Ta tas ir bijis vienmer- augstak stavosa elite kura uzvaras uz tautas rekina, palaiz tauta ideju ka ta cita religiska konfesija vai cita tautiba pie jusu ciesanam vainiga un idioti tam notic.
Šitais IZCILI sasaistās ar visām krievu partijām un to pārstāvjiem Latvijā, kas skalo smadzenes savam vēlētāju kontingentam.
Ir reizes, kad labāk paklusēt. Es personīgi varu arī nevienu neienīst, bet palasot tepat forumā, cik derdzīgi nievājošs viedoklis un attieksme ir pret LV vēstures faktiem un to, kas notiek šodien, man tas naids, gribi vai negribi, bet tomēr uzrodas.
Es neesmu piedzīvojusi reālajā dzīvē vai publiskajā telpā, kad kāds krievvalodīgais būtu godīgi ar cieņu pateicis (vai vismaz
doma būtu tāda, vai rīcība ar tādu
zemtekstu) - jā vēsture mums ir asiņaina, esam cituši mēs visi - gan latvieši, gan mēs paši krievi, mēs nosodām asiņu liešanu par labu
sistēmai, mēs cienām LV kā neatkarīgu valsti, tās tradīcijas un valodu un vēlamies uz šīs cieņam pamata veidot jaunas attiecības. .. u.t.t.
Tā vietā man kkādā forumā ir jāklausās, ka nabaga krievi tiek kārtējo reizi apbižoti, ka latvieši nošāvās paši no sevis un mēs esam vainīgi (?) pie tā, ka Vācieši mūs okupēja, ka PSRS mūs bija nomocījis tik tālu, ka mēs meklējām glābiņu visās malās, ka visas ciešanas ir parautas no gaisa, ka jebkura Krieviju ne-slavinoša ziņa medījos ir propoganda, ka sliktā LV spiež runāt savā
suņu valodā, ka katrs latvietis kaimiņu krievu vaino ASV ekonomikas lejupslīdē u.t.t. wtf Krievi paši pinas savos slimajos suņa murgos. Ar atplestām mutēm ēd visu to, ko baro vadošā sistēma un to, kas tai ir izdevīgi. Latvieši sliktie provokatori - man šķiet, ka provokācija vairāk pieder tiem, kas iet aplītī ap Uzvaras pieminekli un sponsorē referendumu par divvalodību. Gribēšu redzēt visu to pašu entuziasmu, kad RU ar Putinu priekšgalā te reāli ienāks saimniekot. Tad kad gudras dir*anas vietā būs jāglābj sava pakaļa, tad sapratīs, ka dižajam vadonim-glābējam par jums ir nospļauties.