Dzīvoklis Rīga Īrēt

Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
Sveikas. ! Tāda lieta, ka man sākot no augusta vidus nāksies īrēt dzīvokli Rīgā- Cetrā,Imantā , Zaslaukā vai kaut kur tur.
Kāda iespēja , ka tikšu cauri mēnesī ar 150 eiro (komunālie, īrē ) ??
Vispār izskatu vairākus variantus - vienistabas dzīvoklis vienai vai ar kādu kopā, divistabu dzīvoklis ar vairākiem kopā, varētu pat kaut kādas kojās ( tikai kur virtuve, tualete nav uz visu stāvu ), esmu dzirdējusi arī pat 5istabu dzīvokļiem, kur dzīvo vairāki jaunieši kopā.

Kādi jums ieteikumi, kur un kā meklēt dzīvesvietu par 150eiro? ( ss.lv un zip. jau caurskatu) Nav tā kā izdevīgi paņemt uz vairākiem cilvēkiem lielu dzīvokli? Man tik bail, ka beigās nepalieku viena savā 4istabu dzīvokli.
27.04.2014 20:03 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
un tāda ir samaksa studentam, par to ka viņš izmācās kādu profesiju, lai pēc tam kā nabags kopotos ar vēl 4 jauniešiem, lai tikai spētu atrast dzīvessvietu, nemaz nerunājot par pārējo. Piekāst Lv, brauc brom no šīs bedres un sāc dzīvot, nevis izdzīvot.

Ak, nabaga studentiņi. Uķi -puķi. Kā šiem neiet. Rokas un kājas momentāli atsakās sadarboties tiklīdz cilvēkbērns kļūst par reflektantu - ne strādāt, ne normāli mācīties vairs nevar. Palīdz vien glāzītes cilāšana now and then. Tiešām, nabaga studentiņi.

Smiekli nāk par šito, daudziem nav sasaistes ar realitāti, tiem studentiem. Citi vispār augstāko izglītību atļauties nevar - ko šiem, uzreiz kārties vai triekties uz UK zemeņu laukiem? :D
28.04.2014 09:02 |

Reitings 2258
Vnk nevajag sēdēt klātienē un deldēt tos solus. Es pēc vidusskolas aizgaju strādāt, vienlaicīgi studēju neklātienē. Darbā jau pāris mēnešos ieguvu tādu pieredzi, kas palīzēja visus studiju darbus uzrakstīt ļoti ātri un vienkārši, jo man nebija tā neziņa, kā tad tur īsti būs, kad "izaugsu liela un sākšu strādāt" :D Tagad jau otro augstskolu studēju paralēli darbam. Un visticamāk, ka arī šī nebūs pēdējā. Es mācīšanos uztveru kā normālu agregātstāvokli savā profesijā, nevis kā mocības, kuras jāpabeidz, lai beidzot sāktu dzīvot. Neviens par priekšzīmīgu sēdēšanu solā darbu nedos, pašiem jāiet un jādara, jāsāk ar zemāku amatu, un visu laiku jāmeklē labāks darbs, lai visa alga neaiziet par studijām.
28.04.2014 10:05 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
http://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/centre/bixieg.html

Rekur laipni cilvēki izīrē dzīvokli (istabu) meitenēm :D :D :D
28.04.2014 10:22 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Nu skaidrs ir tas, ka atrast par tādām naudām var. Piedāvājumi ir visu laiku. Bet reāli meklē tad, kad vajadzēs, jo visu laiku mainās.
28.04.2014 10:27 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kojās var dabūt istabiņas arī ne-studenti, starp citu.
28.04.2014 10:31 |

Reitings 185
Reģ: 12.04.2014
Štankam vajadzētu sadot pa seju. Tā vietā, lai vīrišķīgi palīdzētu meitenei ar ieteikumiem, raksta kaut kādas debīlas lietas.

Cena, par ko vēlies īrēt, ir ļoti zema. Visizdevīgāk ir meklēt kopā ar citiem studentiem, tad vari iekļauties plānotajā budžetā. Un interesantāk arī pavadīsi studiju gadus.
28.04.2014 12:07 |

Ervīns, nu un? Gan jau, ka pārējās arī ir meitenes, tāpēc grib meiteni. Pēc bildēm neizskatās, ka tur džeks dzīvotu.
28.04.2014 12:14 |

Reitings 274
Paldies par viedokļiem un ieteikumiem.
Solītā alga uz rokas būs ap 340 eiro. Tāpēc arī reāli tikai ap 150eiro esmu gatava ziedot. Strādāšu valsts iestādē. Īstenībā , ja tā padomā. Mācījos 4tru gadus un tagad saņemšu tikai tik, par trauku magāšanu maksā vairāk. Bet nu pati vainīga, varēju iet arī kaut ko citu studēt un nepīkstēt tagad :D

Runājot par īri, protams, ja ir superduperīgs piedāvājums, neatteiktu un piemaksātu 30 vai 40 eiro. Ja nu gadījumā vēl kāda gatava mesties kopā un irēt kaut ko...es piedalos. Varu mēģināt dabūt vēl divas draudzenes. :)
Man galvenais, lai virtuve un wc ir sanitāriem apstākļiem atbilstoša. Istabu varu arī izremontēt!;)
28.04.2014 12:18 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Man paziņa dzīvoja dienesta viesnīcā, bet nestudēja- mācījās. Taču viņai pateica, ka augustā, septembrī, oktobrī, ka ir ļoti maza iespēja, ka kādā dienesta viesnīcā viņu uzņems, jo tad meklē vietas tie, kam tās ir paredzētas- studentiem.
28.04.2014 12:24 |

Reitings 274
LaLaLa man jau arī liekas, ka ir maza iespēja, ka es kā nevienas skolas students netikšu dienesta viesnīcā.
Būs kaut kur jāiestājas:D :D
28.04.2014 12:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits