Tetovējums apakšlūpas (mutes apakšlūpas) iekšpusē

Reitings 48
Reģ: 10.03.2012
Sveikas meitenes un visi pārējie!
Arī es esmu apslimusi ar tattoo slimību. Gluži kā sēmenēm, kā sāk, tā nevar beigt. Tā kā pirmo tetovējumu esmu iemīlējusi līdz sirds dziļumiem, tad sāk gribēties velvienu. Bet šoreiz tīri tikai priekš sevīm. Nevēlos to redzamā vietā. Uzgāju ļoti interesantu ideju un gribēju painteresēties, vai kādai cosmo meitenei jau ir šāds tetovējums, un ja ir, cik sāpīgi vai nesāpīgi tas bija. :) patīk ideja tetovējumam, vismaz nav tās atskatītās pieneņu pūkas, rozes, sapņuķērāji un visi citi banālie ķēpājumi.
03.05.2014 15:31 |

Reitings 282
Reģ: 08.10.2013
neiesaku.
03.05.2014 16:41 |

Reitings 48
Nejau visiem vienmēr kkas iekaist, es personīgi nepazīstu nevienu cilvēku, kuram no tetovējumiem vai pīrsingiem ir kkas iekaisis. Protams, ja rūpēšos par sevi, tīrīšu un uzturēšu visu kārtībā, man nekas nedraud, bet ja es vicināšu to lūpu uz visām pusēm un bāzīšu mutē ko vien varu iebāzt, jo viena te teica, ka es tā darot :D, tad protams, nekas labs nav gaidāms. Ir jāmāk parūpēties, lai nebūtu tādas iekaisuma problēmas.
03.05.2014 16:47 |

Reitings 48
Es nesaku, ka taisīšu tādu tetovējumu, vienkārši meklēju idejas, ja nobriedīšu nākamajam. Likās orģināla ideja, ja kādai meitenei būtu, man patiktu un pat prātā nenāktu kritizēt ar tādiem vārdiem, ka viņai piestāvētu"put it here" tetovējums :DD cosmo ir nejaukas meitenes
03.05.2014 16:52 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
Riskeshu izkalusities vecmodiga, bet es ticu, ka tetovejumiem ir dziljaka nozime, neka mums liekas. Runā, ka tetovejumi var ietekmet likteni..
PAr savu sapnjoju jau no 13 g.v, bet ta ari neesmu sanjemusies. Jo ikreiz, kad liekas nu tad tagad, kkas ieksha bremze, tam jatnak pasham, nevis modes, citu ietekmes u.c iespaida.
03.05.2014 16:56 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Reičela, nav jau jāiekaist, lai to pirmo dienu krevelīti izpļurkātu. Ja Tev jau ir tetovējums, tad droši vien esi informēta, ka pietiek stiprāk pakasīt, lai tur nekas pāri nepaliktu.
lil_mama mazāk domāt vajag. Tas, par to likteni. Notiks tas, kam ticēsi ;) Bet tā arī ir - kad nāks, tad atnāks un būs īstais, tomēr arī tad, kad atnāk, tā doma drusku jāpaviļā, kaut vai iecerētā bilde pie sienas jāpiekar :)
03.05.2014 18:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits