Es labāk neēstu nekā būtu ar tādu vēderu, vismaz vēders no bada uz iekšu ievilktos. Man pašai jau besī, kad paēd un bišķi vēders piepūšas, bet šitas ir no mazkustīga dzīvesveida un alus, jo alus tiešam baro un večiem paliek uz vēdera.
Nolaižamies uz zemes tādas 6 pakas uz vēdera ir labi ja 5% procentiem Latvijas vīriešu Tāpat arī meitenēm tikai labi ja 5% ir ideāls augums
Kaut gan grūti par viņām teikt, es vienreiz Atlētīkā uz jogas nodarbību aizgāju, tāpat vien, klaunoties ;), tur izrādās tikai sievietes iet, skatījās uz mani ka uz citplanetieti, klaunoties arī īpaši nesanača, jo pēc 30 min jau viss sviedros esi. Tā viņas arī tiek pie tiem augumiem... Mēs atpaliekam... =/
Manuprāt,visi ir nepieņemami,bet tā kā man ar nevienu no viņiem nekas nav,tad man ir pilnīgi vienalga cik katrs no viņiem resns. Galvenais,ka paši jūtās labi.
Tas otrais vēl ok, var sadzīvot, ja nepaģērē dāmai būt par modeli :D Bet pārējie .. Njā. Robežojas ar nolaidību pret savu ķermeni / veselību paša iniciatīvas dēļ, un TAS man nav pieņemami.