Jaunas attiecības un jauns puisis ;)

Reitings 97
Reģ: 20.01.2014
Lieta ir tāda ka nesen iepazinos ar puisi, puisis ir patiešām jauks un mīļš, kopā jau esam 2 mēnešus. Tomēr es esmu viņa pirmā meitene, gan attiecībās, gan gultā un to var ļoti labi redzēt pēc puiša uzvedības, tāds vēl pavisam naivs, lai gan nēsā gandrīz uz rokām. Ja godīgi sakot, man iepriekš nekad nav vēl gadījies tik mīļš un jauks puisis, bet visa lieta ir tajā ka viņš vēl ir nevainīgs un es nekad vēl neesmu bijusi kopā ar nevainīgu puisi. Man patīk ja čalis ir tas ka uzņemas visu iniciatīvu gultā, tomēr ar puisi kuram vispār nav pieredzes būs daudz sarežģītāk.
Jāatzīst arī tas ka puisis ir diezgan kautrīgs, tomēr mani ja godīgi mazliet nošokēja tas ka viņš savos gados vēl ir nevainīgs, kad to pateica, viņam ir 21 man 20. Jo mūsdienās parasti džekiem, ap šiem gadiem ir jau diezgan liela pieredze.
Varbūt kāda var padalīties pieredzē kā ir ar nevainīgiem puišiem, kurai ir bijusi šāda pieredze, manās visās iepriekšējās attiecībās puiši jau ir bijuši diezgan pieredzējuši ;) Un es esmu bijusi tā skolniecīte :D
30.04.2014 17:46 |

Reitings 32
Reģ: 25.01.2014
++ Piekrītu. Ja cilvēkam līdz tam 21 gada vecumam vēl nav bijis sekss, tad - acīmredzot, viņam ir svarīgi, ar ko to dara. Un tādā gadījumā tas varētu pat būt viens no atlases kritērijiem - jo droši vien tāpat būtu maz kopīga ar tādām meitenēm, kas puiša nevainību uzskatītu par grūti kompensējamu trūkumu, pie tam tik milzīgu, ka tas svarīgāks par visu pārējo (personību, attieksmi, dzīves uztveri utt).

Daļai bijis svarīgi, daļai vienkārši nav izdevies, nav pratuši atrast ar ko. Nevainības fakts vien neliecina, ka cilvēks obligāti tēmē augstu. Un noteikti negribētu dalīt meitenes kas rauc degunu vai nerauc. Pie sevis visas uzdos jautajumus.
01.05.2014 14:24 |

Reitings 10
Reģ: 01.05.2014
atceries, tie visi ir mediju, žurnālu utt kultivētie stereotipi, jo redz tie parāda, ka jau tīņa gados jādauzas apkārt un jāģul ar daudzām... un redz, ka kāds iziet no šiem rāmjiem... tad viņš uzreiz ir dīvains.. nevērtē pēc tā cilvēkus, citiem cilvēki ir savādāka dzīves uztvere un morāles principi...
bet vispār priecājies, ka viņš būs pirmais, jo tu vāresi iemācit viņu sev apmierināt... un ar nakāmām reizēm būs ar vien labāk... nekā kaut kāds jāklis, kurš gulējis ar 20 un izmantos vienus un tos pašus gājienus. Sievietes spēj ļoti mainīt vīrieša uzvedību gultā, uztaisi atbilstošu atmosfēru. iekārdini viņu piemet kādu odziņu-skaista apakšveļa daudz spēj mainīt,garās zeķes ar zeķturiem,augstpapēdenes..un viss aizies. Un jā... galvenais gultā nestāsti, kā ir bijis gulēt ar citiem, tas ir sliktākais, ko sieviete gultā var darīt :D
01.05.2014 18:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits