Labdien, visam es te lasiju par (lucid dreaming) un ka sapratu,ka galvenais seit ir tas ka Tu kontrole sapni, nevis sanis tevi!.Tad nu es gribeju pavaicat,ko nozime,ja tu redzi sapnus ka sizetus? Piemeram tu vienu nakti redzi sapni,pamosties, un pec paris dienam tu redzi sapni bet, tas ir tas pats, tik notikumi risinas no tas vietas kur pirmo reizi sapnis beidzas.
Pirms aptuveni, 7 gadiem tas bija. Redzeju sapni vienu puisi kurs ir gajis boja,un skola bija vina bilde, sapni to puisi nobrauca,un tas notika pie alfas,. Kad pamodos tas sapnis man neizgaja no prata,katru dienu vins man sedeja zemapzina.
Tad pec 6 dienam mamma man pateica ka ir gajis boja viens cilvecins, kas taja bridi, man bija nezinu ,neizprotamakais, ka tas cilvecins gaja boja, dienu pirms es redzeju to sapni, un otra lieta ka sapni puisis gaja boja pie alfas, bet pa ko mamma man pateica tas vienu pieturu pirms alfas. 3 lieta kas bija savadi ka vinu uzvardos atskirigi bija tik tas ka vienam sakas ar Dz otram ar E bet vis parejais bija ta pat.
Pagaja laiks un redzeju atkak sapni, kur es perku kopa ar mammu pukes, dzive zinu ka uz kapiniem ejot jabut para skaitlim, bet sapni es jautaju,cik jabut ziediem? uz ko mamma pateica,ka nezin un es panemu vel vienu ziedu, tad man bija rokas 17 rozes un mes devamies uz kapiniem... tad es pamodos.Nakamaja diena stastiju sapni mammai ,un mamma pateica ka sodien vinam butu 17.gadi.
3.sapnis bija tads ka es eju uz kapiniem,likumoju, gaju te pa labi,te pa kreisi,un nonacu pie vina kapina.Es staveju un raudaju, tad sapnis beidzas. Stastiju atkal mammai un pirmais jautajums man bija vai vinam ir krusts pie kapina un kads? Mamma pateica ka ir pareizticigo krusts, un kapins atrodas kreisaja puse. Un ziniet, gan krustu es redzeju pareizticigo,gan to ka kreisaja puse vins bija(kaut es vel dzive pie vina uz kapiniem tad vel nebiju bijusi.
un sie sapni man beidzas pec tam, kad biju ar vina mammu un mazo brali pie vina uz kapiniem aizgajusi, un tur es tiesi ari staveju pie vina kapina un raudaju,ta ka tad sapni.
Vai kadai ir bijis kautkas lidzigs gadijies?