Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Stils katrai

Reitings 29
Reģ: 16.06.2011
sveikas!
Kā jūs izvēlaties, kas jums labāk piestāv? Kādas krāsas un frizūru izvēlēties? Ko un cik daudz likt uz sejas?
No interneta, žurnāliem, draudzenēm, speciālistiem utt?
Kur esat atradušas piemērotāko info tieši jums?
29.04.2014 18:15 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
vnk paļaujos uz savu gaumi, neko žurnālos neskatos, modei līdzi nesekoju :)
29.04.2014 18:16 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Pati... matu krása- izvélos, to, kas piestáv, to tachu pati redzi - der vai né. kosmétiku - nepatík kaudze kosmétikas, ikdiená bb, tusha un nude lúpu krása/spídums vai vnk balzams.
drébes - tás, kas patík, nevilkshu neko, kas ir supermoderns, bet man nepatík. (neesmu dzívé legingus, ugg un daudz ko citu uzvilkusi)

kur atrodu piemérotáko- veikalos, kosmétikai nu jau izvélos párbaudítas vértíbas,piem, jau 3 gadus pérku konkrétu tushu...
29.04.2014 18:23 |

Reitings 1152
Reģ: 01.04.2014
Pati skatos to, kas man labāk der, piestāv, patīk. :) Uzskatu, ka ir nedaudz muļķīgi akli sekot modei un vilkt tikai to, ko diktē citi. Par kosmētiku, ādas dēļ ikdienā sanāk lietot diezgan. Uzklāju bb krēmu, pūderi, retu reizi arī korektoru, acis kārtīgi izceļu - agrāk krāsoju skropstas + ar laineri smuku strelku, tagad esmu pārgājusi uz nedaudz fiksāku variantu, skropstas + augšējās un apakšējās ūdenslīnijas iekrāsošana ar melnu.
29.04.2014 21:06 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
laika gaitā jau pats saproti, kas piestāv/nepiestāv. piemēram, man nepiestāv gari mati, jo garumā pāri pleciem, tie ir pārāk plāni, nu un nav smuks kopskats, lai gan ir veselīgi. man nepiestāv biezas uzacis, jo ir smalka seja, sejas vaibsti. uzreiz varu pateikt, ka nepiestāv tumši brūns matu tonis, daudz labāk ir gaiši brūni, medus tonis, jo man ir dzeltenbrūna āda no dabas un zaļas acis. katrai jau savs. man acu zīmulis - nē, nē un nē, bet citai izskatās satriecoši! teiktu tā, ka tā ir pieredze un kaut kāda iekšējā sajūta par savu izskatu un augumu, tāpēc nereti gadās redzēt tādas 14 - 15 gadīgas sievietes, kuru kopskats nav tas labākais, jo vienkārši nav izveidojusies izpratne par to, kas piestāv/nepiestāv. mugurā un uz sejas ir viss aktuālais.
29.04.2014 21:20 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
@ andaar

leetaakais variants douglas veikalaa vari pajautaat konsultantei kaadas kraasas tev piestaaveetu make up :D
29.04.2014 21:24 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es izvēlos vilkt to, ko uzvilkusi es sev patīku spogulī. Cik bieži nav ta, ka veikala uz pakarama - wow, bet uzvilkts... nu ne šis ne tas, un pat nav skaidrs kāpēc. Ar gadiem paliek skaidrāks, kas piestāv/nepiestāv, kas ir "mans stils", un kas nav (neatkarīgi no modes diktāta), paliek skadrāks, kāda tipa tērpus es reāli valkāšu, un kādus - nē (smukās neprakstiskās kurpes un smukās izejamās kleitas dzīvo neuzvilktas skapī). No tā arī izriet tas, kas tiek pirkts un kas netiek. Diezgan bieži cenšos nopirkt kaut ko ārpus savas komforta zonas (kaut ko piestāvošu, smuku, bet ne līdz galam mana stila), parasti pēc kāda gada, diviem jau sāku mēgināt atdot to nevalkāto mantu māsai :)
29.04.2014 21:28 |

Reitings 395
Reģ: 14.01.2014
Apģērbs man ir tāds, kāds patīk, protams diezgan daudz no jaunām modes tendencēm, jo bieži acīs iekrīt tieši tas un ja vēl super izskatās, tad nopērku. Es neko nepērku tikai tāpēc, ka tas ir modē vai stilīgi, galvenais, ka man pašai patīk un par citiem ir dziļi vienalga. Tā kā man ir gari mati, tad pārsvarā es viņus lokoju vai taisnoju, īpaši neko neveidoju, tāpat ir smuki. Kosmētiku lietoju diezgan maz, jo man ir tāds uzskats, ja meitene lieto ļoti daudz kosmētikas, ka pat viņu bez tās pazīt nevar,tātad viņa komplekso par savu izskatu, ikdienā lietoju skropstu tušu, pūderi ļoti, ļoti minimāli, tikai lai noslēptu maisiņus zem acīm.
Runājot par speciālistiem, padomu esmu prasījusi tikai frizierītei par dažādu ikdienas frizūru veidošanu, kopšanas līdzekļiem, šampūniem, kondicionieriem, eļļiņām..
Izvēlos vairāk baltu, melnu krāsu, protams arī daudzas citas, bet man personīgi ļoti nepatīk ļoti košas krāsas apģērbā, jo īpaši, ja nemāk saskaņot.. Nu izņemot kleitas, tās man patīk visās krāsās.
Nesen arī modē bija tie galaxy legingi, NU KĀDA VELNA PĒC? KĀ vispār kautko tādu var vilkt? Es to uzskatu par stila katastrofu, un vēl ir tām mazajām manīts, ka paka*ā iziruši diegi, tas vispār komentārus neprasa, nu šausmas.. Vot par tādām lietām man ir pilnīgi vienalga, ka modē.
Agrāk parasti no žurnāliem mācijos kā gērbties, bet tagad pati nosaku savu.
29.04.2014 21:50 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
labākā metode, kā saprast, kas piestāv un kas nē, ir fotoaparāts. Skapi var izrevidēt visu kas ir, savelkot mugura un lai kāds mājinieks safočē, tāpat ar matiem, ar meikapu... Bet nevis selfiju, bet kārtīgi - pilnā augumā, lai novērtētu proporcijas. Piemēram man ir proporcionāli maza galva un lai kā man nepatiktu vienā sānā pieglausti mati, man tas ne-pie-stāv! un ne jau pie sejas, bet pie mana ķermeņa kopumā.
29.04.2014 22:19 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Samaara, ko veel nevar dariit ar mazu galvu? :D Pilniigi nopietns jautaajums, maneejaa arii ir maza.

Es pat nezinu kaa es izveelos kosmeetiku, dreebes. Gribeetu jau teikt, jo patiik pashai, bet gan jau ka es ietekmeejos no zhurnaaliem un citiem cilveekiem kaa jau lielaakaa dala.
29.04.2014 22:29 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
demoiselle, es piemēram esmu kuplo matu frīks. Nē zēngalviņām un nē ļoti gariem matiem. Es draudzējos ar apaļajām sukām un matu putām. Ja mācētu apieties un nebūtu par slinku, lokšķēres man būtu kā nazis pavāram. Meklēju savi ideālo cepuri vasarai - patmali vai hūtīti. Kaut arī pleci man ir šauri, nepērku neko ar uzplečiem, labāk uzsviežu kādu šalli, lai tur ir kaut kas, bet ne kaut kas plats :D Tie ir mani novērojumi un atradumi ;)
29.04.2014 22:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits