Stūra māja

Reitings 42
Reģ: 29.04.2014
Kāda ir apmeklējusi? Kādas emocijas? Kas jūsuprāt būtu jādara ar šo māju?
01.05.2014 18:54 |

Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Mani bagatie vacu radi pirms kara aizlaidas pametot lielus ipasumus un kad atgriezas pec 91 gada visu pakasa, jo vairs nemaceja biznesu vest.
A kas ir vainīgs pie tā, ka Tavi radi, es atvainojos, ir stulbi, jo nemāk biznesu vest? Vispirms aizbēg, tad atskrien atpakaļ un vēl pārdzīvo, ka bizness nesanāk? :D
02.05.2014 11:55 |

Reitings 29
Reģ: 12.01.2014
Man patīk, ka krievu aizstāvji momentā metas ķengāt ES, pašu Latviju vai kādu citu valsti. It kā problēmas mūsu pašu sistēmā ir attaisnojums, lai mūs pabāztu zem tupeles. Es vēl saprastu, ja mūsu pašu sistēma būtu pilnīgi tīra no vēsturiskajām pabirām, kas vēl joprojām nosaka toni varas gaiteņos.
Turklāt nez cik te pati daža laba komentētāja populārus lēmumus pieņemtu, kad pie galvas tev stobru turētu. Visai muļķīgi ir tiesāt cilvēku grupas, kuras lēmumus pieņem, atrodoties brutālas sistēmas varā un baidoties par savu dzīvību.
Neviens par krieviem neuztrauktos un viņus nenievātu, ja vēl joprojām mūsdienās konkrēto valsti nevadītu kompleksains badmira izkāpis no cita gadsmita, pielietodams tās pašas metodes, kas vēsturiski jau bijušas aktuālas - sākot no vienkāršas bezkaunības, šovinisma līdz propogandai, dezinformācijai un reālai karadarbībai. Vācija savus grēkus ir atzinusi, un konkrēto vēstures daļu nosoda. Krievija slepkavo vēl šodien. Turklāt redzot tautas kopējo attieksmi, raksturu un to, kā pravas tiek kačātas vēl šobaltdien, nevienam nerodas uzticība, ka barbaru tauta kādam vispār ir spējīga labu vēlēt.
Krievvalodīgie atgādina vilku, kas iekāpis aitas ādā. Blēj par asiņaino fašismu un blēj, ka sliktie latvieši pāri dara. Beigtu blēt, mēs pāriejie varētu beigt aizstāvēties. Un tad varbūt kādreiz izdotos mierīgi sadzīvot plecu pie pleca vienā valstī.
02.05.2014 11:57 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Salidzinot Ukrainu ar Baltijas valstim jus tikai savu nezinasanu paradat. Ukraina nav Latvija un nav pat lidziga Latvijai. Pirmkart ukraini ir pareizticigie slavi, Krieviju ar Ukrainu saista ciesas vesturiskas saites, otrkart Ukraina ir daudz krievu un ukrainu kuriem radi ir krievi vai dzivo Krievija. Krievija ar Ukrainu tacu ir bezvizu rezims, miljoniem ukrainu ir aizbraukusi stradat uz krieviju un suta radiem Ukraina naudu. Ukrainas ikp uz vienu iedzivotaju bija vairakas reizes zemaks ka Krievija, man lieka kas 3 vai 4. Ka krievi saka- ukraini tie esam mes pasi. Iemesls kapec Krievijai Ukraina ir tik svariga ir Krievijas nacionala drosiba. Neesiet tacu tik naivas, politiki tapat vien tur neperas.
Ukrainas jaunas valdibas izformeto Berkutu Krievija ir panemusi pie sevis, iedevusi darbu, dzivesvietu un piedava Berkuta radiem bezmaksas izglitibu. Ar ienaidniekiem ta nerikojas.

Es šo sakopeju un uz policiju pec svetkie par spiti Morgan ar labu advokatu lai papurina tadu kas ņirgājas te.

Policija strada ari brivdienas, ja kas.
02.05.2014 11:59 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Krievvalodīgie atgādina vilku, kas iekāpis aitas ādā. Blēj par asiņaino fašismu un blēj, ka sliktie latvieši pāri dara. Beigtu blēt, mēs pāriejie varētu beigt aizstāvēties. Un tad varbūt kādreiz izdotos mierīgi sadzīvot plecu pie pleca vienā valstī.

Kā krievvalodīgā tev teikšu - nu un nafig kaut kas tāds jāraksta? Vai jūs, foršie, mīļie, jaukie, sakarīgie latvieši, nesaprotat, ka ar savu naidu paši kurinat naidu? Ka tikai un vienīgi jūs esat vainīgi pie tā, ka Latvijas sabiedrība ir šķēlusies divās daļās - latvieši un krievi?
02.05.2014 12:03 |

Reitings 3031
Cerise
Nesprega te. Viniem pietika prata laika notities, lai uz Sibiriju balles kurpes neaizved.
Latviesi jau vel joprojam biznesu nemak vest. Kas latviesiem Latvija pieder? Dazi sikie biznesi un viss.
02.05.2014 12:04 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Ka tikai un vienīgi jūs esat vainīgi pie tā, ka Latvijas sabiedrība ir šķēlusies divās daļās - latvieši un krievi?

:D:D:D:D
https://www.youtube.com/watch?v=Vcqz1iNzBWM
02.05.2014 12:17 |

Reitings 2542
Tādas diskusijas te ir bijušas simtiem, viss, ko varu pateikt, jūs varat fanot par Krieviju, par Putinu, nolikt Latviju, tā ir jūsu izvēle, bet te ir Latvija un vienmēr būs!:)) Tā kā ja kaut kas nepatīk -atā, atā!
02.05.2014 12:19 |

Reitings 866
Andas, iemācies lasīt:
Ar šīm bailēm latvieši paši provocē krievus uz strīdiem. Es, piem, esmu pret Putinu, neatbalstu PSRS, esmu šausmās par to, kas notiek Ukrainā utt., bet lasot šitādus pretkrievu tekstus, ko bīda Kubiete u.c., uznāk lielas dusmas.
02.05.2014 12:21 |

Reitings 3031
2008-2010 Latvijas vesuture bija tragiski gadi, par to cik tiesi latviesi pameta Latviju lai bada nenomirtu jau protams mums nesaka, t.i. cipari ir apzinati samazinati, bet ielas nemelo, uz ielam cilveku ir ieverojami mazak ka tas bija 2005 gada. Puse no krizes laika grutniecem aizbrauca uz UK, jo tur vinu otras puses vismaz kaut kadu darbu vareja dabut un medicina ir pilniba par brivu. UK jau jau nopietni joko: "NHS is national health service not internationl".
PSRS ir pagatne. Neapsaubu, ka Krievija pienemas speka, bet ta nav PSRS, nav vairs 20 gs 40ie gadi, sodien ir cita pasaule, cita ekonomika. Nevar vilkt sev lidzi pagatnes regus par launo laci, ka nesanak no laca begot uzskriet virsu vilku baram. Ir jadzivo sodiena un jaskatas kas notiek sodien nevis vestures notikumu kostims javelk virsu sodienas realitatei. Ta rikojoties neieraudzis sodienas realitati, bet kaut deformetu fantazijas augli, kurs realitate neeksiste.

Latvija un vispar ES pienemas speka anti ES noskanojums, tresa dala veletaju ir gatavi balsot par ekstremuam anti ES partijam. Latvija jau ari vienkarsa tauta ES vairs nemil. Un par ko lai miletu ES? Kaut vai jus jaunietes pasakiet ar ko ES ir labaks? Studiju programmu cenas ir dubultojusas un programmus ilgums noisinats, cenas pedejo desmit gadu laika ir pacelusas par vismaz pusi, NI ir dargs, bet algas celas loti minimali. Kad es studeju pirms desmit gadiem, ekonomiska situaciju un dzive bija daudz, daudz labaka.

02.05.2014 12:24 |

Reitings 29
Ta tas ir bijis vienmer- augstak stavosa elite kura uzvaras uz tautas rekina, palaiz tauta ideju ka ta cita religiska konfesija vai cita tautiba pie jusu ciesanam vainiga un idioti tam notic.

Šitais IZCILI sasaistās ar visām krievu partijām un to pārstāvjiem Latvijā, kas skalo smadzenes savam vēlētāju kontingentam.
Ir reizes, kad labāk paklusēt. Es personīgi varu arī nevienu neienīst, bet palasot tepat forumā, cik derdzīgi nievājošs viedoklis un attieksme ir pret LV vēstures faktiem un to, kas notiek šodien, man tas naids, gribi vai negribi, bet tomēr uzrodas.
Es neesmu piedzīvojusi reālajā dzīvē vai publiskajā telpā, kad kāds krievvalodīgais būtu godīgi ar cieņu pateicis (vai vismaz doma būtu tāda, vai rīcība ar tādu zemtekstu) - jā vēsture mums ir asiņaina, esam cituši mēs visi - gan latvieši, gan mēs paši krievi, mēs nosodām asiņu liešanu par labu sistēmai, mēs cienām LV kā neatkarīgu valsti, tās tradīcijas un valodu un vēlamies uz šīs cieņam pamata veidot jaunas attiecības. .. u.t.t.
Tā vietā man kkādā forumā ir jāklausās, ka nabaga krievi tiek kārtējo reizi apbižoti, ka latvieši nošāvās paši no sevis un mēs esam vainīgi (?) pie tā, ka Vācieši mūs okupēja, ka PSRS mūs bija nomocījis tik tālu, ka mēs meklējām glābiņu visās malās, ka visas ciešanas ir parautas no gaisa, ka jebkura Krieviju ne-slavinoša ziņa medījos ir propoganda, ka sliktā LV spiež runāt savā suņu valodā, ka katrs latvietis kaimiņu krievu vaino ASV ekonomikas lejupslīdē u.t.t. wtf Krievi paši pinas savos slimajos suņa murgos. Ar atplestām mutēm ēd visu to, ko baro vadošā sistēma un to, kas tai ir izdevīgi. Latvieši sliktie provokatori - man šķiet, ka provokācija vairāk pieder tiem, kas iet aplītī ap Uzvaras pieminekli un sponsorē referendumu par divvalodību. Gribēšu redzēt visu to pašu entuziasmu, kad RU ar Putinu priekšgalā te reāli ienāks saimniekot. Tad kad gudras dir*anas vietā būs jāglābj sava pakaļa, tad sapratīs, ka dižajam vadonim-glābējam par jums ir nospļauties.
02.05.2014 12:27 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Morgan, kas attiecas uz pēdējo bildi - atzīmēšanas vērts ir fakts, ka arī starp bildē redzamajiem cilvēkiem liela daļa nav latvieši/pilsoņi, tātad - nevar būt vēlētāji. Un jā, nemaz tik viegli nesokas ar to pulciņu, kuri ir pret ES, oficiālu (tātad rīcībspējīgu) noformēšanu. Tas vien informācijai.
02.05.2014 12:29 |

Reitings 2542
Nu Kubietes tekstus kāds arī uztver nopietni? Viņa citās diskusijās pietiekami parādījusi sevi ne no tās labākās puses. Ikviens latvietis cienīs krievu, kurš domās eiropeiski, un būs Latvijas un Eiropas patriots, runās latviski, nevis akli sekos Putinam, kurš par daudz salasījis vēstures grāmatas, un tagad domās, ka iekaros visu pasauli.
02.05.2014 12:32 |

Reitings 29
2008-2010 Latvijas vesuture bija tragiski gadi
kādu uz ielas šāva, vai? Kas notika???
cipari ir apzinati samazinati
avotu apakšā!
Puse no krizes laika grutniecem
vēlreiz - avotu apakšā!
nevis vestures notikumu kostims javelk virsu sodienas realitatei
ja Krievija nepiekoptu savas PSRS laika metodes un agresīvo politiku, neviens arī paralēles nevilktu!
Latvija un vispar ES pienemas speka anti ES noskanojums
trešo reizi - avotu apakšā! pat te forumā plaukst propoganda.. ir kā jau smieklīgi, bet patiesībā skumji.
ĖS un NATO/ANO ir vienīgās organizācijas, kas pašlaik dažam labam latvietim vispār mierīgi ļauj gulēt naktīs.
Latvija jau ari vienkarsa tauta ES vairs nemil
ceturto reizi - kur kāds avots, pierādījums, reāli skaitļi u.t.t. ??
Turklāt varbūt neaizraujies ar ekonomiskajiem spriedelējumiem. Ekonomika vsp ir daudzslāņaina, kaut vai tā pati inflācija patiesībā liecina par cilvēku pirktspēju. Turklāt ņemot vērā, cik jauna ir LV, un no kādām lielvaru paliekām mums joprojām ir jāatīra sava sistēma, mums iet tīri normāli. Un studiju programmas ir adekvātas. Gribi visu par brīvu, meklē utopiju citur.
02.05.2014 12:40 |

Reitings 3031
pride and prejudice

Tie ir antiglobalisti un latviesu nacionalisti, kas nodibinajusi savu partiju, viniem ne tikai ir tiesibas velet bet ari tikt ieveletiem un to ari vini censas darit. Un krievus un Krieviju vini nemil.
02.05.2014 12:41 |

Reitings 866
Es neesmu piedzīvojusi reālajā dzīvē vai publiskajā telpā, kad kāds krievvalodīgais būtu godīgi ar cieņu pateicis (vai vismaz doma būtu tāda, vai rīcība ar tādu zemtekstu) - jā vēsture mums ir asiņaina, esam cituši mēs visi - gan latvieši, gan mēs paši krievi, mēs nosodām asiņu liešanu par labu sistēmai, mēs cienām LV kā neatkarīgu valsti, tās tradīcijas un valodu un vēlamies uz šīs cieņam pamata veidot jaunas attiecības. .. u.t.t.

Nu un, ka tu neesi? :D Sūdīgā kompānijā tātad esi!

Es zinu daudzus cilvēkus, kas ciena LV un neatbalsta Putinu, būdami krievvalodīgie. Ir, protams, daudz tādu krievvalodīgo, kas pārstāv Morgan uzskatus. Bet, cik es esmu kontaktējusies, viņi neuzspiež un vispār pat neizsaka savu viedokli citiem, ja vien netiek lūgti to darīt. Piem, ja saruna ievirzās par Ukrainu un viņiem kāds pajautā, tad viņi saka - jā, atbalstam Putinu. Bet ikdienā neviens neskrien un nebļauj "Latvieši ir sūds, Ukrainu jāpakļauj" utt. Principā pārsvarā tieši latvieši ir tie, kas to naidu kurina.. To var redzēt kaut šajā diskusijā.

P.S. Es nerunāju par krievu urlu sabiedrību, kurā acīmredzot tu apgrozies, ja jau tev tādi secinājumi par krievvalodīgiem. Man zināmie krievvalodīgie ir izglītoti cilvēku.
02.05.2014 12:45 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Morgan, vai tad nodibināja beidzot? Ja tā, tad manā rīcībā veca informācija, ka īsti lietas nevedās. Zinu vien to, ka viņu vidū ir cilvēki, kas sev specifiskos jautājumos ES vietā labāk izvēlētos Krieviju, bet to noteikti nevar attiecināt uz visiem un uz situāciju kopumā.
02.05.2014 12:46 |

Reitings 3031
emma13

Avots- latviesu tauta. Es daru to ko lielaka dala latviesu pat nezina kas tas ir- small talk. :) Visur kur vien nav slinkums- sakot ar lidmasinu beidzot ar pensionariem tramvaja un maza un videja biznesa ipasniekiem. Vienkarsi pajautaju ka cilvekiem iet pa dzivi, ka iet radiem un draugiem. Latviesi nav nemaz tik noslegti un nerunigi kads ir stereotips un labrat pastasta ka pa dzivi iet.
Un es pati veel aceros kaada Latvijaa bija situacija pirms divdesmi un desmit gadiem un varu salidzinat ar tagadejo situaciju. Statistika ir piepuskota lai skaistak izskatos, kaut ari pat publiceta statistika ir bediga.

Sodien jau vairs tik daudzas grutnieces neskriet uz UK dzemdet, bet 2008-2010 bija kaut kas traks!

ĖS un NATO/ANO ir vienīgās organizācijas, kas pašlaik dažam labam latvietim vispār mierīgi ļauj gulēt naktīs.

Pilniga taisniba. Un as notiek uz Videjo austrumu rekina, tur Iraka, Afganistana, Libija, Sirjija, Sudana, Somalija, Pakistana utt. kops 2001 gada arvien mazak ir tadu kas var nakti mierigi gulet.
02.05.2014 12:53 |

Reitings 29
Kāda te jēga mani vispār uzrunāt, ja ar manu dzīvi saistītu faktus forumietes spēj izdomāt pašas?

Krievu kompānijā pēc savas apzinātas vēlmes neuzturos vispār. Un publiskā telpa ir vienādi pieejama visiem, tā ka ja vēlies uzbraukt augumā, tad mēģini sirdsapziņas vietā vismaz loģikai pasekot.
Sev neizdevīgo urlu un citu krievvalodīgo sabiedrību arī nevajadzētu nicināt. Lepojieties taču, tā arī ir daļa no Krievijas. Un tas, ka tīri teorētiski ir daļa krievu, kas spēj īstajā brīdī paklusēt, nekalpo par argumentu. Super! Bet ja nākamajā teikumā tev latvieši ir tie, kas naidu kurina, tad visi jūs esat metami pār vienu kārti.
02.05.2014 13:01 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Morgan, jaa! Turpini savu small talk! :D tramvaja lai veicas iepazities ar latviesu uznemejiem:D nenoliegsju, ka pazistu daudz krievus uznemejus LV, bet zinaji, ka latviesiem pieder Latvijas Nafta, centraltirgus paviljoni? Lielas transporta kompanijas??? Hmmm....
Ahh nabaga latviesi! Taja pasha Uk, esmu bijusi un bija prieks dzirdet krievu valodu, bljegj posmatri na etu tjolku! Eto pizdec!
02.05.2014 13:01 |

Reitings 3031
pride and prejudice

Ja ir nodibinajusi. Nezinu nevienu no viniem kam Krievija patiktu, cik vinus zinu, tie baidas i no ES, i no Krievijas, i no Kinas, bet nesaubos ka var but ari iznemumi.
Kaut ari sai partijai ir saprasana dazos jautajumos, tomer politiski vini ir arkartigi naivi un vinu partijai ir vajadzigas kartigas smadzenes. Ja vini vispar reali pie varas tiktu, par ko es saubos, tad pakastu Latviju ka valsti piecas minutes aiz sava naivuma un dumibas.

Bet, cik es esmu kontaktējusies, viņi neuzspiež un vispār pat neizsaka savu viedokli citiem, ja vien netiek lūgti to darīt.

Vini vienkarsi zina kada ir gaidama latviesu reakcija un tapec lielaka dala pasaka to ko latviesi grib zinat vai nesaka neko ja neprasa, jo nevelas sabojat attiecibas realaja dzive. Es jau ari nevienam realajadzive neskrienu nopakal apsaubidama Latvijas okupaciju vai blaudama par latviesu noziegumiem pret cilveci un noteikta situacija, ja diskutet nevaretu vai nebutu velams, dotu simbolisku un nenoteiktu atbildi. Ka jau seit viena mineja, ka izglitoti un inteligenti cilveki par politiku un religiju neruna un ta ari ir, tikai ar piebildi- noteiktas dzives situacijas par to neruna nevis vispar neruna. Nav tacu politika un religija tabu temas.
02.05.2014 13:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits