Apģērbs man ir tāds, kāds patīk, protams diezgan daudz no jaunām modes tendencēm, jo bieži acīs iekrīt tieši tas un ja vēl super izskatās, tad nopērku. Es neko nepērku tikai tāpēc, ka tas ir modē vai stilīgi, galvenais, ka man pašai patīk un par citiem ir dziļi vienalga. Tā kā man ir gari mati, tad pārsvarā es viņus lokoju vai taisnoju, īpaši neko neveidoju, tāpat ir smuki. Kosmētiku lietoju diezgan maz, jo man ir tāds uzskats, ja meitene lieto ļoti daudz kosmētikas, ka pat viņu bez tās pazīt nevar,tātad viņa komplekso par savu izskatu, ikdienā lietoju skropstu tušu, pūderi ļoti, ļoti minimāli, tikai lai noslēptu maisiņus zem acīm.
Runājot par speciālistiem, padomu esmu prasījusi tikai frizierītei par dažādu ikdienas frizūru veidošanu, kopšanas līdzekļiem, šampūniem, kondicionieriem, eļļiņām..
Izvēlos vairāk baltu, melnu krāsu, protams arī daudzas citas, bet man personīgi ļoti nepatīk ļoti košas krāsas apģērbā, jo īpaši, ja nemāk saskaņot.. Nu izņemot kleitas, tās man patīk visās krāsās.
Nesen arī modē bija tie galaxy legingi, NU KĀDA VELNA PĒC? KĀ vispār kautko tādu var vilkt? Es to uzskatu par stila katastrofu, un vēl ir tām mazajām manīts, ka paka*ā iziruši diegi, tas vispār komentārus neprasa, nu šausmas.. Vot par tādām lietām man ir pilnīgi vienalga, ka modē.
Agrāk parasti no žurnāliem mācijos kā gērbties, bet tagad pati nosaku savu.