Vai juus..

Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
...dusmojaties,vai jusu otra puse dusmojas par lietaam,kuras ir nenozimigas? nu par sikumiem,piemeram,manejais shovakar sacela traci,sakliedza par to,ka vinjam ir pazudushi 20 euro,un esot parliecinats,ka esmu panemusi tos,bez maz par zagli nosauca,kaut es dievojos ka neesmu nemusi,un taa nu seed un klausas austinjaas muziku..
Es uzskatu,ka taa nav pasaules problema,lai otram taa uzbrauktu un bez maz skjirshanos pieprasitu..
03.05.2014 20:39 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Lai es neizkatos peec sveetaas maates, taad varu pateikt, jaa es neapsaukaajos, bet varu vienkaarsi izbesiit citos veidos :D
03.05.2014 22:40 |

Reitings 164
Reģ: 07.09.2012
Nikola,atvainojos, varbut parlasijos,vai palika redzes atmina no cita komentara.
Tu tagad mani pataisi par tadu kas nak majas un lama savu virieti un suta puecas majas talak.
Es ari nekad neesmu sutijusi un nelamaju vinju. Es izstastiju autorei vienu savu situaciju, nevajag tagad pataisit mani par nez kadu rupju sievieti kam majas viss iet caur lamashanos.
Mes ar draugu musu draugu bara esam vissaticigakais paris, ja citi pat neprot savas dusmas neizlikt draugu prieksha tad mes atkal nekad nestridamies vai nediskutejam par kaitinosham lietam ja blakus ir citi cilveki. Mes esam kulturali normali cilveki. Nevajag ludzu apvainot.
03.05.2014 22:47 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Tu tagad mani pataisi par tadu kas nak majas un lama savu virieti un suta puecas majas talak.

Tas taa pat nebija domaats :) Varbuut pasniedzu taados tonjos, bet nebija perosniigi nevienam , tajaa skaitaa arii ne Tev, veltiits :)
03.05.2014 22:48 |

Reitings 164
Reģ: 07.09.2012
Labi, nestridamies ludzu,Nikola, negribas lai saejam ragos :)) man labak patik ka man domas sakrit ar cosmo meitenem nevis atskiras.Man vispar nepatik strideties shados portalos. :))
Man shodien labs garastavoklis.
Starp citu, ka iet raksta autorei?
03.05.2014 22:59 |

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
bucīts,Es domaju ka ir ta ka,kas vienam sikums otram atkal kautkas briesmigs,bet sis gadijums man skiet vienkarsi smiekligs! Piedod ,bet ta ir, pa 20 euro celt tadu breku? Labi nauda pazuda, okey, iespejams bija pedejais 20nieks! Bet saukt,tevi pa zagi,manuprat,tas ir zemiski,pirmam kartam jau tadel,ka vins pielauj tadu domu,ka tu esi uz kautko tadu spejiga! Un otram kartam,tadel ka vins pat neapsver,citas iespejas,kaut varbut pats iebaza to naudu, un vieglakais vinam ir klupt tev virsu! Un pat ja tu butu panemusi,uzkatu ka ta vai ta nekas briesmigs tas nava,jo nesi tak kautkada meica,no kaimin majas vai vel nez no kurienes! TU esi vina meitene,un manuprat, vins vareja tev mierigi pavaicat,TU gadijuma nezini,kur ir mana nauda, nevaru atrast,varbut esi manijusi? Nu ta maz, a nevis tu panemi! zagle! Un es tava vieta nenemtu vinu galva,bet kad vins bus sapratis ka neko nesi nemusi, paspidzini vinu, pec tam lai pec tam jutas pats vainigs! Vari piemeram, vinam teikt ta; Tu uzskati ka es pec sada apvainojuma, varu tev uzticeties,ko nakamreiz es busu tev nozagusi? Nu ta lai pamokas!
03.05.2014 23:10 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
aj, es vienreiz PMS laikaa sirsniigi apraudaajos par to, ka nebiju raudaajusi 3 dienas. Draugs iisti nesaprata :D
03.05.2014 23:22 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
nedomaju, ka tie 20eur ir istais iemesls vina attieksmei. Gan jau jums kaut kas nav 'pa kjeksi' un vienkarsi calis mekle ieganstus stridiem vai attiecibu izbeigsanai.
Un ne, tas nav normalas attiecibas. Autore- izlasi pati, kadas disusijas esi te cepusi augsa.

aj, es vienreiz PMS laikaa sirsniigi apraudaajos par to, ka nebiju raudaajusi 3 dienas. Draugs iisti nesaprata :D

Es isteniba jutu lidzi viriesiem tad, kad mums ir PMS. Man ir bijis ta, ka sezu uz skatos siena visu vakaru, jutos briesmigi un pati nezinu, ko gribu. Negribeju, lai mani samilo, bet negribeju, lai mani liek miera. Negribeju runat, bet negribeju, lai ir klusums.
Beigas apraudajos no ta, ka nezinaju, ko gribu. :D :D
04.05.2014 05:37 |

Reitings 252
Reģ: 14.11.2013
Bērnudārzs gan no Tavas puses,gan viņa.Tā ir ,ja neesi iemācījusi savam virietim sevi cienit,tad var izturēties kā pret kājslauķi.
04.05.2014 09:51 |

Reitings 161
Reģ: 18.03.2014
Man bieži uznāk melnie,kad tā kārtīgi izbļaustos,vainoju draugu pie visiem sīkumiem u.tt :D
Draugs parasti ļauj man iztrakoties,cieš klusu,kad beidzu ārdīties,tad tik sāk runāt. :D
Man jau liekās,ka ir normāli,ja attiec
04.05.2014 10:01 |

Reitings 161
Reģ: 18.03.2014
Nejauši enter nospiedās :D
Man jau liekās,ka ir normāli,ja attiecībās viens ir tas karstasinīgais,bet otrs vairāk piezemēts.
04.05.2014 10:01 |

Reitings 28
Reģ: 12.12.2010
Attiecībās itkā ir tāda lieta kā uzticība, bet laikam par tādu no viņa puses nevar nemaz runāt, ja var apveinot cilvēku , kas itkā ir tavs atbalsts....
04.05.2014 10:36 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
jā, reizēm mēdzam sacepties par lietām, kas nav nozīmīgas. 20 eiro gan nav sīkums- ne tādā ziņā, ka būtu liela nauda, bet tāpēc, ka otrs ko tādu varētu darīt. Grūti gan tādu situāciju iedomāties, jo nemēdzam otru apvainot bez iemesla lietās, par kurām nav skaidri zināms, vai otrs to tiešām darījis.
04.05.2014 10:50 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
sikumu es uzskatu,ka vinsh delj to man visu maaju apvandija otradi un sakliedza uz mani..
bet to,ka nosauca par zagli bez maz,un pat delj to apdomas vai grib kopa but veel tas gan man skjiet nenormali..

Es arī apvainotos,ka mani par zagli uzskata un neuzticās. kā var otrs domāt,ka tuvs cilvēks var viņu apzagt. gan pats nobāzis naudu ,kaut kur,lai Tu neieraudzītu un pats aizmirsis, vai arī netīšām pašam no kabatas izkritis. citreiz vīrieši ieliek vnk bikšu kabatā naudu bez maka un brīnas, ka ir izkritusi ,pazudusi.
04.05.2014 10:57 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Daargaa autore, iemetot aci citaas Tavaas teemas, varu pateikt tikai to, ka pashcienjas Tev nav. Un Tavs draugjelis pret Tevi izturas apmeeram kaa pret maajdziivnieku&pagaidu variantu un Tevi nemiil un neciena, turklaat savaa praataa ir nenobriedis pusaudzis.
Te jau ir bijis desmitiem ieteikumu un padomu Tev, bet Tu tikai peec kaarteejaa "action" uzcep naakamo teemu. Tev tas viss varbuut pashai kaa piilei uudens?
Jums kopiigi beerni un iipashumi nav jaadala, kur probleema jaunai meitenei (arii straadaajoshai, cik saprotu, ja jau ir sava nauda) samekleet citu dziivesvietu (ja Tava dziivesvieta, tad izlikt sho aaraa) un normaalu viirieti? Bet laikam tas viss Tev kaa pret sienu, taadaam aitaam vajag tieshaam kaut ko briesmiigu, lai atveertos acis, pagaidi, kad vins saaks Tevi iekaustiit vai stiept skukjus maajaas vai kaut ko tamliidziigu. Izskataas, ka ar to, ka pret Tevi attiecas kaa pret griidaslupatu, Tev ir par maz.
Nu ko, ciet, tipiskaa latvieshu cieteeja ...
04.05.2014 11:41 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Slavenie teicieni kas visiem ir"kas tu stulbs esi!?"idiots uttt.. ar ko atskiras no debils? Es nekad nevaretu nosaukt par dauni jo ta ir kropla slimiba,vai savadakos tados dzilji aizvainojoshos vardos, bet debils=stulbs=idiots ir sinonimi
Emmm... Varbūt paizglītojies? Stulbs ir stulbs, bet debilitāte un idiotija ir garīgo atpalicību pakāpes. Un, ja kādreiz savu vīrieti nosauc par idiotu, tad Tu viņam piedēvē smagāku garīgo atpalicību, nekā dauna sindroma slimniekiem.

No PME (internetā: neslimo.lv):
OLIGOFRĒNIJA (..) — slimību grupa, ko vieno kopīga pazīme — galvas smadzeņu (dažreiz visa organisma) attīstības atpalicība, kura var būt gan piedzimta, gan radusies agrīnā bērnībā (līdz 3 g. vecumam). (..) Pēc smaguma pakāpes izšķir 3 OLIGOFRĒNIJA veidus: idiotija (smagākā), imbecilitāte (vidējā), debilitāte (vieglākā)...

DAUNA SLIMĪBA izpaužas dziļā iedzimtā plānprātībā (↑ oligofrēnija). pārsvarā imbecilitātes pakāpē...

Es te netēlošu, ka pati dusmās savu vīrieti nekad nebūtu nolamājusi sliktiem vārdiem (kādiem un kādā sakarā - par to neizteikšos), bet vismaz būtu derīgi zināt, ko nozīmē tas, ko pati saki. Nav viens un tas pats - nosaukt par stulbeni vai nosaukt par debiliķi vai idiotu. Ir gana liela atšķirība.
04.05.2014 12:55 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Bet autorei - izlasot citas Tevis veidotās diskusijas - vai nu Tu esi tīri talantīgs trollis, vai, ja aprakstītās situācijas patiesas, tad pilnīga lupata. Sorry, ka nežēlošu, jo tas, acīmredzot, nedarbojas, un, lai vai kā citas Tev centušās palīdzēt ar padomiem, Tu tik un tā esi izvēlējusies palikt esošajā situācijā.
Nu tad tā arī ir Tava izvēle.
Ko Tu te ceri sagaidīt, ja tāpat neko savā dzīvē i nedomā mainīt? Patīk pažēloties, patīk uzmanība, patīk, ka citas pašausminās, cik Tev slikti?
04.05.2014 13:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits