Mans klupšanas akmens :(

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
Ento reiz esmu uzsākusi tievēt. Šī reize veiksmīgāka par citām ar to, ka beidzot saprotu savu klupšanas akmeni. Proti, apnīkās! Apnīkās piepūlēties, gaidīt...
Tas parasti ir tieši kādā 10tajā dienā... Nu tieši kā šodien!
Spogulī redzu, ka ir rezultāti, maziņi, bet ir. Ar prātu saprotu, ka īstos rezultātus tāpat var redzēt tikai pēc mēneša, diviem...

Tas ir tas laika periods, kad kaut kāds velns uz pleca dīda un saka - apnikās. Un attopos ar gardumu bļodu priekšā.

Nu ko lai dara? Negribas! Nu negribas, lai atkal šoreiz tā būtu! :(
30.04.2014 16:12 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Komentārus nelasīju.
Autorei - tas, ko stāsti, nav nekas neparasts. Cilvēki daudz lielāku nozīmi pievērš tiem labumiem, ko var dabūt ātrāk, pat, ja vēlāk dabūjamie būtu vērtīgāki.
Šajā gadījumā Tu lielāku nozīmi pievērs tai gardumu bļodai, ko vari dabūt uzreiz. Nevis notievēšanai, kas būtu gaidāma tikai pēc mēnešiem.
Viena no metodēm, kā to "apiet", ir to tālāku mērķi, ko vēlies sasniegt, pagaidām aizstāt ar kādiem mazākiem atalgojumiem par to, ka atsakies no gardumu bļodas. Kas cits Tev patīk?? Piemēram, katras 3 dienas, kuras noturies un ēd veselīgi, "atalgo" sevi ar gājienu uz kino / kādu kosmētikas nieku / kādu puķi vai taml.
Tām nav jābūt obligāti tieši materiālām lietām. Galvenais ir pats princips, ka par to, ka šodien nesarijies šokolādes kūkas, Tu arī šodien saņem ko jauku (nevis gaidi mēnešus).
30.04.2014 17:48 |

Reitings 560
paldies, zaptesburka :) laikam tā vajadzētu gan, ar kaut ko likt sev sajusties labāk.. :s
30.04.2014 17:51 |

Reitings 210
Reģ: 26.07.2012
Nekad neesmu bijusi apaļīga, bet ir bijušas daudz reizes, kad es saku sev: viss, no rītdienas vingrošu, ēdīšu veselīgi utt., nekad tas, protams, ka nenotika ilgi. Ar laiku vienkārši mainījās uzskati, sāku iet uz treniņiem, kas patīk un neliekas kā daļa no tievēšanas, neliedzu sev ēst to, ko vēlos, bet tajā pašā laikā mēģinu ēst veselīgi (neskaitu kalorijas, nepierakstu, ko ēdu vai netaisu speciālas ēdienkartes) un vakar apskatījos spogulī un pat nepamanot pēc 2-3 mēn ir redzams rezultāts.
Nekoncentrējies tik ļoti uz to, kad paliksi slaidāka, viss būs, galvenais dari to tā, lai tev tas patiktu, tas pat nemanīsi, kā viss mainās. :)
30.04.2014 18:01 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Man tā arī vienmēr bij. Katru dienu solījos 2 gadus pēc kārtas ka no rītdienas sākšu, tad no pirmdienas, nākošā mēneša u.ttt. Kaut ko jau pavingroju pa mājām bet rezultātu nebij un padevos. Loti pirku čipsus, energētiskos dzērienus un katru reizi sev teicu ka šodien riktīgi vinjus pēdējo reizi pielikšos un ar rītdienu sākšu ēst veselīgi. Protams tas nenostrādāja.

Pagāšnedēlj piespiedu sevi aiziet uz fitnesa klubu. Nopirku abonamentu un liku kaunu pie malas. Nekad mūżā nebiju bijusi sporta klubā. Vienmēr likās ka visi skatīsies cik es resna, likās ka jutīšos kaut kā neveikli, bet tā nemaz nav.
Tā kā man patīk skriet esmu sākusi ar skrejcelinju. Katru dienu skrienu 1h un jūtos forši un vizuāli jau var redzēt izmainas kas mani motivē vēl vairāk. Es gribu redzēt kā mans kermenis ir spējīgs izmainīties mēneša laikā un tas man nelauj paso ties un es nemaz negribu padoties Jo man loti patīk šis notievēšanas process.
Tad kad gjērbtuvēs meitenes pārgērbjas tad var redzēt smukos augumus kas man liek strādāt vēl smagāk.
Katru reizi pēc sporta kluba eju uz veikalu sapērku zemenes, mazos kiršu tomātinjus, zirnjus u.tt.. Lai ir ko vakara gaitā panaškoties.
30.04.2014 18:23 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
Nav par ko, Runce :)

TU VARI! Viss sakas un beidzas cilveka galva.
30.04.2014 18:35 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
sammia_, kā saņēmies aiziet uz sporta klubu? Es nevaru sevi piespiest! Man tas būs kā 1. septmbris 2. klasē. Sirds dauzās no domas,kā tas atkal būs.Atkal visu atsākt ir tik grūti!
30.04.2014 18:35 |

10 gadi
Reitings 886
The_one - mani aizstūma draugs braucot garām pilsētai. Teica lai aizieju visu uzzinaat kas un kaa a taa laikam veel tagad nebuutu aizgaajusi. Negribeejaas vinjam arii teikt nee Jo taa jau pa dienu neko nedaru.
Nenozheeloju ka aizgāju , es eju katru riitu ap 9-14 ap to laiku. Loti patiik, pat loti. Ieprieksh sportoju maajaas bet bez rezultaatiem.

Es domaaju ja slinkums sportot tad tas nozīmē ka nemaz negrib neko mainiit savaa izskataa.
Labaak sāc rīt. To ko tagad darīsi un ēdīsi tas būs tava nākošā mēneša augums.
Tas nekas ja neredzi izmainjas bet iesaku sportot taa ka mugura slapja.

Es gribu vasaraa villt kleitas , mazinjas shifona pezpiedurknju bluuziites . Un zinu man izdosies.
30.04.2014 19:25 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Ja jau runājam par tievēšanu! :D Dāmas, kāda nezin kā pareizāk taisīt pietupienus, lai kājas būtu slaidākas ( nevis augtu ar muškuļiem )un dibens smukāks ? :) Šodien pamēģināju izklupienus ar hantelēm (baigi patīk) , vai tas nedod kājām vairāk muskuļu ? Un Tie paši pietupieni ar hantelēm , vai kājās nekļūs tievākas ? :) Varbūt kāda var man paradīt kādu video ? :)
30.04.2014 19:26 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
No tādiem parastiem izklupieniem un pietupieniem bez nekāda lielā papildus svara nekādi dižie muskuļi neuzaugs, taču pēc treniņa vajadzētu KĀRTĪGI izstaipīties, lai tie muskulīši, kas attīstās būtu slaidi un skaisti.
30.04.2014 19:30 |

10 gadi
Reitings 886

Reitings 1897
No tādiem parastiem izklupieniem un pietupieniem bez nekāda lielā papildus svara nekādi dižie muskuļi neuzaugs, taču pēc treniņa vajadzētu KĀRTĪGI izstaipīties, lai tie muskulīši, kas attīstās būtu slaidi un skaisti.

Nū man hantelēm papildus svars ir 4kg. ļoti negribētos, lai aug muskuļi kājām. :( Gribu slaidas, smukas kājinas. :)

Sammia_ Paldies. :)
30.04.2014 19:33 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Nesatraucies, 4kg hanteles nav tas svars, kas ļaus tev uzkačāt milzīgus muskuļus ar klasiskajiem paņēmieniem. Muskulītis būs, bet ne tāds, kas krīt acīs. Kājas paliks tvirtāgas un dibens formīgāks. Pie tam, ja tev kājas ir ļoti tievas un arī tas mazais muskuītis sāk izcelties, tas ir vienkārši koriģējams, jo muskuļi neparādās ne minūtes, ne dienas, ne nedēļas laikā. Ja redzi, ka veidojas kas tāds, kas jau sāk nepatikt, met mieru. Muskuļi pazūd daudz ātrāk nekā tos var uzkačāt. ;)
30.04.2014 19:44 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Vēlos palabot komentāru tomēr par pietupieniem -

muskuļi nebūs un neuzaugs nekādi milzoņi arī, ja tupsies ar 20kg. 4kg vispār nav nekāds svars. No spēka treniņiem, kādi ir arī pietupieni - spēka grupa, tavas kājas var kļūtu TIKAI un vienīgi slaidākas, skaistākas.
Lūdzu, meitenes, neticiet tiem mītiem, ko saklausieties pat nezinu, kur..
Arī tās fotogrāfijas kā K.Akmens - sievietes NEKĻŪST tādas no spēka treniņiem bez anaboliskajiem steroīdiem. Lai vispār jel kādi muskuļi augtu, ir arī pareizi jāēd, tā kā bez stresa - jo vairāk spēka, vairāk pietupienu, pareiza tehnika, pareizs apsmagojums - rezultāti būs. Būs gan dupsis skaits, gan kājas.
30.04.2014 21:21 |

Reitings 1897
_paris - paldies! Un cik pietupienus dienā man vajadzētu uztaisīt ? :)
30.04.2014 21:22 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Sinepe, cik uztaisīt, lai ko? Nostiprinātu kājas, sēžas muskulatūru? Ja taisi ar 4kg hantelēm.. Nu sāc ar kādiem 20x un atkārto 3-4 reizes, skaties pati - kā jūti, kāda slodze - regulē pati. Ja apsmagojums būtu lielāks, tad varētu mazāk reizes taisīt - kādas 12x un pa 4x piegājieniem apmēram. Baidos, ka dikti redzamu efektu neiegūsi, bet nu stingrumu jau, iespējams, iegūsi, tikai atceries, ka nebūs tā,ka uztaisīsi tagad mēnesi un tad vari atslābt - kā atslābsi, tā arī stingrums atslābs.
30.04.2014 21:42 |

Reitings 560
nolēmu, ka atsākšu iet uz sporta klubu! i laiks paies ātrāk, i nebūs jādomā ka nav rezultātu :)
30.04.2014 21:43 |

Reitings 1897
- paris, , lai iegūtu slaidākas kājas. ;) Nē, nē. Esmu apņēmusies to darīt regulāri. ;)
30.04.2014 21:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits