labs vakars/nakts tām kas vēl neguļ!
lieta tāda, ka pirms 6 gadiem traģiski bojā gāja mana vecākā māsa, bijām ļoti tuvas un toreiz dikti pārdzīvoju, mēnesi ne ar vienu nerunāju, tikai ar māsu savās domās, bet tas jau ir cits stāsts. tagad atpakaļ pie manas problēmas. kopš tā laika es vispār neizrādu nekādas emocijas. nu jā, kaut kādas ikdienišķās situācijās pasmejos, pagruzos, bet mani vispār nevar pārsteigt, nu nekā, citas meitenes man apkārt priecājas par visu - jaunām kurpēm, pavasari, labām atzīmēm, bet man ir viss tas pats, bet es vienkārši neizjūtu ne sajūsmu, ne prieku par to. līdz ar to man arī ir grüti atrast draugus un nodibināt kontaktus, jo bail pieķerties cilvēkiem, esmu ļoti introverta.
toreiz, kad nobruka maxima, vai tagad tā pazudusī lidmašīna, vai arī tas, kas notiek Ukrainā. tas viss man neizraisa nekādas emocijas, vispār nekādas - vienaldzība. man tas liekas bezmazvai pašsaprotami, ka tam tā ir normāli būt.
śodien paškīros no puiša, ar kuru gandrīz divus gadus bijām attiecībās, bet man nav vispār itin nekādu emociju, pat asaru neesmu nolējusi. puisis bija ar asarām acīs, kaut arī pats bija tas, kurš ierosināja to, bet es tikai stāvēju ar nulle emocijām.
kā man atgūt kaut nedaudz dzīvesprieka? kaut nedaudz emociju? man jāmeklē speciālista palīdzība?