Māmiņdiena!

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
Tātad māmiņdiena tuvojas, un kā jau katru gadu, es nezinu ko dāvināt. Šogad gribas kaut ko sirsnīgu un nozīmīgu, nevis kaut ko praktisku ko var veikalā nopikrt. Zinu ka visu pārējo gadu es redzu brīnišķīgas idejas pinterestā un tumblrā, bet viemēr kad pienak šis brīdis, kad jāsāk jau domāt par dāvanu, es ne tikai nevienu no idejām neatceros, bet pavadot pat vairākas stundas internetā nevaru neko atrast. Tātad padalaties ar idejām, kas jums liktos, kā sirsnīga māmiņdienas dāvana, ko jūs esat dāvinājušas savai mātei, un varbūt kāda māte šeit var ietekt ko viņa vēlētos saņemt no saviem bērniem!?
30.04.2014 13:45 |

Reitings 358
Reģ: 22.05.2013
āah, man asaras acī izlasot kā ir buuuuu un Ray, jūtu jums līdz un ceru, ka jums ir daudz citu mīļo apkārt.

Par dāvanām - apdrukāta krūzīte, savai mammai Ziemassvētkos uzdāvināju, aizkustināta bija. Vēl skaisti ir konfekšu pušķi, protams, prasa laiku, bet rezultāts priecē. Galvenais jau, lai māmiņa jūt, ka viņu atceras un mīl, man vismaz tā liekas. :-)
02.05.2014 13:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits