Ņemot vērā, ka Chanely šeit parādās samērā bieži, varbūt ir prātīgāk sagaidīt viņas pašas viedokli par situāciju, nevis atkal veidot diskusiju vairāku lapu garumā, apvainojot viņu, balstoties tikai uz vienas anonīmas lietotājas viedokli.
Piebilstot par samaksu, pastāv iespēja, ka darbs nederēja un nebija lietderīgs vispār, bet Chanely pieklājīgi atbildēja, ar ko panāca pretējo efektu, jo ja man, piemēram, nodod rezultātu, kurš vispār nav izmantojams, es arī apšaubu, ka maksātu par to. Līdzīgi, kā restorānā mēs atsakamies no vakariņām, kurās ir patrāpījies galvas mats :) Tas tā, nezinot situāciju no otras puses, arī negribu sīkāk iztirzāt. Vienkārši, atlaižot darbinieku, piemēram, es arī viņam nesaku, ka Tu strādā slikti un galīgi uzņēmumam nederi, lai arī tā tiešām ir. Es paskaidroju, ka cilvēkam iespējams labāk veiksies kādā citā nozarē, lai neapvainotu viņu :)
Par samaksu runājot, es nemaksāju tikai par praksi, ja tāda ir vienošanās ar cilvēku. Par pārējā veida darbiem t.s. gabaldarbiem vienmēr norēķinos un tas ir nepieciešams.