Sveikas.
Lieta tāda, ka vakar strīda laikā, mans draugs sāka stāstīt par savām pagātnes meitenēm, ka 17 un 19 gados viņam bija 3some, sīki aprakstija arī visas detaļas.
Viņam pašlaik ir 23 gadi, bet iepriekš bija TIEŠĀM ĻOOTI LIELS BRUNČU MEDNIEKS. Sāka stāstīt arī to, ka vienu vakaru viņam sex bija ar 3 dažādām meitenēm un vispār katru otro vakaru esot bijusi cita meitene, zinot viņu, tā ir 100% taisnība, jo šo jau es nojautu iepriekš, viņš tikai visu laiku liedzās, ka neesot tāds, bet vienā vakarā izstāstija ļooti daudz...
Varbūt nevajadzētu visu šo ņemt galvā, jo tomēr pagātne, bet pašlaik es vienkārši nespēju, man ir reāls psiholoģisks trieciens un šoks, ka viņš man ko tādu izstāstija un vel visos sīkumos...
Esot bijis labākais draugs meitenei, ar kuru bija 3some, bet viņi katru vakaru mēneša garumā esot tikušies un viņu starpā esot bijis tikai brutāls sex. Un vienu vakaru šis esot bijis ar citu, bet viņa labākā draudzene esot zvanijusi, lai šis atnāk ciemos, jo grib...pats teica, ka esot kavējos darbu, jo daudzas reizes ir bijis tā, ka ballītē ir drāz*** ar vienu, pēc tam ar citu un vel beigās ar ''labāko draudzeni''...visas nakts garumā.
Arī iepriekš strīdu laikā ir ļoti daudz minējis, ka viņa bijušās esot tik skaista, viņu sejas un augumi kā modelēm... vienreiz arī minēja faktu, ka vienu dienu ar ex esot abi bijuši mājās visu dienu un viņiem ir bijis sex 10reizes...
Pašlaik šo visu atceroties un iedomājoties, man metas slikti...pilnīgi jāraud. un neesmu es trollis, jo šī ir taisnība !
Kā man to visu uztvert? un kā uztvertu jūs ? kopā esam gandrīz 2 gadus.
Man metas slikti ar apziņu vien, ka mans draugs ir bijis tik liels mau*turs. Protams, negaidiju, lai draugs būtu nevainīgs, bet nu ne jau...Visu šo viņš man vakar izstāstija un vel pasmējās, ka es nezinu pat 5% no viņa dzīves...
Pārlasiju tekstu, varbūt neizklausas tik briesmīgi, bet patiesībā ir vel trakāk, jo ir dažas lietas, ko vienkārsi nespēju uzrakstīt...