Iegādājos šodien, jo bija atlaide, taču internetā izlasīju atsauksmes, ka matus padara tikai sausākus tā sastāva dēļ? Protams, negaidu nekādu ārstējošo efektu, ar tādu sastāvu, tikai vizuālu, taču negribētos sabojāt matu galus. Padomi, pieredze?
Pieredze - smaržo labi, protams, ka neko neārstē, ar laiku sausina matus. Shaadiem liidzekliem tachu ir iislaiciigs efekts - aareejs. Matiem tas neko labu nedod. Ja gribi matus ārstēt, tad nelieto vispar nekaadu kiimiju.
Esmu lietojusi Biosilk šampūnu un kondicionieri, tie sausināja matus, bet zīds ir ļoti labs maniem matiem. Ieklāju mitros matos, bet ne pie saknēm. Rezultāts tieši tāds kā pats nosaukums - mati ir zīdaini un spīdīgi.
Ārstējošais efekts gan, jā - nekāds nebūs.
Lietoju gan tikai tad, kad matus mazgāju vakaros, ja zinu, ka no rīta nebūs laika. Tad pa nakti viņi nepaliek sausi.
Lietoju gadiem šo pasākumu - labāk nav, sliktāk arī ne. Tīri psiholoģiski palīdz - kaut kāda ķita taču tajos piecos matos trijās rindās ir iesmērēta, pašapziņa ceļās, jo uz iepakojuma rakstītas brīnumlietas, līdz ar to - galvu augšā, vēderu uz iekšu, krūtis uz priekšu un aiziet jūriņā.
Es Biosilk zīdu lietoju tikai mitros matos. Tad nesausina tik ļoti, ja lieto uz sausiem matu galiem.
Kādu nedēļu nopirku arī douglasā uz atlaidēm Biosilk mitinošo kondicionieri un marakujas eļļiņu.
Arī ļoti labi, ja lieto mitros matos:)
Ko nozīmē ārstējošs efekts, ja mats ir miris jau brīdī, kad izlien no galvas ādas, tāpat kā nags? Tie nav dzīvo organismi.
Ārstēt kaut ko var iekšķīgi ar mērķi uzlabot matu saknes, lai no tām tālāk augtu stiprāks mats, bet ne jau kā citādi, manuprāt.
Es arī pa retam ielieku mitros matu galus šo serumu. Man patīk, mati paliek zīdaini, smaržo burvīgi. Bet, ja par daudz ielikts, paliek smagi mati. Nebiju iedomājusies, ka varētu sausināt matus. Varbūt jāpārstāj lietot un nešķelsies tik ļoti matu gali?
Zinu,ka mamma ir sajūsmā. Pati nelietoju tieši tā iemesla dēļ,ka ir dzirdēts par matu sausumu.
Mans glābējs ir Maroccan Oil,ar kuru nav novērotas absolūti nekādas problēmas. Viens no must have.
Pēc pirmās ielikšanas freizes mati bija,kā solīts mīksti,taisnāki un spīdīgi pat ļoti! Bet jau nākamajā reizē šāds effekts nebija!
Tagad viņu smērēju uz elkoņiem un ceļgaliem! Par brīnumu, brīnišķīgi mitrina!