Pirmā reize, kas vēl nav pienākusi.

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Tātad iedvesmojoties no pirmās reizes diskusijas, te būs vieta, kur rakstīt lietas, kuras vēl nekad neesat darījušas.
Ko pati varu uzreiz minēt - neesmu ēdusi suši, bijusi pie manikīra/pedikīra, braukusi trolejbusā.
26.04.2014 16:06 |

Reitings 164
Reģ: 16.07.2014
Ja runa ir par lietām, ko gribētu izdarīt tad - es nekad neesmu bijusi citā kontinentā.
Ja random tad - es nekad neesmu iesitusi kādam pļauku
03.02.2015 12:45 |

10 gadi
Reitings 892
Reģ: 28.11.2010
Neesmu nodarbojies ar seksu - taupos kāzām (l)
03.02.2015 12:46 |

Reitings 34
Reģ: 16.04.2009
hmm, tik daudz ko neemsu darījusi, tik daudz ko arī negribu darīt :D bet ir daudzas lietas, ko gribas ķeksīša pēc.. :D Lasot jūsējās, dažas mani izbrīna, piemēram,nekad nebraukt ar trolejbusu...

es NEKAD neesmu pat pagaršojusi alkoholu, pamēģinājusi smēķēt cigaretes, ūdenspīpi utt. ( ūdenspīpi gan gribētu pamēģināt, vienīgo no šī saraksta..)
Nekad neesmu lidojusi ar lidmašīnu
Nekad neesmu balinājusi vai krāsojusi matus
pie pedikīra un manikīra ar neesmu bijusi, uz vaksāciju arī (spa un masāžu gan esmu izbaudījusi)
Nekad neesmu bijusi Jūrmalā pie jūras vasarā ( vienreiz biju ķemeros aukstā ziemā, kad tur bij vētra, tāpēc to neskaitu, jūru nemaz neredzēju) :D
Nekad neesmu braukusi tajos kruīza braucienos ar TALLINK ( to gan gribētu)
neesmu bijusi nevienā zemē ārpus Eiropas, arī Eiropā nekur diži, pat Igaunijā neesmu bijusi..

bet pēdējos 2 gadus, kad esmu sākusi vairāk teikt "jā", ļoti daudzas lietas daru pirmo reizi.. :) tāda interesanta sajūta ;)
NEKAD neesmu spēlējusi pokeru, lēkusi ar gumiju vai izpletni, piedalījusies kādā no tiem maratoniem un skrējieniem (to gribētos), snovojusi, gājusi svētceļojumā, stopējusi, kaila peldējusies ezerā rītausmā ( šo es gribētu, tā migliņā ar mīļoto kopā :) ), nekad neesmu bijusi tā pa īstam, patiesi laimīga.., nekad neesmu lasījusi nevienu no P. Koelju darbiem, ai, ir pārāk daudz lietu, ko neesmu darījusi..,
03.02.2015 12:48 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Interesanti palasīt, cik dažādas esam. Kas vienai ikdienišķa ierasta lieta, to citas nekad nav darījušas...

Hmm, kas man pirmais nāk prātā?
- Nekad neesmu lēkusi ar gumiju, lidojusi ar gaisa balonu, sērfojusi, kaitojusi, utt.
- Nekad neesmu dzērusi absintu
- Nekad neesmu pieaudzējusi skropstas
- Nekad neesmu skrējusi maratonu
- Nekad neesmu bijusi uz dievkalpojumu baznīcā (ja neskaita kāzas, kristības, ziemassvētkus)
- Nekad neesmu skatījusies Zvaigžņu karus, Transformerus, Gredzenu pavēlniekus, utml.
- Nekad neesmu bijusi Rēzeknē, Aglonā, Alūksnē, Madonā, Balvos, Zilupē, Krāslavā un vairākās citās Latgales puses pilsētās
- Nekad neesmu ēdusi jūras kāpostus
- Nekad neesmu bijusi Positivus vai Baltic Beach

Jāsaka, ka aptuveni pusi no nosauktajām lietām gan vēlos kādreiz izmēģināt.
03.02.2015 12:56 |

Reitings 34
solārijā ar nekad neesmu bijusi, tetovējumu man arī nav, lai gan kādu laiku pat strādāju tattoo salonā, tās jūras veltes ar neemsu ēdusi, narkotikas utt, neesmu lietojusi, neesmu dzemdējusi, no slimnīcām ar, Paldies, Dievam, esmu izvairījusies un vēlos un ceru arī turpmāk izvairīties.., govi gan esmu slaukusi (es no laukiem ) :D. ..
Neesmu caurdūrta , pat ausīs nav caurumu, par pīrsnigiem nemaz nerunājot,
nekad neemsu redzējusi How I met Your mother :D.
Nekad neemsu bijusi tajos mūzikas festivālos, (gribētu)....
Nekad neesmu saņēmusi ziedos, šokolādi vai kādas citas mīļas dāvanas no puišiem vai jutusies pa īstam mīlēta.., nekad neesmu skūpstījusies kino skūpstu rindā..,
jā, un ja par vecumu, man ir 25.
03.02.2015 12:58 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
tas nav kā pārmetums vai kā aizvainojums.. bet meitenes jūs ļoooti daudz dzīvē laižat garām, es gandrīz visas minetās lietas esmu darījusi, kaut varbūt 1. un pēdējo reizi, bet vismaz pieredzei piedzīvots.. (l)
naksnīgas peldes pa pliko ezeros, karjerās, jūrā, moči, kuteri, prāmji, lidošana, niršana, ar džipiem pa tuksnesi, dažādas sportiskas lietas, kā veikbords, yogas, dejas.. tik daudz foršu iespēju, tādas sajūtas! tiešām iesaku!!!
īstenībā dzīvē ir tik daudz tādu mazo lietiņu, ko vari darīt, kas ikdienu padara krāsaināku.. pati tagad cenšos savu dzīvi dzīvot tā, lai maximāli daudz redzēts, piedzīvots un tam nav jābūt dārgam ceļojumam uz eksotisku vietu, kaut sākt visu ar mazām lietām, kas sagādā prieku!.. ;-)
03.02.2015 13:00 |

Reitings 15092
Carpe Diem - piekrītu! :)
Ir forši iziet no komforta zonas un izdarīt ko jaunu un nebijušu.
03.02.2015 13:03 |

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
saraksts būtu diez gan garš (ko es cenšos labot), bet draugi vienmēr pārmet, ka neesmu redzējusi nevienu Harija Potera filmu :D
03.02.2015 13:06 |

Reitings 34
Būs jāsastāda saraksts ar lietām, ko neesmu, bet gribētu kādreiz izdarīt!.. :) :D
03.02.2015 13:07 |

10 gadi
Reitings 633
Reģ: 16.10.2013
vēl nekad neesat darījušas.

Es Vēl nekad neesmu(bet šķiet,ka lielākā daļa cilvēku to ir piedzīvojuši):
bijusi policijas apstādināta,sēžot pie auto stūres
dzērusi vīnu
piedalījusies lielajās sporta aktivitātēs(maratonos,ģimenes stafetēs,stipro skrējienā u.t.m.l)
uzcepusi kūku
izlasījusi kādu no populārajām grāmatām(fifty shades of grey,harry potter,krēsla,bada spēles u.c.)
nopirkusi sev melnu rokassomiņu
apzināti braukusi "pa zaķi" sabiedriskajā tr.
dziedājusi karaoke
;-)

Vispār,man vienmēr šķita,ka neesmu piedzīvojusi tādus notikumus,kas šķiet itkā parasti un visiem izbaudīti... ,bet kad sāku domāt- to esmu darījusi,to esmu,tas ir bijis,tā ir noticis.. :-D Diezgan raibi;-)
03.02.2015 13:19 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Neesmu bijusi pie pedikīra vai vaksāciju.
Neesmu likusi mākslīgos nagus, matus vai skropstas.
Neesmu pīpējusi zāli.
Neesmu lietojusi planšetdatoru.
03.02.2015 13:26 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Nekad neesmu dzērusi absintu, kalvadosu, rūgušpienu, kazas pienu, bezalkoholisko alu.
Nekad neesmu lakojusi kāju nagus.
Nekad neesmu bijusi solārijā.
Nekad neesmu veikusi uzacu korektūru.
Nekad neesmu pašrocīgi uzvārījusi zupu.
Nekad neesmu spēlējusi kariņus vai indiāņus, un visas tās trakās spēles, ko parasti spēlē bērnībā.
03.02.2015 13:28 |

Reitings 40
Vēl nekad mūžā neesmu ēdusi gliemežus, austeres, vēžus, astoņkājus
Dūrusi pīrsingus- mēlē, nabā uzacīs utml.
vēl nekad neesmu bijusi izjādē ar zirgiem, bet ļoti gribētu
Braukusi ar jahtu :D
Darījusi ektrēmas lietas/sports - izpletņu lēkšana, ūdensslēpes, motocikls utml.
Nekad nēesmu bijusi slimnīcā vairāk par vienu dienu!
03.02.2015 13:31 |

Reitings 115
Reģ: 23.08.2012
Palasot Jūsu ''Nekad neesmu'', saprotu, ka es esmu daudz ko darījusi(bieži vien, tāpēc, ka esmu vēlējusies zināt kā tas garšo, vai izskatās utt.)
..bet ir lietas, ko neesmu darījusi, bet plānoju nākotnē visu to vēl izdarīt!
Nekad:
neesmu lidojusi ar lidmašīnu
neesmu skatījusies ''Hobitu''
neesmu neko uztetovējusi
neesmu bijusi Latgalē
03.02.2015 13:35 |

Reitings 736
Zakjis*, Madona atrodas Vidzemes novadā nevis Latgalē.:-) Bet, jā, turpat jau ir arī Latgale.

Es nekad neesmu smēķējusi.
Neesmu nekad dejojusi valsi.
Neesmu nekad redzejusi filmu ''Avatars''.
Neesmu nekad izdarījusi neko ekstrēmu.
Neesmu nekad izcepusi torti un izvārījusi zupu. Gatavošanā esmu uz ''jūs''.
Neesmu nekad bijusi lielajos pasākmos, festivālos.
Neesmu nekad stopējusi.
Neesmu nekad vidusskolā nobastojusi nevienu stundu. Augstskolā gan esmu.
+ miljons citu ''neesmu nekad''
03.02.2015 14:27 |

Reitings 81
Reģ: 07.09.2013
Nekad neesmu bijusi tā patiesi iemīlējusies.
Pārējie mani "nekad" ar naudas un laika palīdzību attiecīgajā brīdī tiks realizēti viens un divi.
03.02.2015 14:34 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
nekad neesmu edusi silkji
03.02.2015 14:38 |

Reitings 195
Reģ: 22.01.2015
pilnīgi ikdienišķas lietas, ko es nekad neesmu darījusi un negribu darīt:

nekad neesmu smēķējusi
nekad neesmu dzērusi kafiju
03.02.2015 14:39 |

Reitings 49
Reģ: 10.01.2015
Es nekad neesmu bijusi tiešām laimīga attiecībās, ēdusi suši, veikusi bikini vaksāciju, bijusi uz erotisko masāžu, atteikusi cilvēkiem palīdzēt, kaut arī ļoti negribās. Nekad neesmu siltajās zemēs, lēkusi ar gumiju vai izpletni. Nekad neesmu jutusies pilnīgi iederīga/piederīga valstij, kurā šobrīd atrodos.
03.02.2015 14:40 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Lielaako dalju no nosauktaa esmu dariijusi, bet...
Man nekad nav bijis sekss Eiropaa vai attieciibas kaa taadas,
Nekad neesmu tureejusi rokaas tarantulu (lai arii simitiem citu zirneklju),
Nekad neesmu lidojusi helikopterii kaa pilots,
Nekad neesmu runaajusi ar A. Shvarcenegeru (tikai blenzusi virsuu un stulbi smaidiijusi),
Nekad neesmu miilejusies kuterii, liftaa, mashiinaa,
Nekad neesmu eedusi eksotiskaas juuras veltes, kaa arii steiku un lielaako dalju galjas produktu (vegjetaariete),
Nekad neesmu bijusi nevienaa spaaniski runaajoshaa valstii ne Eiropaa ne Latiinjamerikaa, lai arii paarvaldu valodu briivi,
Nekad neesmu dzeerusi lielaako dalju no stiprajiem alkoholiem,
Nekad neesmu piedziivojusi abpuseeju miilestiibu.....
03.02.2015 15:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits