Šonakt murgoju. :( Atceros trīs sapņus.
Pirmais sapnis. Gāju uz mājām. Izdomāju iet cauri vienai bailīgai vietai, kur bija daudz krūmu un tilts. Kad aizgāju līdz tam tiltam, viņš bija sabrucis! Tad es domāju, šausmas būs jāiet atpakaļ. Tad es sapratu, ka sapņoju un domāju aizgriezīšos un pagriezīšos atpakaļ un ieraudzīšu normālu tiltu. Es tā izdarīju, bet ieraudzīju, ka tilts šoreiz bija zem ūdens pavisam nogrimis. Sapratu, ka man nekas nesanāks, tāpēc pamodos.
Otrais sapnis. Es kopā ar saviem bijušajiem klasesbiedriem braucām ekskursijā uz mazu pilsētiņu. Tur mēs bijām domē. Ejot prom, nevarēju atrast izeju, beigās atradu sētas durvis. Kad izgāju ārā, neviena nebija. Es domāju, paiešu nedaudz taisni. Gāju, gāju un sapratu, ka esmu apmaldījusies. Nobijusies staigāju pa svešu pilsētu. Tad pēkšņi sāka satumst. Mēģinu sazvanīt savus klasesbiedrus. Sazvanīju vienu klasesbiedru, bet tad sapratu, ka viņš atrodas mājās un nemaz nebija braucis šajā ekskursijā. Citus nesanāca sazvanīt, jo man nebija viņu numuru. Bija ļoti tumšs, ļoti bailīgi. Nonācu kaut kādā dzīvokļu rajonā. Tur es satiku mazu zēnu, kurš rokās nes mazu kucēnu. Es viņam saku, ka esmu apmaldījusies un vai es varu kopā ar viņu iet pie viņa mammas, varbūt viņa varēs man palīdzēt. Viņš teica, ka viņš nedzīvo ar mammu, bet gan ar mammas draudzeni. Aizgāju uz dzīvokli, tur bija vairākas sievietes. Viņas uz mani skatījās jocīgi, kamēr es mēģināju stāstīt kas noticis. Es nevarēju pastāstīt, kas tā par ekskursiju, kā atbraucām, ko mēs tur darījām utt., neko neatcerējos. Viņas vairāk man nepievērsa uzmanību, un es paliku dzīvoklī. Izdomāju paskatīties savu telefonu. Viņš bija gandrīz izlādējies, redzēju neatbildētus zvanus. Kad mēģināju skatīties, tur sāka rādīt visādus dīvainus simbolus, netiku galā ar telefonu. Tad es redzēju, ka viena sieviete guļ gultā un viņai tāds pats telefons. Es viņai parādīju, ka man arī tāds telefons, bet pārējās sievietes mani sāka lamāt, ka pie viņas nedrīkstēja iet! Pilnīgi sajutu dusmas un nicinājumu no viņām. Tad es apsēdos gultā, sāku skatīties pa logu kā paliek gaišāks.
Trešais sapnis. Visbriesmīgākais no visiem. Tajā sapnī es pati nepiedalījos, bet redzēju kā viens vīrietis pārgalvīgi brauc. Viņš apdzina vienu mašīnu pēc otras. Tad vienā brīdī viņš avarēja. Viņš izkāpa no mašīnas ar sadragātu kāju, klibodams uzrāpās uz tādas kā augstas klints un nolēca. Viņš krita ļoti ilgi no liela augstuma, es sapratu, ka vairs viņš nevar neko mainīt, drīz nositīsies. Tās sajūtas bija tik briesmīgas, tā it kā es būtu viņš.
Kā lai tiek vaļā no tām briesmīgajām sajūtām? :(