06.05. Beztēma!

Reitings 32
Reģ: 04.12.2009
Labrīt, meitenes.
Nemanu nekur beztēmu, tad nu šorīt uzsākšu es. :)
Vai man vienīgajai dzīvoklī tik sasodīti auksti? Salstu nost un nakts nav gulēta. :/ Gribu ātrāk atkal silto laiciņu, lai nav jātuntulējas tik ļoti.
Kādi plāni šodienai? Nav grūti uzsākt darba gaitas pēc garajām brīvdienām?
Par visu un neko! Jauku dienu :))
06.05.2014 07:52 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Čau :)
Pēc skolas biju satikt paziņu, uzzināju vēl visādus "jaunumus" par savu ex. Var jau būt cilvēks draņķis, bet ja tik ļoti... Kaut kas ar galvu nav viņam kārtībā. Viņš man kā cilvēks ir miris. Stulbi jau teikt tā par sava bērna tēvu, bet te nu savādāk vispār nevar. Ir lietas, kas vienkārši nav piedodamas.
Tagad jāsaņemas izpildīt mājas darbu un kaut kas jāuzēd.

Mierīgu vakaru! :)
06.05.2014 21:05 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
miss_mia, ik pa laikam palasu Tavus komentārus un gribu novēlēt, lai turies! Tev viss izdosies! :)
Tas ir tik neiedomājami jocīgi, ka cilvēks, ar kuru esi bijis kopā, dalījies it visā, beigās izrādās absolūti citādāks.. Man te filozofiskas pārdomas..
06.05.2014 21:38 |

Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Pēc garās darba dienas esmu mājās iekritusi gultā un gaidu eirovīziju :D

brīvdienās ar draugiem uzspēlējām futbolu un nu ir sasāpējusies vecā kājas trauma, kas atkal liks manīt ilgi... izrevidēju aptieciņu, vajadzīgā ziede beigusies, atradu savādāku un tik ziedu virsu- woalaaa :D pirmā alerģija manā mūžā :D riktīgi apsārta, niez un dedzina, esmu dusmīga, ka neizmēģināju uz maza ādas pleķīša- nu man sāp divtik stipri :(

Mierinājumu rodu našķos (l)
06.05.2014 21:52 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Valencia, piekrītu, un ar laiku nākas no citiem vēl uzzināt daudz ko. Šobrīd, visu saliekot kopā, tas nav vienkārši prātam aptverams. Tik zemisku cilvēku nekad savā mūžā vēl neesmu sastapusi. Daudz viņam piedevu un turpināju mīlēt, bet šeit jau viss ir pāri robežām. Diezgan pazemojoši to visu apzināties. Bet mierinu sevi ar domu, ka viņš jau ar savu rīcību ir pazemojis pats sevi, normāli cilvēki, lai arī kas notiktu, tā nerīkojas un nerunā.
Un paldies, turos kā varu :)

Sarp citu - man vienīgajai ltv.lv tiešraide visu laiku karas?
06.05.2014 22:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits