Pretēji briesmīgajam!

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Tā kā izveidojās diskusija par to, kādu apģērbu mēs nu galīgi nekad mūžā nevilktu, iedomājos varbūt varētu iemest bildītes kādus apģērbus jūs valkājat ikdienā ? (Svētkus šoreiz neskaitīsim) :)
Personīgi es lielākoties staigāju legingos, vai džinsos! Kopā ar kādu kapučdžemperīti vai jaciņu! Vasarā protams - šortiņi un kāda skaista maiciņa vai blūzīte. Pa retam kleitiņa.
Un protams, kur tad bez labajām trenuškām! Diezgan bieži izeju ārā, vai tā pat pa mājām, ar šāda tipa treniņbiksēm! Sportiski, skaisti un ērti! :)

04.05.2014 20:08 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Ja godīgi, manu daudz vairāk simpatizē vienkāršās eiropas meitenes - dzīvojot kādu laiku Vācijā, redzēju, cik vienkārši meitenes ģērbjas tur - labi, nav gluži treniņbikses + sīpoliņš vienmēr un visur, tomēr ikdienā - kādēļ gan ne, nevis slāvu skaistules, kuras pat uz veikalu nespēj aiziet bez kosmētikas kārtas, īpašas frizūras un papēžiem. Jā, var jau būt, ka ļoti stereotipiska domāšana, tomēr mana pieredze rāda, ka tā tiešām ir! Par sevi - pati treniņbiksēs nestaigāju, bet nešausminos par citām, kuras tā dara, bet es vispār lielu uzmanību nepievēršu tam, ko un kā citi dara. Pa mājām staigāju pidžambiksēs un kādā krekliņā, siltākā laikā - šortiņos un krekliņā un mājas zābaciņos čībveidīgajos. Uz darbu/skolu/ārpus mājas dodos ļoti dažādi, parasti atkarīgs no garastāvokļa. Augstpapēžu kurpes nevelku nekad, parasti kādus bezpapēžu zābaciņus, balerīnas vai sandalītes, džinsas vai puķainas bikses + interesanti krekliņi, jaciņas, pēdējā laikā bieži velku arī svārciņus, patīk! (l)
05.05.2014 08:32 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Jums te dažām tiešām vajadzētu pabraukāt pa pasauli apkārt un apskatīties, kā ģērbjas citās valstīs.
Jā, es Latvijā treniņbikses vilku tikai pa mājām vai drauga laukos, bet dzīvojot Vācijā man nav problēmas ārpus mājas doties treniņtērpā. Piemēram, uz ārstniecisko vingrošanu es dodos jau sporta tērpā (tur ir pārāk mazas ģērbtuves un pārāk karsti, lai pārģērbtos uz vietas), bet dažkārt es uz pilsētas centru aizbraucu jau kādu stundu ātrāk, lai pastaigātu pa veikaliem. Cilvēku vidū es iekļaujos, jo gandrīz katra 4. meitene būs līdzīgi ģērbusies.

Protams, es nekad nesapratīšu, kāpēc meitenes nevar papūlēties uzvilkt skaistākus apavus pie svārkiem vai kleitām. Šeit pārsvarā visas jaunietes sapucējas nu smuki, smuki, bet kājās ir kedas, kas visu koptēlu bojā.
05.05.2014 08:58 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Vai, pirms palasīju šo diskusiju NEKAD nebiju iedomājusies, ka iziet no mājas trenuškās ir kas briesmīgs!
Meitenes, es Jūs satriekšu - dzīvoju Rīgā un staigāju pa āru un uz veikaliem tikai tā, ja, protams, neeju uzreiz pēc darba :D
(nav man tie skaistie samtainie utt..)
bet, nezinu, man kopš mazotnes sporta bikses liekas ļoti ērtas, protams, ja kur eju tā nopietnāk, tad jau nē, bet ikdienas valkāšanai TIKAI UN VIENĪGI :D
ok, vasarā jau, protams, tikai svārkus un kleitas, bet citos gadalaikos - sporta bikses :D
05.05.2014 09:05 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Es labi jūtos tikai tad, ja man mugurā ir sakopts, tīrs, smaržīgs apģērbs. Mati tāpat. Saņurcītu, pinkainu un aizpampušu mani var redzēt tikai kad esmu ļoti slima.. un pēdējā reize tā bija pirms ļooooti ilga laika, gadi 7 vismaz atpakaļ, neesmu jūtīga pret vīrusiem. Un iesnas, klepu par slimošanu neuzskatu, vai minimālu temperatūru.
Sievietei nav jābūt cacai, ja viņa tāda nav, bet sakoptai visos apstākļos ar treniņbiksēm vai kleitām gan.
Šajā periodā staigāju ikdienā šādi:

Mājas kleitiņas stils, jo sporta ostīmi man ir domāti sportošanai.
05.05.2014 10:13 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Neesmu no tām, kas staigā amorāli augstos papēžos vai superīsās kleitiņās, bet, svešumā dzīvojot, es nedaudz izlecu ar sievišķīgo ģērbšanās stilu. Daudzi mani apģērba dēļ notur par krievieti, kaut gan priekš LV ģērbos visai neitrāli :)

Bet man patīk tas, ka cilvēki neiespringst. Neviens nešausminās - vai.. kā viņa varēja tik nesaskaņotus apavus pievilkt.. vai arī.. iu, cik briesmīga frizūra! Cilvēki mazāk pēta un kritizē viens otra izskatu :)
05.05.2014 10:23 |

Reitings 1897
Mietenes, par ko jūs cepjaties ? Es minēju , ka šad tad man patīk iziet ārā trenuškās. Uz veikalu, vai pastaigā pa parku utt. NE JAU VISU LAIKU ES VIŅĀS STAIGĀJU! Tiešām jūs dāmas esat smieklīga publika. Lasu un smejos , lasu un smejos. :D Nu nepatīk, turat muti ciet . :D
05.05.2014 10:30 |

Reitings 1897
Jūs visas no kaut kurienes esat ieņēmušas galvā, ka visu laiku tādās staigā.! :D Es apbrīnoju sieviešu klaču pakāpi! :D Neko kārtigi neizlasa un atrod par ko pakasīties un tad tikai aiziet. :D Tiešām sāk palikt pretīgi uzturēties šajā forumā. Nekādas cieņas pret citu meiteņu izvēli. Tikai apriešana! Fuij! Dāmas saucaties!
05.05.2014 10:33 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Umm, nu jā, jo pret tām, kuras treniņbikses nevalkā arī netika izrādīta nekāda cieņa, sorry, bet ko var gribēt ja visas savādāk domājošas tiek sauktas par cacām vai vēl sazin ko. :D
05.05.2014 10:39 |

Reitings 1897
El Diablo, esmu sportiska meitene. Man patīk sportisks stils. Tas , ka tev nepatīk tas, tad to arī var paturēt pie sevīm! Būtu tu tik pieaugusi kā te izliecies, saprastu, ka apsmiešana un noriešana par citu izvēli ir bērnu dārza līmenis un neaudzinātības pakāpe.
05.05.2014 10:44 |

Reitings 1897
Spriedelējat meitenes tālāk! Es vairs nelasīšu šo diskusiju! Visu prieku sabojājušas esat! :)
05.05.2014 10:46 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Esmu ikdienā kleitu cilvēks:

Patīk arī džinsi.. (jaka varbūt maķenīt īsāka un papēdis zemāks..)
05.05.2014 10:49 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
To pašu tā kā vajadzētu pateikt arī sev. :D :D
05.05.2014 10:56 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Es ļoti atvainojos, bet Sinepe, tu neesi mazliet aprobežota? :D tu tās trennuškas slavē kā nezin ko, un ja kāda apgalvo, ka trennuškas ir briesmīgs apģērba gabals, šis cilvēks automātiski ir caca, kas staigā tikai papēžos un liek 5 kg tonālo uz sejas ik rītu! Ja tev ir problēmas pieņemt savādāku viedokli, forums vienkārši nav tava vieta, zvaigznīt! Par gaumi nestrīdas, bet, piedod atvaino, tās pelēkās treniņbikses ar 48 un rozā svītru, manuprāt, tevi pataisa par mazliet cacisku un nekautrēšos teikt, bezgaumīgu.. es patiešām parasti cilvēkam tā forumā neaizrādu, bet tu izpelnījies!
runājot par tēmu vispār.. es treniņbikses atbalstu mājās, līdz tuvākajam veikalam, brīvā dabā - pikniks, pastaiga ar suni, piemēram u.tml. es tās noteikti neatbalstu kā ikdienas apģērbu, jo sieviete tās nēsājot, zaudē savu sievišķību un glanci! pa retam, galīgi trakos variantos var gadīties izskriet ar tām (es to pat tad nespētu :D) , bet uztvert to kā ikdienas apģērbu man šķiet pa galam nepareizi!
ikdienā pati nēsāju legingus, bet tie jau kā auduma bikses, kārtīgas, kurām nekas nespīd un var pievilkt klāt topu, dažkārt džinsa bikses, augšā parasti visādas interesantas lietas - blūzītes, tunikas, aukstā laikā - adījumi, siltākā - maiciņas un svīteri. Kājās šobrīd aktualitāte - mokasīni, balerīnkurpītes vai kurpes uz maza papēdīša, aukstākā laikā zemie zābaki, jo parasti jāstaigā daudz un aši.. dažreiz svārciņi, kleitiņas un tādas sievišķīgākas lietas, bet ikdienas tēlu raksturoju vairāk kā casual ar mazliet romantisku piesitienu :)

05.05.2014 11:03 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Izskatās, ka diskusijas mērķis bija uztaisīt draudzīgo trennušku klubiņu, tas neizdevās un nu autore ir uzmetusi lūpu :D
Interesanti, kāpēc kādai būtu jāklusē par to, ka kāds apģērba gabals nepatīk? Tāpēc, ka autorei ar nerviem švaki un grūti pieņemt vai laist gar ausīm citu viedokli? Ir nopietni jāpiedomā pie sava pašvērtējuma, ja svešu cilvēku viedoklis par tavā, trennuškām, tik šausmīgi bojā noskaņojumu.

Runājot par ārzemēm, tas, ka tur meitenes staigā, neiespringstot uz to kā izskatās, nenozīmē, ka tā jādara visām. Uz NY aizbraucu ar kleitām pilnu koferi, jo biju iedomājusies, ka tur pilnas ielas ar Sex and the city stila dāmām. Nu kļūdījos, bija tur lielākā daļa parastās maikās un šortos. Bet es priecīgi vilku savas kleitas un saņēmu komplimentus no pilnīgi svešiem cilvēkiem, ka izskatos ļoti labi.
05.05.2014 11:18 |

Reitings 407
Reģ: 29.01.2009
Izskatās, ka te vēl dažas nevar nomierināties par tām trenuškām :D
Šeit jau ir tāpat, kā dažas raksta, ja kāda uzraksta, ka patīk treniņbikses, tad visas šausminās, kā tā var un otrādāk, ja kādai nepatīk.
PASIONELLE, taču atslābsti, izskatās, ka tev pašai tik ļoti nepatīk, ja kādam patīk treniņbikses. Velc taču, ko gribi, vai tev nav vienalga
05.05.2014 12:01 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
nu gaumīgāk, MANUPRĀT, ģērbjas tomēr ārpus LV. Es nesaku, ka trenuškas ir kaut kāds gaumes rādītājs, nepārprotiet. Tomēr tā attieksme pret savu izskatu daudz ko izsaka. Ārzemnieces ir dabiskākas. Viņas var būt resnas, taukainiem matiem un lempīgu gaitu, bet viņas būs pārliecinātākas par sevi.

Šim varu piekrist (izņemot to, ka, skatoties šādā aspektā, man gaumīgākas tomēr šķiet sapucējušās latvietes:D )!

Ārzemnieces nesataisījušās izskatās (un līdz ar to laikam arī jūtas) daudz pārliecinātākas par sapucētam latvietēm. Nu laikam tā ir tā konkurence, vīriešu piesaistīšana/noturēšana, nemitīgā sacenšanās un salīdzināšana mūsu starpā, kas liek tik ļoti iecikleties uz ārējo izskatu.
Es te nevienu nenolieku, pati arī esmu šo sieviešu vidū un, ja man kāds kaut ko parmestu, arī uzreiz atbildētu, ka man izskats tik ļoti svarīgs, jo es tā labi jūtos un bla bla bla..bet vai tas ir vienīgais iemesls?!:D
Nē nu skaidrs, mes dzivojam sociuma un, lielakoties izveidot karjeru trennuškās neizdosies:D bet tas ir jau cits stāsts..

Un jā, mājās staigaju sporta biksēs/trennuškas (šeit pieminētās bikses kā mājas apģērbu saucu par trennuškām).
Uz ielas neizeju, nē:D Vienīgi garās pastaigās pa mežu/gar jūru etc.
05.05.2014 12:09 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
ja jau ne pa tēmu.. :D kopumā es esmu tas tips, kam patīk pucēties, un es daaaaudz labāk jūtos, ja pie apģērba ir piedomāts un man pašai patīk tas, ko redzu spogulī. man patīk arī sportiskais, bet tad parasti tas ir tāds kkas pa vidu, jo velku kedas, dzinšus, kkādu krekliņu un žaketi, nevis treniņbikses un hūdiju. lai arī pret pēdējiem nav pretenziju, es nejūtos īsto ērti tādās drēbēs ārpus mājas.
palieku pie uzskata, ka katram apģērbam ir savs laiks un vieta :)

ja vēl ārpus tēmas, man ir tādas klusas aizdomas, ka, spriežot pēc visa, ko krista par sevi ir rakstījusi, viņa varētu būt tas tips, kas izskatās labi pat kartupeļu maisā, un šeit laikam ir tas stāsts, ka daža laba paņem ar savu šarmu un personību pilnīgi neizteiksmīgā outfitā, bet dažai pat papēži un frizētava nepalīdz. aizrunājos :)
05.05.2014 12:16 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Ikdienā man ļoti patīk vilkt tumšus džinsus ar baltu blūzi:

05.05.2014 12:17 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
demoiselle tās ugly sandals droši vari valkāt ārpus mājas.
vispār tagad tādas ir topā.

pati gatavojos pirkt tāda tipa kā Klumai.
05.05.2014 14:13 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Ai, sasmējos par to trennušku slavināšanu:D Lai takš katrs velk ko grib, kad grib, kur grib.
Bet man radās jautājums- daudzas saka, ka trennuškas ir ok līdz tuvākam veikalam u.c. maziem izskrējieniem no mājas. Tātad- es tagad izeju no mājas, pāreju pāri ielai, esmu 2 minūšu attālumā no piemājas bodītes un man pretī nāk cilvēki. Jautājums- kā tie cilvēki zina, ka es tik uz pāris minūtēm izskrēju no mājas (līdz ar to mans nestils ir attaisnost)??? :D
05.05.2014 14:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits