Lieta ir tāda ka nesen iepazinos ar puisi, puisis ir patiešām jauks un mīļš, kopā jau esam 2 mēnešus. Tomēr es esmu viņa pirmā meitene, gan attiecībās, gan gultā un to var ļoti labi redzēt pēc puiša uzvedības, tāds vēl pavisam naivs, lai gan nēsā gandrīz uz rokām. Ja godīgi sakot, man iepriekš nekad nav vēl gadījies tik mīļš un jauks puisis, bet visa lieta ir tajā ka viņš vēl ir nevainīgs un es nekad vēl neesmu bijusi kopā ar nevainīgu puisi. Man patīk ja čalis ir tas ka uzņemas visu iniciatīvu gultā, tomēr ar puisi kuram vispār nav pieredzes būs daudz sarežģītāk.
Jāatzīst arī tas ka puisis ir diezgan kautrīgs, tomēr mani ja godīgi mazliet nošokēja tas ka viņš savos gados vēl ir nevainīgs, kad to pateica, viņam ir 21 man 20. Jo mūsdienās parasti džekiem, ap šiem gadiem ir jau diezgan liela pieredze.
Varbūt kāda var padalīties pieredzē kā ir ar nevainīgiem puišiem, kurai ir bijusi šāda pieredze, manās visās iepriekšējās attiecībās puiši jau ir bijuši diezgan pieredzējuši ;) Un es esmu bijusi tā skolniecīte :D