Man šonakt bija dīvains sapnis (ne-apzinātais), nevaru iedomāties, kā to varētu iztulkot. :D
Bija vasara, es ar draudzeni izlēmām kaut kur aiziet, viņa piedāvāja doties uz akvaparku, un mēs aizgājām uz kaut kādu milzīgu, ārēju (tur bija vairāki stāvi, bet nebija jumta vai sienu) pavisam nepazīstamu akvaparku. Tur bija ļooti daudz baseinu, mēs nevarējām izlemt, kurā kāpt iekšā, tāpēc nolēmām izstaigāt visu akvaparka teritoriju, apskatīties visus baseinus. Tad mēs nonācām līdz vienai interesantai akvaparka daļai. Tur bija daudzi baseini, sakārtoti cieši blakus, un pie katra baseina bija attēlota horoskopa zīme, tb - katrs baseins bija konkrēti katrai horoskopa zīmei. Gandrīz visos tajos baseinos bija tīrs, gaiši zili dzidrs ūdens, bet kādos divos vai trīs ūdens bija briesmīgs, brūns un duļķains, un konkrēti Strēlnieka zīmei bija šis pretīgais ūdens, diemžēl neatceros otru zīmi, kurai arī bija tāds pats. Dīvaini bija arī tas, ka gandrīz visi tie zīmju baseini bija tukši, atceros, ka tajā strēlnieka baseinā plunčājās kkāda maza meitenīte un vīrietis. Tā nu mēs tur staigājām, pētījām zīmes un baseinus, un vienā brīdi es kaut kā paslīdēju, iekritu Strēlnieka baseinā, un mani sāka vilkt dziļumā. Tam baseinam it kā nebija dibena, bija tikai baigi irdenas smiltis - jo vairāk es centos aiziet līdz baseina malai, jo vairāk mani vilka atpakaļ, uz baseina vidu, un tur bija pārāk dziļš.
Beigās mani kaut kā izvilka, apmēram tad arī sapnis beidzās, bet nu dīvaini. :D