bucīts,Es domaju ka ir ta ka,kas vienam sikums otram atkal kautkas briesmigs,bet sis gadijums man skiet vienkarsi smiekligs! Piedod ,bet ta ir, pa 20 euro celt tadu breku? Labi nauda pazuda, okey, iespejams bija pedejais 20nieks! Bet saukt,tevi pa zagi,manuprat,tas ir zemiski,pirmam kartam jau tadel,ka vins pielauj tadu domu,ka tu esi uz kautko tadu spejiga! Un otram kartam,tadel ka vins pat neapsver,citas iespejas,kaut varbut pats iebaza to naudu, un vieglakais vinam ir klupt tev virsu! Un pat ja tu butu panemusi,uzkatu ka ta vai ta nekas briesmigs tas nava,jo nesi tak kautkada meica,no kaimin majas vai vel nez no kurienes! TU esi vina meitene,un manuprat, vins vareja tev mierigi pavaicat,TU gadijuma nezini,kur ir mana nauda, nevaru atrast,varbut esi manijusi? Nu ta maz, a nevis tu panemi! zagle! Un es tava vieta nenemtu vinu galva,bet kad vins bus sapratis ka neko nesi nemusi, paspidzini vinu, pec tam lai pec tam jutas pats vainigs! Vari piemeram, vinam teikt ta; Tu uzskati ka es pec sada apvainojuma, varu tev uzticeties,ko nakamreiz es busu tev nozagusi? Nu ta lai pamokas!