Piekristu. Galvenais, ka oficiālā ir normālā apmērā (jo par to vismaz ir garantija, ka tiešām saņemsi), citādi ja piekrīt tikai aploksnē saņemt - var sanākt ka paliec bez nekā
Es atbalstu. Kāpēc ne? Man nav izlūziju, ka vecumdienās saņemšu brango pensiju, par kuru varēs izdzīvot. Nav pārliecības, ka vispār palikšu šajā valstī dzīvot. Nodokļos aiziet tik liela algas daļa.. Un tālāk? Uzceļ tiltu, visiem ļoti vajadzīgo Gaismas pili. ātrā palīdzība tie izsaukta pie gulošiem bomžiem uz ielām, tad viņus ved un mazgā, atbrīvo no utīm - un izlaiž ārā, kur viss sākas no gala. ko iegūst vidusmēra cilvēks, ja maksā visus nodokļus? nodrošinātas vecumdienas, brangās māmiņu algas? nesmīdiniet...
šajā valstī katram jācīnas pašam par sevi, jo valstij mēs neesam vajadzīgi - tikai kamēr ir nauda, ko izsūkt. Visa nodokļu nauda ties izšķērdēta mēsliem, kurus nevajag ne man, ne lielākajai daļai iedzīvotāju.. (kaut vai gaismas pils)
punktu vēlmei maksāt nodokļus pieliek valsts prioritātes - tagad maksāsim bēgļiem 250eur mēnesī.. pensionāriem smieklu kapeikas, māmiņām tāpat, bet kaut kādus netīros melnīgsnējos bēgļus atbalstīsim. riebums pret šīs valsts attieksmi, naudu no tautas grib izsūkt, bet atpakaļ nedod un neatbalsta