hmm, tik daudz ko neemsu darījusi, tik daudz ko arī negribu darīt :D bet ir daudzas lietas, ko gribas ķeksīša pēc.. :D Lasot jūsējās, dažas mani izbrīna, piemēram,nekad nebraukt ar trolejbusu...
es NEKAD neesmu pat pagaršojusi alkoholu, pamēģinājusi smēķēt cigaretes, ūdenspīpi utt. ( ūdenspīpi gan gribētu pamēģināt, vienīgo no šī saraksta..)
Nekad neesmu lidojusi ar lidmašīnu
Nekad neesmu balinājusi vai krāsojusi matus
pie pedikīra un manikīra ar neesmu bijusi, uz vaksāciju arī (spa un masāžu gan esmu izbaudījusi)
Nekad neesmu bijusi Jūrmalā pie jūras vasarā ( vienreiz biju ķemeros aukstā ziemā, kad tur bij vētra, tāpēc to neskaitu, jūru nemaz neredzēju) :D
Nekad neesmu braukusi tajos kruīza braucienos ar TALLINK ( to gan gribētu)
neesmu bijusi nevienā zemē ārpus Eiropas, arī Eiropā nekur diži, pat Igaunijā neesmu bijusi..
bet pēdējos 2 gadus, kad esmu sākusi vairāk teikt "jā", ļoti daudzas lietas daru pirmo reizi.. :) tāda interesanta sajūta ;)
NEKAD neesmu spēlējusi pokeru, lēkusi ar gumiju vai izpletni, piedalījusies kādā no tiem maratoniem un skrējieniem (to gribētos), snovojusi, gājusi svētceļojumā, stopējusi, kaila peldējusies ezerā rītausmā ( šo es gribētu, tā migliņā ar mīļoto kopā :) ), nekad neesmu bijusi tā pa īstam, patiesi laimīga.., nekad neesmu lasījusi nevienu no P. Koelju darbiem, ai, ir pārāk daudz lietu, ko neesmu darījusi..,