Man ir bakalaurs, ko ieguvu Turiba talmaciba -e-studijas. 2 gadi nomacijos pilna laika klatiene, bet tapec, ka aizbraucu dzivot uz UK, pargaju uz e-studijam. Man bija pilnigi tie pasi eksameni, kas bijusajiem kursabiedriem, un man pieejama informacija turibas sistema, kur visi materiali bija, bija noderigaki kaa tie, ko deva klaatiniekiem, tpe dazhi mani bijusie kursabiedri izmantoja manu pieeju tiem. Turibai ir loti laba sistema e-studijam, katram prieksmetam ir nodalu apraksti un materiali. Mana mamma bija sakusi talmacibu biznesa koledzaa laikam, tur taa sistema bija loti nesakartota un neko nevareja saprast. Vieniga atskiriba man no klatienes studentiem bija tada, ka parbaudes darbi parsvara bija referatveidigie, bet viniem dazhadi grupu darbi utt. Tie 2 gadi klatiene bija pilnigi zeme nosviests laiks, jo daudz vairak ieguldiju darbu macoties tiesi e-studijas, jo eksamenus bija jaraksta parasti pasniedzeju kabinetos, kur nav iespeja ne noshpikot, ne ari kadam pajautat kaut ko. Ja ari bija kadas neskaidribas par kadu no kontroldarbiem vai eksameniem, tad vareja mierigi sazinaties ar pasniedzeju caur e-pastu. Es braucu uz LV 2x gada, lai noliktu eksamenus, jo bija kredits, tapec nevareja kavet un stiept to laiku garuma. Katra prieksmeta bija janodod 2-3 k/d, kuri parsvara bija referati vai aprekini, tad eksamens, ko kartoju sev izdeviga laika.