Es jau esmu atkal atsākusi, bet tāpat padalīšos kā man bija, kad atmetu :)
1) Es neko nedarīju - vienkārši domāju. Visgrūtāk bija pirmās dienas un tad, kad sajutu pa logu ienākam dūmus, no kaimiņa balkona! Kā man patika tā smarža un kā man pašai gribējās uzsmēķēt! Bet - pagāja 5 minūtes, smarža vairs nebija jūtama un arī es vairs smēķēt negribēju. Pēc kādas stundas atkal atceros un hop! atkal - tā gribas pīpēt!! Paiet 5, 10 minūtes un es atkal aizmirstu un pāriet, daru tālāk savas lietas. Pēc kāda laika atkal. Un tā pirmo nedēļu! Pēc tam, kad sajutu cigarešu smaku, man tā vairs nelikās tik kārdinoša. Galvenais ir pārdzīvot tās 5, 10 minūtes, kad ļoti gribās uzpīpēt, pēc tam jau aizmirstas un atkal normāli dzīvojies. Jāiztur tas laiciņš. Man vieglāk bija, jo mans draugs nesmēķē. Darbā mums ir atsevišķa pīpētava, no sākuma gāju ar meitenēm uzpīpēt (es gāju tikai paelpot dūmus, haha, kā tad), bet tad gadījās arī pašai kādu cigareti nopīpēt. Tāpēc pēc tam vairs negāju. Nu, nevajag sevi kārdināt. :)
Zinu, ka daži kožļā kožļenes vai ko uzkož, uzdzer ūdeni, kad sagribās cigareti, bet man tas nepalīdzēja. Es vnk pārdzīvoju to momentu. :)
2) Atbilde tāda pati - vienkārši pārdzīvoju to. Un arī draugam pateicu, lai neņem mani galvā, ja kas, jo es taču metu nost!
Pārgāja! :)
Lai veicas! :)