Stūra māja

 
Reitings 42
Reģ: 29.04.2014
Kāda ir apmeklējusi? Kādas emocijas? Kas jūsuprāt būtu jādara ar šo māju?
01.05.2014 18:54 |
 
Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
pride and prejudice

Aij, piedosanu, antiglobalsiti aktivi mekle biedru partijas dibinasanai. Vini tik biezi savu partiju popularize, ka es jau vairs nelasu.

Politiskas partijas dibināšana un tai sekojoša nākšana pie varas– vienīgais nevardarbīgais ceļš, kā mainīt situāciju valstī. Līdz Saeimas vēlēšanām ir palikuši tikai daži mēneši. Laika nav daudz. Tāpēc mēs aicinām visus, kuri atbalsta Latvijas Antiglobālistu idejas – izrādīt aktivitāti un piedalīties šī jaunā politiskā spēka veidošanā.
02.05.2014 13:14 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Pagaidīšu kādu laiciņu, kamēr tā cilvēvēku drūzma nedaudz norims, un tad noteikti aiziešu.

tā ir atbilde uz diskusijas jautājumu.
bet runājot par to diskusiju, kas izvērsās pēc tam, varu pateikt vienu - man no sirds ir žēl tādu cilvēku kā Morgan un viņai līdzīgo, jo jūs esat "zudusi tauta" - ne Latvijā jūs mīl, ne Krievijā grib. Reāli jums nav vietas zemes virsū, kur jūs patiešām gribētu un mīlētu, un gaidītu! Ja tavs mīļotais Putins, morgan, gribētu tiešām glābt visus pasaules krievus, jums jau sen tiktu izdalīta nauda, piedāvāti kaut kādi pabalsti un darbs dzimtajā Krievijā. Taču patiesība ir tāda, ka jūs tur nevienam mūžam neesat vajadzīgi un jūs tur negrib un uz jums arī tur, Krievijā, šķībi skatās. Tā ir naiva iedoma, ka Krievijai jūs esat vajadzīgi, ka par jums rūpējas un domā. Ne jau par krieviem, bet par to, kā paplašināt Krievijas robežas, Putins domā.
Ja kādreiz ir iespēja parunāt ar kādu cilvēku no Latvijas vēstniecības Krievijā, izdari to, morgan. Krievi - tie, kas aizbrauca prom no Latvijas uz Krieviju pēc neatkarības atgūšanas, uz vēstniecību ar asarām acīs nāk un stāsta, ka, ja būtu iespēja, kājām atgrieztos Latvijā! Jūs dzīvojat naivās ilūzijās, lai gan vairums Latvijas krievu, īpaši jaunā paaudze, Krievijā savu kāju nav spēruši!
Godīgi sakot, man pat nebūtu žēl ziedot noteiktu summu no algas ik mēnesi, lai tādus, kā tu, aiztransportētu atpakaļ uz roģinu.
Lai tev jauka diena!
02.05.2014 13:21 |
 
Reitings 29
Reģ: 12.01.2014
Small talk :D Kad skolas laikā referātus rakstīji, uz small talk varbūt atsauces arī liki? :D Man šķiet, ka tu dzirdi to, ko vēlies dzirdēt. Un tu esi kaut kādu ģenerālkopu aptaujājusi, ka spēj izdarīt secinājumus par visu tautu? Vai arī tavi sarunu partneri tev ekseļa tabulas ir rādījuši ar sociāli-ekonomiskajiem procesiem Latvijā? Tāpat tu forumā atreferēsi tikai to, kas izdevīgs tavam viedoklim, tā, ka tavs small talk pati zini, kur liekams.
jā, cilvēkiem neiet viegli. Ir jācīnās, lai sevi zem saules pabīdītu, un tiem, kam pakaļgalu kustināt negribas, tas nekad nebūs patīkami. Kamēr cilvēks vien iedomāsies sevi vienīgi kā daļu no sistēmas un gaidīs kaut ko no augšas, tikmēr rožaino dzīvi nesagaidīt. Bet runa nav par to. Es nesaprotu, kāpēc par argumentu Krievijas asiņainajai politikai kalpo tas, ka ir grūta dzīve vai tas, ka ASV arī tā dara. Pa lielam sistēma nekad nebūs parastā cilvēka pusē, un jebkurai sistēmai drīz pienāks gals! Es neslavinu Latvijas vai ASV valdību. Saprotu jau, ka visi loģiskie argumenti izbeigušies, tāpēc tagad mērīsimies, kura valdība sliktāka. Varbūt vieglāk būtu, ja derdzīgie nievātāji pārceltos uz savu īsto, mīļoto dzīves vietu.. nebūtu jāskatās acīs nelietīgajiem latviešiem, naida kurinātājiem. Bet tas laikam nekad nenotiks, tāpēc turpināsim gudroties forumā.
02.05.2014 13:22 |
 
Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Godīgi sakot, man pat nebūtu žēl ziedot noteiktu summu no algas ik mēnesi, lai tādus, kā tu, aiztransportētu atpakaļ uz roģinu.


Naciste.

ema13

Tiesi ta, man skola bija kaut kads darbs kas sevi ietvera cilveku aptaujasanu uz ielas.
Un ka tev liekas ka tautas viedokli noskaidrot? Tev liekas ka tas studentisu anketeles cosmo foruma vairak attaino dzives realitati ka reali cilveki no ielas? Cosmo foruma un jekuras citas interneta vietnes apmekletaji ir tikai kada konkret grupa, bet ir gana daudz cilveku kuri interneta nemaz forumus nelasa un komentarus nerakstu.
Cosmo forumu starp citu 2 tresdalas apmekle no arzemem. :D Kubiete kaut kur statistiku izraka. :)
02.05.2014 13:34 |
 
Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Sev neizdevīgo urlu un citu krievvalodīgo sabiedrību arī nevajadzētu nicināt. Lepojieties taču, tā arī ir daļa no Krievijas.

Mīļā sirds, vai tu zināji, ka urlas nav tikai krievi? :D Vai varbūt tas ir tikai manā galā - saukt par "urlām" cilvēkus, kas staigā Adibas sporta tērpā ar 3 svītrām un dzert plastmalas divlitrenes, neskatoties uz viņu lietoto valodu un tautību? Domā, ka tādu latviešu trūkst? :)
02.05.2014 13:48 |
 
Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Un tas, ka tīri teorētiski ir daļa krievu, kas spēj īstajā brīdī paklusēt, nekalpo par argumentu. Super! Bet ja nākamajā teikumā tev latvieši ir tie, kas naidu kurina, tad visi jūs esat metami pār vienu kārti.

;)

Redzi, es esmu krieviete-ukrainiete, kas diezgan labā līmenī prot latviešu valodu. Savā dzīvē esmu atklausījusies gan pārmetumus krieviem, gan latviešiem un vienmēr aizstāvu tos, kurus tai brīdī aizvaino, jo esmu par mieru, drīzāk par cilvēku vērtēšanu neatkarīgi no viņu tautības. Stulbs cilvēks var būt kā krievs, tā latvietis (piem, atsaucoties uz urlām). Bet - man personīgi savā dzīvē daudz vairāk nācies sastapt apsmiešanu, ka man ir radi slāvu tautās; nācies sastapt apzinātu naidu kurināšanu pret krieviem ("nekad nerunāšu/principa pēc nemācīšos krievu valodu", "nopērc vienvirziena biļeti uz Maskavu", "kādēļ apkolpojošās sfērās jārunā krievu valodā? angļu valodā - jāaa, to es saprotu, bet kreviski?" utt. utt.). Krievi, šķiet, 99% ir tādi cilvēki, kas nestāvēs klusiņām maliņā, kad viņus noliek. Un pareizi dara! Latviešiem ir jāpaseko savai valodai (gan tēlaini, gan burtiski izsakoties, jo lat. val. ir tik piesārņota ar, piemēram, anglicismiem, taču pret krievu vārdu piesārņojumu gan visi iestājas. turklāt paši latvieši nereti prot rakstīt daudz gramatiski sliktāk latviešu valodā kā krievi/puskrievi) un attieksmei, varbūt tad beidzot būs miers.

Ok, savu sāpi izliku. :D Zinu jau, ka nekas nemainīsies jūsu domāšanā, bet tad, lūdzu, negaidiet izmaiņas šajā latviešu-krievu jautājumā.
02.05.2014 13:55 |
 
Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Dzirdēju, ka Morgan skaitās Mis cosmo inteliģence. Nopietni?

Un kā tu nosaki, ka viņa nav? Tikai tāpēc, ka tavs viedoklis atšķiras no viņas?
02.05.2014 13:56 |
 
Reitings 55
Reģ: 26.08.2013
Manuprāt, tā ir lieliska izstāde uz kuru aizvest izlutinātos skolēnus, kuri uzskata, ka dzīvē nav nekā svarīgāka par citu apsmiešanu un savu izskatu - lai redz, cik grūti citiem kādreiz ir gājis. Bet tas nu tā. :)
02.05.2014 13:58 |
 
Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Inteligenta te ir tikai DIO! Vienigā.Morgan cosmo urla skaitas sen jau:-P
02.05.2014 14:00 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Kāda ir konkrētā adrese ''stūra mājai'''?
02.05.2014 14:11 |
 
Reitings 29
Reģ: 12.01.2014
Morgan dubultloģika. Apvainojumi no pašas puses, bet par to, ka jūsējie mūsējos izveda mēs runāt neesam tiesīgi, jo tā ir propoganda, naida kurināšana u.t.t. Varbūt jūs kāds ņemtu vērā, ja jūs vispār diskutēt mācētu.
bija kaut kads darbs kas sevi ietvera cilveku aptaujasanu uz ielas.
:D ,,Kaut kāds'' darbs :D a kāpēc pirms tam par small talk sauci, jo ja tu saprastu šī savienojuma būtību, tad zinātu, ka mērķtiecīga, darba devēja pasūtīta aptauja un small talk nav viens un tas pats! lidmašīnās un tramvajos cilvēkus aptaujāji?:D vai uz ielas? vai kā galu galā?:D
interesanti vispār diskutēt ar cilvēku, kurš faktus sev piedzejo klāt. :D


P.S. Es nerunāju par krievu urlu sabiedrību, kurā acīmredzot tu apgrozies, ja jau tev tādi secinājumi par krievvalodīgiem.
Pati atsaucas uz urlām kā krieviem un pēc tam man brauc augumā :D
pārējos tavus komentārus aiz cieņas pret sevi analizēt netaisos. Man nav jāiziet cauri katrai situācijai (īstai vai izdomātai) tavā dzīvē, lai nonāktu pie kkāda kopsaucēja, ko tu tāpat visticamāk neesi ieinteresēta darīt. Redz, mums ir jājūtas vainīgiem, ka tevi krievieti apbižo (pati gan par sevi godīgi stāstījusi neesi - tā, ka tas cik pelnīti/nepelnīti paliks jautājums), bet tajā pašā laikā, kad ir runa par pāridarījumu latviešiem, tad mums mutes bāž ciet.
02.05.2014 14:12 |
 
Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Es plānoju aiziet, bet nav īsti saprotams, kā notiek pieteikšanās tām ekskursijām uz pašiem pagrabiem. Saprotu, ka var nopirkt biļeti un izstaigāt augšejos stāvos esošās izstādes, bet uz ekskursijām jāpiesakās. Visticamak visas brīvdienu ekskursijas būs pārpildītas, un brīvas vietas būs darba dienu ekskursijās...
02.05.2014 14:13 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Beidzot pieleca, kurš stūris :D

Arī interesē pieteikšanās tieši ekskursijām.
02.05.2014 14:24 |
 
Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
"nekad nerunāšu/principa pēc nemācīšos krievu valodu", "nopērc vienvirziena biļeti uz Maskavu", "kādēļ apkolpojošās sfērās jārunā krievu valodā? angļu valodā - jāaa, to es saprotu, bet kreviski?" utt. utt


Tie visi ir agresivi un nacistiski izteicieni. Latviesos sodien miit daudz nacisma pat pret saviem tautiesiem, kuri atlaujas aizstavet krievus un PSRS, gluzi ka nacistiskaja vacija apsava tos kuri slepa ebrejus un ciganus- ja tu neesi ar mums, tu esi pret mums. Ta pec noklusejuma ir agresiva pozicija jo neatlauj citu izveli, bet vienacainie liekuli nekaunigi blaustas par krievu nekaunigumu. :D PSRS politika bija internacionala, ta neskiroja krievs/latvietis/ebrejs/vacietis, visas tautas bija lidzvertigas, skiroja vismaz pec (ne)draudziguma rezimam nevis acu krasas un runatas valodas. Skirot cilvekus pec tautibas ir pats, pats nemakais zilmenis.



ema13
Beidz liekulot. Kad kads pasaka " a man ukrainas radi ta teica", "a mani draugi Maskava ta uzskata" tas ir okei, bet kad es pasaku, ka apjautaju latviesus ka viniem iet pa dzivi tas nav okei, tikai tapec ka es saku kas daudziem nepatik? Vienacaina liekule.
02.05.2014 14:42 |
 
Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Morgan!
Nomierinies! Tu ta pat nepieradisi nevienam neko- katra tauta savi urlas, kuri neciena valsti, kur atrodas, ka piemeram tu!

Pietiek! Miers un berzins! Par draudzigu valsti!
02.05.2014 14:49 |
 
Reitings 29
Reģ: 12.01.2014
Morgan, tev vajag palīdzību.
Veiksmi dzīvē! :D Tev noteikti vajadzēs! :D
02.05.2014 14:51 |
 
Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Zii

Tu labak palasi kadus kometarus man veltija Kubiete, wiglet un vel dazas. Sutija kramet cemodanus, draudeja ka es pa zobiem nedabunu, draudeja no valsts izsutit un ko tikai vel.
Es kaut ari saku to kas daudziem nepatik, bet pamatoju savu viedokli un turos ramjos un nedraudu nevienam ar izsutisanu uz Sibirju vai krievu tankiem.
02.05.2014 14:55 |
 
Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Morgan, tas tapec, ka dzive nav iemacijusi tevi pakluset! Ja es teikshu, ka mani audzinaja gimene- pret krieviem un ka mani vecvecaki cieta, tad Tu teiktu par mani daudz ko sliktu ari! Bet es pakluseju, jo negribu aizskart sapigo vesturi! Ne tikai krieviem vina sap, ari mums latviesiem! Iemacies vnk pakluset! Paturi savas domas pie sevis! Savadak Tu radi ljoti sliktu iespaidu par sevi!
Tur ta problema, ka tadi cilveki, ka Tu 2 dienas foruma megina pieraidt savu taisnibu, bet kapec nevar vnk piekrist - ja mes visi bijam cieteji? Tu pieludz Putinu, bet ludzu- dari to majas klusu :)
02.05.2014 15:00 |
 
10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Tie visi ir agresivi un nacistiski izteicieni. Latviesos sodien miit daudz nacisma pat pret saviem tautiesiem, kuri atlaujas aizstavet krievus un PSRS, gluzi ka nacistiskaja vacija apsava tos kuri slepa ebrejus un ciganus- ja tu neesi ar mums, tu esi pret mums.

Ak, krievi un nacisms...To pasaule domā par tavu vadoni!!!

02.05.2014 15:03 |
 
Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Pati atsaucas uz urlām kā krieviem un pēc tam man brauc augumā

Izskatās, ka tev ir problēmas ar teksta uztveri. Paskaidrošu soli pa solim:
1) Tu teici, ka zini tikai tādus krievus, kas izturas necienīgi pret LV.
2) Es pateicu, ka zinu daudzus citus piemērus, kas ir inteliģenti krievi, bet tāda uzvedība, kādu tu aprakstīji (necienīt LV), piedien krievu urlām.
3) Kad tu pateici, ka "Sev neizdevīgo urlu un citu krievvalodīgo sabiedrību arī nevajadzētu nicināt. Lepojieties taču, tā arī ir daļa no Krievijas.", skaidri norādot, ka domā - urlas ir tikai un vienīgi krievu sabiedrībā, es norādīju, ka urlas nav tikai krievi.

Līdz ar ko pašā sākumā es norādīju, ka necienīgi uzvedība pret LV ir raksturīga urlām. Kad tu sāki teikt, ka urlas pēc būtības ir Krievijas daļa, ko mums jāpieņem, es norādīju, ka urlas ir sabiedrības, nevis Krievijas daļa.

Ceru, ka tapa skaidrāks.
02.05.2014 15:47 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits