Bisex

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
Sveikas, meitenes! :) Eh, gribēju padalīties ar visai mulsinošu atklājumu. Līdz šim visu laiku likās, ka lai vai kādi visi citi te apkārt ir, es noteikti esmu normālas orientācijas, tātad heteroseksuāla. Tomēr kaut kā nesen pieķēru skatoties uz kādu sievieti Tā. Gluži netīši ienāca prātā kaut kādas domas, piemēram kā viņa skūpstās, ka viņa man šķiet tiešām seksīga, iekārojama utt. Lai gan tā kopumā vairāk tēmēju uz vīriešiem, padomāju, ka tik pat labi varētu būt attiecībās arī ar sievieti, ja vien atrastu tādu, kas liktos mans tips vai kaut kas uz to pusi. ;) Vai jums nekad tā nav bijis? Un ko vispār domājat par biseksuāliem cilvēkiem? ;)
03.05.2014 01:06 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
savādniece, tu guli ar visiem saviem draugiem, lai draugu gultasbiedri spētu tevi ietekmēt? :D

Par tēmu - autorei pie izdevības ieteiktu pamēģināt savu dzimumu, jo savādāk var atlikušo mūžu mocīties jautājumos "kā būtu, ja būtu" un tas arī varētu traucēt veidot nopietnas attiecības ar pretējo dzimumu.
03.05.2014 10:48 |

Reitings 254
Reģ: 23.12.2013
Kitija, nu gan tu esi salasījusies. :D

Par laimi man šādas izvēles priekšā nav bijis jābūt. Bail pat iedomāties,ka ar māsu kas tāds varētu notikt. No ģimenes jau nevar tā aiziet,jo tas ir pavisam saavādāk nekā ar draugiem. Draugus es izvēlos,ģimeni nē. Domāju,ka censtos palīdzēt.. ja to vispār var izdarīt..

Darla, jā,noteikti,zini! Cik gudri ,es teikšu! :D
Man vienkārši tas traucētu,un tās nebūtu veselīgas attiecības. Un tā kā man ir iespēja draugus izvēlēties,tad es tajā neko nosodošu nesaredzu. ;)
03.05.2014 10:52 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Domāju,ka censtos palīdzēt..
Ko tad palīdzēt, atrast draudzeni māsai? :D
OK, skaidrs, tātad Tev nav vienalga, vienkārši centies to ignorēt, lai pati sev nebojātu nervus, taču patiesībā tas Tev šķiet kas slikts un nepareizs.
03.05.2014 10:54 |

Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
Man liekas ka man kkad tāda sajūta bija :D pārgāja .
arī domas visādas galvā bija .
03.05.2014 10:55 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
savādniece, nosodoši tas tiešām nav, bet nožēlojami gan! Lai nu kā - tā ir tava dzīve, gribi to pavadīt aprobežoti - labu veiksmi! Vismaz mani draugi var būt droši, ka nepametīšu viņus neatkarīgi no viņu gultasbiedriem, izskata, veselības stāvokļa u.tml.
03.05.2014 11:00 |

Reitings 254
Zaptesburka, taču nē,aizvestu parunāt ar psihologu vai ko tamlīdzīgu... Nu paldies Dievam,man ar šādu problēmu nav jāsaskarās,tātad nav ko lauzīt galvu. :)

Jā,man tas nešķiet pareizi, taču ir vienalga par svešiem cilvēkiem,tiklīdz viņi nebāžās virsū man,netraucē - man ir vienalga,nosodīt neiešu. Par tuvajiem - nav vienalga.
Man taču ir pilnīgi vienalga par autores gadījumu,tā ir viņas dzīve,lai dzīvo kā šķiet labāk! ;)
03.05.2014 11:01 |

Reitings 254
Darla, nu tad es būšu aprobežota,ja riez tev tā šķiet! :D Es draugus ar nepamestu dēļ izskata,veselības stāvokļa utt.. Tas,manā skatījumā,ir kas pilnīgi cits. ;)
03.05.2014 11:05 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Man liekas, ka shii teema uzpeld reizi nedeeljaa.
Man taa nav bijis, nemaz neveeleetos, lai taa ir. Neuzskatu, ka visi cilveeki ir biseksuaali - shkjiet, to izdomaaji pashi biseksuaalji, lai attaisnotu sevi. Pret vinjiem un homoseksuaaljiem man pretenziju nav, ja vien nesaak spredikjot, ka mees visi taadi esam vai nesaak uzmaakties personiigi man.
03.05.2014 11:06 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Kaut kur lasīju, ka tādiem cilvēkiem pašiem ir tādas apslēptas tieksmes, tikai viņi tās cenšās noliegt ar visiem saviem spēkiem.

+
Es arii to pashu domaaju. Normaalam cilveekam buus vienalga, ja vinju personiigi neaizskar, apsleeptie biseksulaalji/homoseksuaalji kliegs, cik tas pretiigi utt.
03.05.2014 11:12 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
pēc statistikas. uz vienu tādu kārtīgu klasi - ap 30 cilvēkiem, vismaz 3 ir biseksuāli vai homoseksuāli, tāpēc
savādniece, ieteiktu savus kategoriskos uzskatus paturēt pie sevis, jo nekad nevari zināt, kas stāv tev blakus, kārtējie komentāri par psihologu/slimību/pretīgumu var otru smagi ietekmēt, ja vēl nav iznācis no skapja.
03.05.2014 11:19 |

Reitings 254
Zili_rudzi, paldies par ieteikumu. Statistika gan ir šokējoša.
03.05.2014 11:31 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Ja tev tas ir tā pēkšņi pieaugušā vecumā ienācis prātā, domāju, ka tā ir tikai kaut kāda fāze. Nu, es spriežu pēc sevis, jo savu orientāciju apzinājos agros pusaudža gados. Un esmu satikusi meitenes, kuras it kā kaut ko grib, bet patiesībā tomēr nē :D
03.05.2014 11:45 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Meitene, ar kuru nodaraudzējos aptuveno 10 gadus, klubā, reibuma stāvoklī uzaicnāja mani uz tualeti pamīcīties. Pasmējos un tas arī viss. Tā kā piektīru meitenēm, ka nekad nevari zināt, kas notiek Tava drauga galvā. Manas domas par viņu nemainījās. Man ir pilnīgi vienalga kāda cilvēkam orientācija kamēr man pāri nedara un cilvēks ir man patīkams, ja vien nav nekrofīls vai zoofīls. Tā visa ir dzīvnieciska tieksme un no tā nav jākaunas, kur nu vēl jānosoda. Ja biseksuālisms cilvēku padara laimīgāku, es ar visām četrām atbalstīšu.
03.05.2014 12:14 |

Reitings 21
Reģ: 28.01.2014
Man personīgi vienalga kāda kuram orientācija. Man ir draudzene, kurai patīk šad tad izklaidēties arī ar meitenēm. Man tas galīgi netraucē, jo cilvēks pats par sevi jau foršs. Un kā te rakstija par to, ka ar netradicionālas orientācijas cilvēkiem pārtrauktu draudzību lūk tas man liekas aprobežoti, ja tā varētu teikt. Ja ar cilvēku ir normāls kontakts un var labi pavadīt laiku un viņš neskraida pa pasauli un bezjēdzīgi nebļaustās un nereklamē savu orientāciju (kā to manuprāt dara rīkojot praidus), tad kapēc gan pārtraukt ar viņu attiecības. Bet nu tas kā kuram.
03.05.2014 12:16 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Es pat pret praidiem neiebilstu. :D Cilvēki cīnās par savu laimi un tiesībām. Visi ir pelnījuši būt laimīgi, pat geji. Žēl man viņus. Tomēr visi zem vienas saules dzīvojam, žēl, ka tik stereotipainā un aprobežotā valstī. Vienīgi, neatbalstu bērnu adoptāciju.
03.05.2014 12:20 |

Reitings 217
Reģ: 29.03.2010
senāk arī domāju,ka ar otru sievieti man nekā nebūs,pat nedaudz slikti palika iedomājoties,kā viņa grāpstās gar mani.gāja laiks,uznāca neliela vēlme pamaigoties ar sievietēm,tā laika draugam pajautāju vai nevēlas tikties ar vēl kaut kādu pāri,kam būtu līdzīgas intereses.veiksmīgi atradām pārīti,vakars bija lielisks, ar sievieti pamaigojāmies, bet neko vairāk gan negribēju,kaut gan viņa centās.atkal pagāja laiks un tagad ir neliela vēlme pamēģināt ar sievieti kaut ko vairāk,bet tikai,lai vīrietis skatās,neiesaistās šajā pasākumā.
Kā man viens vīrietis stāstīja,ka mūsu seksualitāte aug,kas vienā brīdī liekas nepieņemami un aplami,pēc laika varbūt tas šķitīs vilinoši.
Runājot par paziņām/draugiem/draudzenēm,neviens to nezina. Un savas draudzenes neiekāroju :D
03.05.2014 12:36 |

Reitings 217
Reģ: 29.03.2010
*grābstās
03.05.2014 12:36 |

Reitings 143
Reģ: 14.12.2013
Nav nekādu pretenziju. :)
03.05.2014 13:27 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Ak jel, kāda aprobežotība dažai labai te...

Par tēmu, apmēram pusaudžu gados vienu brīdi man likās, ka esmu biseksuāla, bet tas kkā pārgāja, kopš tā laika nav bijusi vēlme mēģināt, ir bijušas tikai fantāzijas. :D Nē, sievietes ķermenis ir ļoti skaists, iedomājoties seksu ar sievieti nepaliek slikti, varbūt pat otrādāk, bet es neesmu spējīga mīlēt sievieti tā, kā es mīlu vīriešus. Tāpēc arī uzskatu, ka tomēr esmu straight.

Bet kādas cilvēkam tiesības nosodīt otru tikai viņa seksualitātes dēļ?
03.05.2014 14:07 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Vai jums nekad tā nav bijis? Un ko vispār domājat par biseksuāliem cilvēkiem?
Man patiik kraanini. Preciizaak buutu teikt, ka citas sievietes draudzene tur lejaa prieksh manis ir atbaidosha lieta, tas man liekas negliits orgaans (?), nu tik nesmuki :D. Esmu buchojusies ar paaris meiteneem, bet tas arii viss, neko vairaak negribu un nekad nav bijusi veelme. Draugu, pazinu lokaa ir geji un paaris lesbietes, gan jau ka ir arii kaads biseksuaalis, tikai par to nezinu. Neko iipashi nedomaaju. Ja cilveeks ir forssh, draudzeejos neatkariigi no orientaacijas.
03.05.2014 15:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits