viņa pagātne

Reitings 114
Reģ: 29.01.2009
Sveikas.
Lieta tāda, ka vakar strīda laikā, mans draugs sāka stāstīt par savām pagātnes meitenēm, ka 17 un 19 gados viņam bija 3some, sīki aprakstija arī visas detaļas.
Viņam pašlaik ir 23 gadi, bet iepriekš bija TIEŠĀM ĻOOTI LIELS BRUNČU MEDNIEKS. Sāka stāstīt arī to, ka vienu vakaru viņam sex bija ar 3 dažādām meitenēm un vispār katru otro vakaru esot bijusi cita meitene, zinot viņu, tā ir 100% taisnība, jo šo jau es nojautu iepriekš, viņš tikai visu laiku liedzās, ka neesot tāds, bet vienā vakarā izstāstija ļooti daudz...

Varbūt nevajadzētu visu šo ņemt galvā, jo tomēr pagātne, bet pašlaik es vienkārši nespēju, man ir reāls psiholoģisks trieciens un šoks, ka viņš man ko tādu izstāstija un vel visos sīkumos...

Esot bijis labākais draugs meitenei, ar kuru bija 3some, bet viņi katru vakaru mēneša garumā esot tikušies un viņu starpā esot bijis tikai brutāls sex. Un vienu vakaru šis esot bijis ar citu, bet viņa labākā draudzene esot zvanijusi, lai šis atnāk ciemos, jo grib...pats teica, ka esot kavējos darbu, jo daudzas reizes ir bijis tā, ka ballītē ir drāz*** ar vienu, pēc tam ar citu un vel beigās ar ''labāko draudzeni''...visas nakts garumā.

Arī iepriekš strīdu laikā ir ļoti daudz minējis, ka viņa bijušās esot tik skaista, viņu sejas un augumi kā modelēm... vienreiz arī minēja faktu, ka vienu dienu ar ex esot abi bijuši mājās visu dienu un viņiem ir bijis sex 10reizes...

Pašlaik šo visu atceroties un iedomājoties, man metas slikti...pilnīgi jāraud. un neesmu es trollis, jo šī ir taisnība !
Kā man to visu uztvert? un kā uztvertu jūs ? kopā esam gandrīz 2 gadus.
Man metas slikti ar apziņu vien, ka mans draugs ir bijis tik liels mau*turs. Protams, negaidiju, lai draugs būtu nevainīgs, bet nu ne jau...Visu šo viņš man vakar izstāstija un vel pasmējās, ka es nezinu pat 5% no viņa dzīves...

Pārlasiju tekstu, varbūt neizklausas tik briesmīgi, bet patiesībā ir vel trakāk, jo ir dažas lietas, ko vienkārsi nespēju uzrakstīt...
05.05.2014 14:51 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
burbulits, kā tu domā , kādēļ viņš vispār ir ar tevi vēl kopā, ja atļaujās tā izteikties ?
05.05.2014 16:13 |

Reitings 114
Lust For Life
es jau iepriekš biju domājusi par šķiršanos...pāris mēnešu laikā mēs šķīrāmies un tad atkal salīgām ĻOOTI daudz reižu...ja godīgi? ar šo cilvēku esmu kopā aiz PIERADUMA un pat vairs nezinu vai viņu mīlu, kaut gan, man būtu ļoti sāpīgi viņu redzēt kopā ar citu...

Sinepe
kādēļ ir ar mani kopā? itkā saka, ka mīl...esmu jau vairākkārt viņam teikusi, ka viņš nesaprot ko nozīmē mīlēt, jo šādi noteikti neizpaužas mīlestība...

tad, kad mums vel bija ļoti ciešas attiecības, viņs vairākkārt devās izklaidēties ar draugiem, bet es nekad nedrīkstēju, man bija jāsēž mājās...lieki piebilst, ka esmu pazaudējusi VISUS savus draugus..

Labi, visu laiku viņu nosodu, varbūt no malas neredzu kāda pati esmu, bet manā skatijumā, esmu ļoti mīlošs cilveks un citiem pieķeros ļoti ātri un, kad ta notiek, tad no sirds, varbūt tieši tapēc ir tik grūti palaist vaļā...

nezinu, varbūt dziļi sirdī vel viņu mīlu un pašai nav ne jausmas kāpēc tā...
05.05.2014 16:25 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tiešām, ja jau tu, salīdzinot ar tam visām citam, esi tik neglīta, resna un neseksīga, tad kāpēc viņš vispār ir ar tevi...? Par ko konkrēti mīl?

Un tālak rakstīšu riebeklību, ja negribi, vari nelasīt:

Viņš ir idiots, spriežot pēc tava apraksta, bet esi vēl lielāka idiote, jo par spīti apvainojumiem, viņa apzinātiem centieniem tevi sāpināt un reālai tevis sišanai tu JOPROJĀM esi ar viņu kopā. Vai tu tiešām domā, ka tas, ka viņam ir bijis threesome, ir tā lielāka problēma tavās attiecībās?
05.05.2014 16:32 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
JA MĪLĒTU, TAD NEDARĪTU PĀRI UN SAPRASTU, KA TEV TAS IR SĀPĪGI! cik tev pašai gadu ?
05.05.2014 16:33 |

Reitings 114
57days
Apzinos, ka esmu ļooti stulba, aizvien vel esot šādās attiecībās, to arī viņam esmu teikusi.
nē, mums problēmas jau bija pirms šī strīda, bet nezinu, viss šis mani ļoti psiholoģiski ietekmē un apstiprina mans domas- ka jāšķiras...
05.05.2014 16:36 |

Reitings 114
Sinepe
abiem 23
05.05.2014 16:37 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Gudri cilvēki stāsta, ka vīriešu "varoņdarbi" jādala ar trīs, savukārt sievietēm jāsareizina ar trīs ;) Izdari secinājumus.
05.05.2014 16:38 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
burbulits, izdari viņam lāča pakalpojumu un laid viņu dzīvē pie tām gribošajām, slaidajām un seksīgajām. Ticu, ka atradīsi kādu citu, kura pagātnes sasniegumi nesastāvēs tikai no vāverēm.
05.05.2014 16:39 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
burbulitis, tev patīk, kad pret tevi izturas kā grīdas lupatu? Tu paciet emocionālu un arī fizisku vardarbību. Vīrietis ir manipulators ar izcili sačakarētu vērtību sistēmu, kurš tev apzināti sāpina un mēģina kontrolēt. Tam cilvēkam vajag psihologu, ne draudzeni.
05.05.2014 16:41 |

Reitings 11
Reģ: 02.05.2014
Interesanti, kāpēc viņš to ir nolēmis izstāstīt. Vai viņš pēc tā ilgojas? Vai Tu viņam traucē tā turpināt? Es domāju, jums ir kārtīgi jāizrunājas, ko jums abiem nozīmē jūsu attiecības. Visiem mums jau ir kaut kāds bekgraunds, bet nevajag uz to ieciklēties. Svarīgi, kas ir tagad?
veiksmīgi. un nepaliec ar viņu, ja viņš Tevi neciena!
05.05.2014 16:42 |

Reitings 114
DIO
diemžēl, bet šoreiz tā nebūs... pati esmu nejauši uzdūrusies un aiz ziņkāres izlasijusi viņa sarakstes ar ''viņa meitenēm''...kā jau minēju, ir uzturējis ''attiecības'' ar 2 meitenēm vienlaicīgi (pēc sarakstēm to arī varēja saprast).

Lai turpinātu tālāk stāsīt, jāpiemetina, ka viņš nav latvietis, bet gan no ''siltajām zemēm''...
tad nu lūk...

bija sarakstijies ar meitenēm-tūristēm, ar kurām vienreiz ir pārgulējis, pats ir aicinājis atpakaļ ciemos, rakstija, ka varot meitenei izīrēt istabiņu, kur tad vakaros arī satikties un pretīgi dara fakts, ka šāda sarakste vienlaicīgi gāja ar 3 meitenēm, pati ar savām acīm redzēju.

es zinu, ka viss, ko viņs stastija ir taisnība, jo dzīvo nelielā vietā, kuru apmeklē ļooti daudz tūristu, tieši tāpēc katru vakaru viņam esot bijusi cita...
05.05.2014 16:46 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
burbulits, vismaz seksā ir labs? Ja jau tāds ērzelis :D
05.05.2014 16:51 |

Reitings 114
Elizabete
man liekas, ka arī man drīz būs vajadzīgs psihologs.
šīs attiecības manus nervus ir galīgi sabeigušas, arī nervostrong kurss man nav palīdzējis...un pēdējā laika visvairāk cieš tieši mani tuvinieki- ģimene. esmu NEŽĒLĪGI emocionāls cilvēks un VISU ņemu pie sirds...
05.05.2014 16:52 |

Reitings 17280
Pagātne ir pagātne; mani vairāk satrauktu viņa TAGADNE, tas, ka viņš pret tevi izturas slikti ŠOBRĪD un apzināti dara tev pāri gan fiziski, gan psiholoģiski ŠOBRĪD.

Tā ir tipiska manipulēšana - viņš iestāsta tev, ka tu esi nevērtīga, nesmuka, neseksīga, slikta.
05.05.2014 16:53 |

Reitings 114
Mademoiselle!
atdzīšos, ka seksā ir ļoti labs, kā nekā ir bijusi pamatīgi LIELA pieredze...
05.05.2014 16:54 |

Reitings 114
57days
jā, es jau pati iepriekš esmu sapratusi, ka viņš manipulē ar mani, bet viņam tas ĻOOTI labi padodas...un es kā aita- pakļaujos...
05.05.2014 16:56 |

Reitings 17280
Tad tev atliek tikai gaidīt, kamēr, kā saka, "vadzis lūzīs". Diemžēl, nevar zināt, kad tas notiks. Varbūt tu ļausi viņam sevi pazemot vēl vairākus gadus.
05.05.2014 16:59 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
neesi aita, esi gudra sieviete, tici man, ir citi labi vīrieši gan seksā, gan sirdī, kuri patiesi ir pelnījuši tavu uzmanību, atliek tik izvēlēties.
05.05.2014 17:00 |

Reitings 369
Pffff. Un tu vēl klausījies visas sīkās 3some detaļas? Nu zini, es arī tādu meiču necienītu, kurai var dirst uz galvas, bet šī sēž un ar atvērtu muti klausās visus sū*us. Audzē raksturu, savādāk dzīve tevi sabradās!
05.05.2014 17:02 |

Reitings 121
Reģ: 18.03.2014
Zinams viriesa tips.jakli,idijoti un dzeraji nemainas.protams ja tev ir labi tad esi kopa ar vinu,mes nekad un nevienam nevaram pilniba uzticeties,bet tas nenozime ka nevajag but kopa.ja ir labi,tad meginiet,bet vienmer paturi prata vina pagatni.pasaku tikai no savas pieredzes,ja esi uzzinajusi sadus faktus par vinu,tad vai nu aizmirsti un piedod vai skiries.jo ja stridos,dusmas,aizdomu brizos iemetisi acis pagatni tad nekadas attiecibas nesanaks.
05.05.2014 17:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits