Raise, varētu būt, es jau ilgi vienu un to pašu lietoju. Mālu maskas var taisīt visādas, arī barojošās sausai ādai, parasti uz paciņām rakstītas receptas, arī pilns internets, bet es tos lietoju tikai poru tīrīšanai un tējas koka eļļa, manuprāt, pastiprina šo efektu. prieks, ka vēl kādam noder :)
poras tīru ar taukainu gatavo eļļu maisījumu ar mandeļu, makadamijas eļļām un rosmarīna ēterisko eļļu, Latvijā nav nopērkams, bet līdzīgs produkts ir kaimiņu igauņu firmas Joik ražotais eļļu maisījums, ar visu sūklīti komplektā. youtube daudzas meitenes tīra seju ar ricīneļļu, samaisītu ar citām eļļām - ricīneļļa skaitās nekomedogēna.
vecās mājās ar vecām trubām no kafijas skrubja, it īpaši, ja tas ir ar eļļu, trubas aizdambējās pamatīgi, tāpēc, ja ir problēmas ar aizdambēšanos, labāk kafijas skrubi nelietot, bet, ja tādas problēmas nav novērotas, pēc kafijas skrubja vēlams regulāri lietot trubu tīrīšanas līdzekli. atkarīgs arī, cik daudz vienā reizē tās kafijas izlieto, man pietiek ar vienu-divām kafijas porcijām, citas krāj un klāj labi daudz.