Jā, varu pastāstīt arī šī brīža savu situāciju.
Sākām draudzēties, man bija 15, viņam 19. Viss skaisti jauki, protams, man tajos gados nopietnas attiecības negribējās. Dzīvojam lauku ciemos, kas atrodas 15km viens no otra.
Sākumā braucām kopā visur kur, ballējāmies, viss skaisti jauki, ko man tādā vecumā vairs vajadzēja.
Vidusskolā pārcēlos uz pilsētu, kas atradās arī apmēram 15km no viņa miesta. Vienmēr veda svētdienās mani uz skolu, piektdienās brauca pakaļ. Protams atkal viss skaisti un labi. Visu šo laiku dzīvojāmies un palikām viens pie otra ģimenēm.
Pagāja mani vidusskolas gadi, jādomā par tālāko izglītību. Sāku mācīties Rīgā. Protams, no manas puses šis viss bija grūti, mudināju viņu varbūt, lai meklē kādu dzīvoklīti vai ko tādu, jo pašam jau arī tā kā laiks būtu iet prom no vecāku paspārnes, darbs viņam ir, viss ir, nekādu problēmu.
Līdz pagājušā rudenī viņš man paziņoja, ka uzskata mani par labu draugu, ka jūtas kaut kur padzisušas utt. Man, protams, grūti tas viss bija, tas bija šausmīgs laiks, labi, tās bija kādas 2 nedēļas. Protams, attieksme nebija tā labākā pret mani viņam tajā laika posmā.
Beigās nospriedām, mēģināsim vēlreiz. Nopirkām uz pusēm dzīvokli par mazām naudām viņa ciemā, viss skaisti, priecīgi bijām. nu vismaz es biju, no viņa arī varēja just prieku.
Līdz pienāca pagājušā nedēļa, kad viņš man paziņoja - viss, viņš nevēlas šīs attiecības. Teikšu atklāti, es arī par to biju iedomājusies, ka nu nav tā kā agrāk, bet,protams, gadi iet, katram savs.
Un tā, šobrīd viņš ir pateicis, ka neko vairs nevēlas, manas mantas un viss vēl dzīvoklī stāv, pati dzīvojos jau nedēļu pie mammas. Ir tik ļoti grūti pieņemt un saprast, ka otram cilvēkam pēc tik daudziem gadiem vairs neesi vajadzīgs.
Apgalvojums pie šķiršanās abās reizēs, ka grib brīvību, grib tusēties utt. Piebildīšu to, ka viņš alkoholu nelieto, vienmēr ir šoferis utt. Unjā, vakar vēl zvanīju viņam, lai parunātu par šo problēmu, bet tā laikam bija liela kļūda, ko es izdarīju. Viņš atļāvās sarunā ar mani smietis, jokot, pastāstīt par notikušajiem piedzīvojumiem, to, ka 4 nakti jau tusējoties apkārt, ka dzīvoklī nemaz neesot utt. Nu? Vai tas ir normāli? Noteikti, ka nē. Bet jā, sirdij nepavēlēsi.
Ja nevēlies ar viņu dzīvot, nedari to, ja vēlies, tad dari visu, kas tavos spēkos, un nelaid vaļā cilvēku, kuru mīli!
Iespējams, šo neviens neizlasīs, bet savā ziņā izkratīju sirdi, un kāda varbūt saskatīs līdzību ar savām attiecībām.