Man neticas, ka vēl ir kāda valsts, kura pati aizsūta savus dalībniekus un pati pirms konkursa viņus nicina, ka nebija jēgas sūtīt, jo tāpat nekur netiksim tālāk
Kāpēc nevar vismaz domāt pozitīvi un vēlēt no sirds grupai veiksmi?
Man neticas, ka vēl ir kāda valsts, kura pati aizsūta savus dalībniekus un pati pirms konkursa viņus nicina, ka nebija jēgas sūtīt, jo tāpat nekur netiksim tālāk
Visi mediji pašmāju raksta, ka mēs netiksim pusfinālā, man žēl tās grupas, jo varu iedomāties, kā viņi jūtas, kad pašmāju visi mediji un portāli nepārtraukti jau pirms pusfināla raksta, ka mēs nekur tālāk netiksim. Kāpēc nevar vismaz domāt pozitīvi un vēlēt no sirds grupai veiksmi? Man neticas, ka vēl ir kāda valsts, kura pati aizsūta savus dalībniekus un pati pirms konkursa viņus nicina, ka nebija jēgas sūtīt, jo tāpat nekur netiksim tālāk
mēs uzstājamies otrie!
Tāpēc es pat gribētu lai viņi tiek tālāk. Vienkārši, lai visiem dirsējiem ir mutes ciet.