Gribu smukas čirkas. :)

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Es atkal sniedzos pēc padoma pie Cosmo dāmām! :) Mani dabīgie mati ir sausi un čirkaini! Kad izķemmēju, tad kā pūdelis.! Ko jūs varat ieteikt, lai izveidotu skaistas lokas vai čirkas. Vai kāda ir mēģinājusi ar franču bizēm ? Kā sanāca ? :)
01.05.2014 14:41 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
respektivi bļoda ar siltu ūdeni pielej uz aci etiķi ne par knapi, ne par daudz un ar kadu toverīti lej virsu un skalo virs vannas. Nu ta kaut ka..
01.05.2014 15:13 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Sinepe, tu krāso matus vai viņi tev dabīgi?
Un kāpēc neizvēlies labu kopjošo matu kosmētiku? Ir taču tik daudz labu līdzekļu! :) Es nesūdzos par nespīdīgiem matiem, taču nopirku spīduma kondicionieri no Schwartzkopf ESSENCE un vienkārši staigāju laimīga ar zīdainiem, smaržīgiem, mirdzošiem matiem. (l)

Ja nepalīdz līdzekļi, tad jādomā par uzturu no iekšām, par stresa mazināšanu, smēķēšanu, vitamīniem vai pat par speciālista apmeklējumu.
01.05.2014 15:14 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Cukurvāvere, es krāsoju matus. ;) Un gribējās kaut ko dabīgu , jo esmu vēl finansiāli atkarīga no vecākiem. Grūti kaut ko lūgt , lai nopērku. Tāpēc labāk iztieku bez. :)

Kubiete, Paldies. Pamēģināšu. :)
01.05.2014 15:16 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
starp citu, par šo līniju runājot, esmu pārsteigta, ka šitik ilgi smaržo mati. Atceros, kādreiz bija diskusijas ar bēdumāsām, kuras jautāja, lai iesaka šampūnu/kondicionieri, pēc kura matos ilgi saglabājas smarža. Tad nu lūk, ir īstais! :) Es starā! Pirku Rimi uz atlaidēm, bija kaut kur ap 5 vai 6 eur (cenām nepievēršu uzmanību, varbūt arī kļūdos pa kādu kapeiku). Nav no ierasti lētā Rimi/maximu/drogu gala.
01.05.2014 15:17 |

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
es ar čirkas nekad neķemmēju, varbūt vienreiz nedēļā, paldies tētim, ka man tādi mati :))
01.05.2014 15:19 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Lokaini mati pēc dabas ir jau sausāki, nekā taisni, tā ir cita struktūra. Man ir tā, ka putas nelietoju ikdienā, jo vienkārši nav jēgas - mati ir skaisti uz vienu dienu, tātad man būtu jāmazgā katru dienu, jo tās putas, lai arī mazliet, bet matus sausina, padara neforšus.

Ir mēģināti kaaaaudzēm līdzekļi.. īsti nekas nelīdz, TIGI viens man vispār tā salipināja, ka fui.

Bet es beidzu fēnot, taisnot ikdienā, nu jau gadi 2 būs apkārt - mati paši par sevi ir daudz mīkstāki, veselīgāki, attiecīgi izskatās labāk. Par dabīgiem līdzekļiem - vēl, jo vairāk - maz cerību. Ieteikums ar ūdeni - tas ir uz mirkli, bet var mēģināt, jā, tas viņus atdalīs vismaz. Kopumā - tas ir cīniņš mūža garumā. Galvenais tiešām atrodi sev īstos līdzekļus, kas tos matus mitrinās. Ok, kamēr pie vecākiem - saprotu, nav tā rocība, bet nu tas nākotnē - pēc mazgāšanas serumus noteikti arī, tas tomēr uzlabo kopējo stāvokli.
01.05.2014 15:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits