Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Veselībai

Reitings 131
Reģ: 25.03.2014
Esmu apsvērusi domu aiziet uz fizioterapiju, bet līdz tam man vajag kādu labu vingrinājumu mājas apstākļos.

Šobrīd sanāk daudz laika pavadīt pie datora, rakstot studiju noslēguma darbu. Katru dienu cenšos iziet ārā un izkustēties,bet jūtu, ka man mugura velk kā pie slimības, tā kā būtu temperatūra, un kājas kā galerts. Līdz ar to jūtos šausmīgi nogurusi.....

Varbūt varat ieteikt kādu labu vingrojumu? =/ Staipīšanās uz grīdas? Tagad pat sajūta,ka būtu slima, jo kaulus nepatīkami velk, lauž...
30.04.2014 20:09 |

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Masāža

Masāža ir dozēta, mehāniska iedarbība uz ķermeni, izmantojot dažādus paņēmienus – glaudīšanu, berzēšanu, mīcīšanu un vibrāciju, audi tiek viegli, vidēji stipri vai spēcīgi mehāniski kairināti. Masāžai tiek izšķirti vairāki veidi, kas savā starpā atšķiras pēc izpildes tehnikas un panāktā efekta.

Masāža iedarbojas uz nervu un sirds asinsvadu sistēmu, locītavām un muskuļiem, veicina limfas cirkulāciju un asinsriti, kā rezultātā uzlabojas vielmaiņas process, mazinās muskuļu sāpes, tiek veicināta organisma atjaunošanās pēc fiziskas un garīgas slodzes.

Masāža iesakāma sekojošos gadījumos

muskuļu saspridzinājums un sāpīgums;
kocītavu kustīguma ierobežojums;
galvas sāpes, sasprindzinājums;
miega traucējumi;
garīgs un fizisks nogurums u.c. e
es domaju ka sis tev butu viss piemerotakais;)
30.04.2014 20:26 |

Reitings 746
Reģ: 29.01.2009
Mājas apstākļos pleciem un sprandas daļai labi der galvas apļošana, roku apļošana uz priekšu un aizmuguri.
30.04.2014 20:57 |

Reitings 131
Reģ: 25.03.2014
Jā,nākošnedēļ jāzvana savai fizioterapeitei un jāpiesakas uz masāžu. Jo tagad pat nelielu brītiņu tikai esmu pasēdējusi pie datora un jau jūtu,ka man kājām, rokām un mugurai sāpīgi velk. Liekas,ka tiešām būtu slima ar temperatūru+rodas liels nogurums. Grūti nosēdēt miera stāvoklī..... =/
01.05.2014 11:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits