Pirms pusotras nedēļas paliku slima, paliku vienu dienu mājās ,jo bija drebulis un kakla sāpes pēkšņi no rīta. Nākamajā dienā sadzēros zāles, jo sāpēja tikai kakls, nebija vairs drebuļi. Turpināju iet uz skolu. Lietoju tad un vēl joprojām kaklā pūšamas zāles,tējas dzēru, tagad pēdējās dienas retāk padzeru.
Bet izmērīju šodien temp. izrādās nav normālais 36.6, bet mazliet augstāka 37.2
Jūtos normāli, tikai no rītiem pēdējā laikā krēpojos. Ko darīt ,lai atkal tiktu uz normālo 36.6 ar bez pusstundas ilgas rīta šņaukāšanās/ krēpošanās? :D
Ja jūties labi pie 37,2, tad ir labi. Nevajag pārāk uz tiem grādiem ieciklēties. Pašai bija - šausmas, šausmas, 37,2, bet jutos labi. Nu ok,lai tad arī ir. Tagad gan vairs tā nav, ir parastā temperatūra vai līdz 36,8 vai 36,9. Jūtos labi!
37 ar kko ir infekciju/iekaisumu temperatura. Un tas ka tev vel kakls pilns ar visadam h* ari nav labi. Organisms vel cinas. Protams dzivot var, bet ieteiktu silti gerbties, labi izguleties, padzert vel chajinjus.
Kad man bija 37 es arī satraucos un gāju pie ģimenes ārstes. Man mēnesi bija tāda temp, jutos labi, tikai pa retam bija iesnas.. Man ieteica dzert vitamīnus (tablešu veidā) , daudz pastaigāties un uzturēties svaigā gaisā, bet lai nenosalstu.
Nevajag ieciklēties uz to temperatūru. Pirmkārt tu tikko biji slima, temperatūra tik ātri vēl neatgriezties "normā". Otrkārt nu nav tā, ka normā ir tikai 36,6. Sen jau vairs medicīnā šadu vienu skaitli par normu neuzskata.