06.05.2014 22:38 |

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Kubiete jebkura operacija, tiek veikta anesteziologa klatbutne, narkoze, lokala anestezija,vai spinala anestezija, tiek izmantota vienalga bus anesteziologs, protams pats kirurgs kas veiks operaciju+ anestezijas masa,operacijas masa( iespejams pat 2) .Visu operacijas laiku, tevi noveros anesteziologs ar anestezijas masu.Operacijas beigas saks modinat,un tikai tad kad busi pilniba pamodusies,vai vismaz ka saka tavi dzivibas uzturesanas organi bus labi raditaji,tad izsauks no attiecigas nodalas masu un masu paligu,lai brauc pakal pacientam uz operacijas zali.
06.05.2014 23:00 |

Reitings 27552
Mazajā operblokā notiek mazliet citadi.Konvejera princips.
06.05.2014 23:01 |

Reitings 2215
Karolina
Es pēc pieredzes saku - Rīgā pēc MAN palātā bija 3 cilvēki - ārsts, māsa,a nesteziologs.
Ķeizargrieziena laikā bija 4 - ārsts, anesteziologs un vēl 2 (māsas?). Turklāt ķeizars akūts, steidzams un ar iespējamām ļoti lielām problēmām.
06.05.2014 23:15 |

Reitings 1127
OOO JAA Kubiete ta gan pamodina uz galda:D atved nakamo uz operaciju,un aizved prom to kam beidzas operacija, un ta visu dienu,kamer nebeidzas operacijas.
06.05.2014 23:15 |

Reitings 27552
Ja runa par ginekoloģiju tad abortus, tīrīanu un pēc SA tīrīsanu neveic uz galda, bet uz krēsla mazajā operbloka.. un ja nekadi 5 cilveki nekad nav klat.
06.05.2014 23:19 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Nu no pazīstamo stāstiem, piemēram, VC4 ir divi cilvēki blakus-daktere,kas veic abortu un anesteziologs + periodiski (jo kopā atpūtas izstabā ir četras vietas un visas jāizvadā un jāpieskata tur, lai nepaliek slikti utt.) trešā persona, kura no galda aizved līdz atpūtas vietai, kurā atžirgst no narkozes. Tas ir arī viss, neviena vairāk tur neesot :)
06.05.2014 23:21 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Man pat kad dzemdēju blakus bija anesteziologs, lai gan anestēzija nebija nepieciešama ... :)
06.05.2014 23:23 |

Reitings 2215
Man, kad vajadzēja anestēziju, tad iepriekšējais doks jau bija apģērbies un devās prom, bet jaunais vēl laikam nebija ieradies vai bija kaut kur citur. Tad nu "civilajā" apģērbā ieradās no nakts maiņas vēl neaizbraukušais anesteziologs, veica "aptauju", visu padarīja un brauca prom :D
Tiesa, uz ķeizara brīdi man anesteziologs bija klāt visu laiku.
1.slimnīcā anesteziologs visu laiku manu roku turēja un bļāva, lai pātrauc operāciju, kamēr doks ignorēja.
06.05.2014 23:26 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Kubiete šodien viss vienā ārsts, anesteziologs, psihologs un fitnesa treneris. Cool tā tik turpināt, rīt būs jauna diena .
06.05.2014 23:44 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Runājot par anestēziju - kad pirms mazas operācijas man sākās vemšana un zaudēju samaņu, tad anesteziologs pat lokālo anestēziju man aizliedza dot tajā dienā. Tiesa tas nenotika Latvijā, varbūt te ārsti ir pielaidīgāki vai arī es vienkārši izcēlos :D
06.05.2014 23:44 |

Reitings 27552
Tu šodien ti rej netemā. Es izsaku savu dzives pieredzi un viedokli. To ka būtu apguvusi minētās profesijas nekur netiku minējusi.:D
06.05.2014 23:45 |

Reitings 1127
saņēmu kaudzi anketu-anisteziologam Vispariba tiek iedota piekrisana operacijai,kur ir savs vards,uzvards adresese,tel nr janorada un japasvitro piekritu vai nepiekritu operacijai un beigas japarakstas.Nakamo tev iedod uz vienas A4 lapas no abam pusem aizspildit anesteziologa apskati, viena puse ir aptuveni 15 jaut, uz kuriem jatbild ar ja vai ne. Piemeram vai pedejo divu nedelu laika esat bijis saaukstejies,? Vai ieprieks jums ir jau veiktas operacijas? vai ir bijusi grutnieciba/ aborts. ?
vai lietojat kadus medikamentus regulari?
vai operacijas laika agrak ir bijusi kadi sarezgijumi?
Vai nava alergijas ?
Vai nesat slimojis ar HIV/ AIDS
Vai ir bijusi dzeltena kaite utt.
protams vius jautajums es no galvas neatceros. un otra puse,ir tads ka aprakstins paar to ka operacijas laika var gadities asins parliesana un tur bus janorada vai piekritat vai nepiekritat,ka jums operacijas laika iespejams parlietu asinis. Pec tam atnaak anesteziologs un izrunajas ar pacientu, nozime premedikacijas,vai vajaga vai nevajaga dot kadas zales pirms opercijas... parasti tiek dots dormikum vai ari vel ranintidin:)
06.05.2014 23:48 |

Reitings 371
Reģ: 26.04.2014
Kubiet, cik reizes Tu esi taisījusi abortus? Jau ZB Tavs morāle un lekcijas.
06.05.2014 23:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!