Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kāzas

Reitings 31
Reģ: 05.03.2014
Sveikas jaukās dāmas.
Vēršos pie tām kuras jau ir precējušās. Vai varat, lūdzu, padalīties ar informāciju, kas jums jūsu kāzās patika vislabāk. Kas būtu tā lieta/s, ja savas kāzas piedzīvotu otro reizi - noteikti negribētu darīt/redzēt/braukt/piedzīvot?
Paldies :)
03.05.2014 15:29 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
man savās kāzās patika, ka mūsu abu fotosesija bija pirms laulību ceremonijas, līdz ar to viesiem nebija jānīkuļo, kamēr mūs fotografē! Mums gan bija mazas kāzas, taču arī lielās kāzās piedaloties, esmu secinājusi, ka foršāk ir, ja viesiem nav jānīkst un jāgaida, kamēr jaunais pāris divatā safočēsies. Reti kad tajā laikā tiek organizētas patiešām foršas izklaides viesiem.
To, kas nepatika, nevaru iedomāties - patika viss! :)
03.05.2014 15:35 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Vispār šaubos, ka manās kāzās kāds pamanīja to brīdi, kad mums ar vīru bija fotosesija. Atbildot par kāzām, vienīigais, ko gribētu mainīt, ir sniegs, ko visai grūti ietekmēt, pārējais bija kā īstās sapņu kāzās, mums arī apkārtējie nevar nosaukt neko tādu, kas tajās būtu bijis kaut nedaudz slikts/nepārdomāts/vulgārs vai nogurdinošs.
03.05.2014 15:40 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Vējā, man šķiet, ka to pamana vienmēr, jo uz jauno pāri tāpat maksimāli daudz skatās un par to priecājas :)
man bija svarīgi nofotografēties tā, lai viesi netiktu pamesti novārtā, jo mūsu vecāki kāzās sapazinās pirmo reizi, negribējās "atstāt bez uzraudzības":D
bet arī par mūsu kāzām neviens neko sliktu nav teicis, tikai to labāko, ka labākās un foršākās kāzas, kādās ir būts :D
03.05.2014 15:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!