nepiekristu.
mani kaitina, ka izvairās no nodokļu maksāšanas- kā darba devēji, tā ņēmēji (saņemot algu aploksnēs), un pēc tam čīkst, ka valsts nepietiekami nodrošina.
mani kaitina, ka izvairās no nodokļu maksāšanas- kā darba devēji, tā ņēmēji (saņemot algu aploksnēs), un pēc tam čīkst, ka valsts nepietiekami nodrošina.
Nespiezhu uz juutaam. Noraadu uz dubultmoraali - to , ka vislielaakie bljaaveeji par netaisniibu LV pashi ir negodiigi.
labprātāk strādātu par to summu, kas ir tikai aploksnē. Neredzu es jēgu tam, ka maskāju nodokļus, ja es to ~1/3 daļu, ko katru mēnesi godīgi nomaksāju, saņemtu vēl klāt uz rokām, varētu katru pusgadu braukt to tērēt uz Bora Bora, nevis skatīties kā valdība pērk raķetes, maksā nožēlojamos pabalstus slimības, maternitātes u.c. gadījumos, nemaz nerunājot par pārejo.
Bet žēl, ka mans uzņēmums ir tik godīgs, ka tas nav iespējams ne attiecībā uz algu, ne prēmijām, ne piemaksām!
labprātāk strādātu par to summu, kas ir tikai aploksnē. Neredzu es jēgu tam, ka maskāju nodokļus, ja es to ~1/3 daļu, ko katru mēnesi godīgi nomaksāju, saņemtu vēl klāt uz rokām, varētu katru pusgadu braukt to tērēt uz Bora Bora, nevis skatīties kā valdība pērk raķetes, maksā nožēlojamos pabalstus slimības, maternitātes u.c. gadījumos, nemaz nerunājot par pārejo.
Bet žēl, ka mans uzņēmums ir tik godīgs, ka tas nav iespējams ne attiecībā uz algu, ne prēmijām, ne piemaksām!
Amsterdama, aizver žaunas, es katru mēnesi samaskāju no savas algas ~1500 eiro sūda nodokļos, a par ko? Es izmantoju maksas veselības aprūpi, es neslimoju, mani vecvecāki izmanto maksas veselības aprūpi, saņem nožēlojamas pensijas, par to pusotru štuku (un tā ir tikai mana daļa, vēl kaut ko d.devējs arī maksā) es varu mierīgi uzturēt, piemēram, savus vecvecākus, nevis varzu bezdarbieku un ierēdņu, kas man pirks raķetes, kuras man ne sūda vajadzīgas nav!
Arī man maksāja cieto algu un + aploksnē. Sākumā biju apmierināta, jo sanāca lielāka summa uz rokas, mazāka nodokļos. BET pienāca diena, kad sākās veselības problēmas. Pirms aizgāju no darba, nosēdēju mēnesi uz slimības lapas. Par šo mēnesi saņēmu 20ls. Bezdarbnieka pabalsts bija 25ls. Tad nu varam secināt, vai tas bija tā vērts.