Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sapnis

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Labdien, visam es te lasiju par (lucid dreaming) un ka sapratu,ka galvenais seit ir tas ka Tu kontrole sapni, nevis sanis tevi!.Tad nu es gribeju pavaicat,ko nozime,ja tu redzi sapnus ka sizetus? Piemeram tu vienu nakti redzi sapni,pamosties, un pec paris dienam tu redzi sapni bet, tas ir tas pats, tik notikumi risinas no tas vietas kur pirmo reizi sapnis beidzas.

Pirms aptuveni, 7 gadiem tas bija. Redzeju sapni vienu puisi kurs ir gajis boja,un skola bija vina bilde, sapni to puisi nobrauca,un tas notika pie alfas,. Kad pamodos tas sapnis man neizgaja no prata,katru dienu vins man sedeja zemapzina.
Tad pec 6 dienam mamma man pateica ka ir gajis boja viens cilvecins, kas taja bridi, man bija nezinu ,neizprotamakais, ka tas cilvecins gaja boja, dienu pirms es redzeju to sapni, un otra lieta ka sapni puisis gaja boja pie alfas, bet pa ko mamma man pateica tas vienu pieturu pirms alfas. 3 lieta kas bija savadi ka vinu uzvardos atskirigi bija tik tas ka vienam sakas ar Dz otram ar E bet vis parejais bija ta pat.
Pagaja laiks un redzeju atkak sapni, kur es perku kopa ar mammu pukes, dzive zinu ka uz kapiniem ejot jabut para skaitlim, bet sapni es jautaju,cik jabut ziediem? uz ko mamma pateica,ka nezin un es panemu vel vienu ziedu, tad man bija rokas 17 rozes un mes devamies uz kapiniem... tad es pamodos.Nakamaja diena stastiju sapni mammai ,un mamma pateica ka sodien vinam butu 17.gadi.
3.sapnis bija tads ka es eju uz kapiniem,likumoju, gaju te pa labi,te pa kreisi,un nonacu pie vina kapina.Es staveju un raudaju, tad sapnis beidzas. Stastiju atkal mammai un pirmais jautajums man bija vai vinam ir krusts pie kapina un kads? Mamma pateica ka ir pareizticigo krusts, un kapins atrodas kreisaja puse. Un ziniet, gan krustu es redzeju pareizticigo,gan to ka kreisaja puse vins bija(kaut es vel dzive pie vina uz kapiniem tad vel nebiju bijusi.

un sie sapni man beidzas pec tam, kad biju ar vina mammu un mazo brali pie vina uz kapiniem aizgajusi, un tur es tiesi ari staveju pie vina kapina un raudaju,ta ka tad sapni.
Vai kadai ir bijis kautkas lidzigs gadijies?
26.04.2014 16:05 |

Reitings 1127
aizgajusi,/ aizgajam
26.04.2014 16:10 |

Reitings 1152
Reģ: 01.04.2014
Aij, nevajag mēģināt kaut ko izskaidrot. Sakarības/sakritības var atrast pilnīgi jebkur, ja vien gribas. Vienkārši zemapziņas radīta ilūzija.
26.04.2014 16:18 |

Reitings 1127
Aļaska iespejams ka tev taisniba,bet es vel sodien atceros ka pirms tiem 7 gadiem es nebeidzu sev atkartot, vel un vel ka es biju vainiga,ja nebutu to sapni redzejusi tad nekas tads nebutu bijis. Tagad jau es zinu ka tas viss nebija atkarigs no manis, es biju vinam loti piekerusies un varetu pat teikt ka vins bija mana pirma milestiba. Iespejams tapec ari bija sie sapni:(
26.04.2014 16:28 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Man ir bijis ļoti līdzīgi, sapnī redzot cilvēka nāvi precīzi tā un tur, kur tas tiešām notika (ko uzzināju otrās dienas vakarā, bet nāve notika naktī, kad to redzēju)
26.04.2014 16:56 |

Reitings 1127
Spīdola ka doma kapec sadi sapni radas? Mus bridina? vai ka?
26.04.2014 17:01 |

Reitings 374
Reģ: 04.08.2013
Manai draudzenei sapnī rādījās tētis zārkā. Un pēc kāda laika nomira kāds no viņu radiniekiem! Vispār baisi. Vēl stāstīja, ka ja putns logā sitās vai klauvē, tad arī tas uz kaut ko sliktu. Arī tieši draudzene stāstīja visas sakritības. Viņai vēl ir tā, ka viņa kaut ko nosapņo un tad tas piepildās. Piemēram, viņa nosapņo, ka kāds cilvēks kko pasaka un tad reālajā dzīvē tas notiek.
26.04.2014 17:09 |

Reitings 6037
Nu sapnis ir iespēja pieslēgties zemapziņai, kā arī kopējam informācijas laukam. Tāpēc arī reizēm ir iespēja ieskatīties nākotnes notikumos. Ir cilvēki, kam tas ir izteiktāks, kas jūtīgāki uz dažādām enerģētiskām lietām, utt. Manā gadījumā ir 2 nāves nosapņotas, tētis - nedēļu pirms viņa pēkšņās nāves redzēju viņa bēres. Otrais jau minētais puisis, kuru atrada pakārušos drupās citā valstī. Dzīvē es viņu redzējusi nebiju ne reizi, arī bildēs nē - tas bija manas draudzenes brālis, kurš dzīvoja ārvalstīs. Sapnī redzēju viņu un sevi tajās drupās un to, ka atnāca kaut kāda 3 cilvēku banda un uzbruka, beigās redzēju skatu no augšas jau it kā ar viņa acīm. No rīta domāju, vienkārši murgs, lai arī tik reāls likās. Vakarā uzzināju, ka draudzenei notikusi nelaime ar brāli... :( Pēc kāda laika, kad apskatījos bildes, tajās bija tas pats puisis no sapņa, tikai ar citu frizūru, bet tas skaidrs, jo bildes vecas.

Tā es arī nesaprotu, kāpēc man tas tika rādīts. Par tēti saprotu - brīdinājums, gadās, kad tuvinieki jūt iepriekš, kad ar kādu tuvu cilvēku notiks kas slikts. Bet ar to puisi dīvaini, jo iemesla to redzēt man nebija. Turklāt tieši tai pašā laikā, kad tas notika. Turklāt, es joprojām domāju, ka tā bija slepkavība, jo tā redzēju tai sapnī.
26.04.2014 17:10 |

Reitings 6037
Bet man arī labi un interesanti pareģojoši sapņi ir bijuši un ir. :) F1 rezultāti ir nosapņoti precīzi, esmu sapņojusi precīzus hokeja vārtu guvējus 3-4 spēles pēc kārtas (pat vienu Rēdliha hettriku, kas nemaz tik bieži negadās!!!). Toreiz sāku lielīties, beidzās. Toties šajā olimpiādē arī Dārziņa skaisto vārtu guvumu izgājienā pret vārtsargu nosapņoju dienu iepriekš un pirms spēles pat pierakstīju, lapiņu atstājot darbā, lai ir pierādījums. :D Man ir sapņu žurnāls, kurā agrāk regulāri ierakstīju nosapņotos sapņus, tagad esmu atsākusi. Un tad ir iespējams tā forši redzēt, kas precīzi piepildās. Un tādi sīkumi piepildās ļoti bieži, turklāt viss ir jau iepriekš dokumentēts. :)
26.04.2014 17:14 |

Reitings 374
Kaut kur skatījos par tām sakritībām video, ka tādas sakritības mēdz notikt. Nebūtu normāli, ja tādas nenotiktu. Cik no jums ir bijuši sapņi, kuros nekas nesakrīt ar reālo dzīvi? Tos mēs vienkārši ignorējam vai arī ja kaut kas līdzīgs notiek, tad uzreiz sasaistam ar to sapni.
26.04.2014 17:17 |

Reitings 6037
Kitija, ja pats neesi piedzīvojis tik daudz un sāpīgu "sakritību", tad ir viegli teikt, ka tās ir tikai sakritības, kam ar sapni nav nekāda sakara.
26.04.2014 17:29 |

Reitings 1127
Spīdola tiesi ta
atceros ka es sevi saustiju pa to ka vajadzeja,man tad tam sapnim lielaku uzmanibu pieverst, un vel vel sev atkartoju, ka es nevareju saprast,? tik daudz kas tika man prieksa pateikts, bet es tam nepieversu uzmanibu.:(
26.04.2014 17:34 |

Reitings 374
Gan jau noteikti ir detaļas, kuras nesakrita un kuras jūs negribat stāstīt.
26.04.2014 17:41 |

Reitings 6037
Kāda nozīme detaļām? Man, piemēram, dikti vienalga, kādā krāsā vai no kāda koka manā sapnī bija tēta zārks, kurā viņu apglabāja, to es pat neatceros. Es atceros to, ka es nosapņoju tēta nāvi. Detaļas var nākt arī no zemapziņas, bet notikuma būtība nemainās no sīkām detaļām.
26.04.2014 17:48 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Zinu kam gadījies līdzīgi kā autore aprakstīja, dažiem cilvēkiem ir spēja sapņus uztver daudz dziļāk un nosapņotais arī šķiet reāli satraucošs notikums/tuvu realitātei, vismaz sajūtu līmenī...

Par notikumu precizitāti..- ir jau arī tie simboliski sapņi, tad caur simbolismu var tulkot/skaidrot/saprast;)
26.04.2014 17:50 |

Reitings 374
Spīdola - ne gluži par tādām detaļām es runāju. ;) Šajā gadījumā detaļa varētu būt, ka tavam tēvam varētu būt kādas veselības problēmas un tu to zināji. Tāpēc arī zemapziņā tu to nojauti, ka tā varētu notikt un tas atspoguļojās tavos sapņos.
26.04.2014 17:58 |

Reitings 6037
Nē, Kitija, viņa nāve nebija saistīta ar veselības problēmām, absolūti nekādām, bet sīkāk par to forumā runāt nevēlos. :)

Turklāt draudzenes brāļa gadījumā man tas vispār bija šoks, jo es to nāvi izdzīvoju sapnī it kā pat uz sevis, pēc tam uzzinot, ka tā arī notika, vēl vairākas dienas nevarēju atgūties.
26.04.2014 18:03 |

Reitings 374
Spīdola - tad atvainojos. :) Es par šādām lietām daudz interesējos, daudz esmu lasījusi, vairāk jau uz to zinātnisko pusi, tāpēc mēģinu rast tam racionālākus izskaidrojumus.
Tad jautājumus būtu - kas tevi brīdināja par tiem notikumiem? Kas bija tas spēks vai būtne? Tāpēc arī bail paliek iedomājoties par to.
Es biju nosapņojusi savus eksāmena līmeņus, tik spilgti, bet beigās viņi nesakrita ar reālajiem. Man sapņi ļoti bieži nesakrīt ar reālo dzīvi. Ir bijuši briesmīgi murgi, kurus nevienam nenovēlētu, ir bijuši ļoti forši sapņi. Atceros vienreiz vairākas naktis pēc kārtas man rādījās piedzīvojumiem bagāti sapņi, lai gan ikdiena man ir ļoti garlaicīga.
26.04.2014 18:10 |

Reitings 1127
xerty vai tu doma ka ari es to speju ? Uztvert sapnus dzilak? tad tapec es ari vinus sadus redeju.
26.04.2014 18:11 |

10 gadi
Reitings 1746
Reģ: 18.11.2009
http://spoki.tvnet.lv/mistika/Astrala-projekcija/227223
šis bija interesants raksts..

bet man ir tā bijis, ka redzu kaut ko sapnī un nākamajās dienās tas pats notiek dzīvē, nez, nepievēršu tam īpaši lielu uzmanību, domāju, ka tas ir kkas līdzīgs deja vu..
26.04.2014 18:15 |

Reitings 6037
Kas brīdināja - nezinu. Vienmēr esmu interesējusies par mistisko, neizskaidrojamo, bet īpaši pēc tiem notikumiem. Sapņi, kas piepildās, ir viens no gaišredzības veidiem. Teorētiski jau varētu to visu uztvert arī nomodā, taču tas ir bloķēts, bet zemapziņā šie bloki nedarbojas, tāpēc reizēm informācija sapņu veidā nonāk līdz apziņai, kad to atceramies.

Starp citu, Maikla Talbota grāmatā Hologrāfiskais visums no kvantu fizikas viedokļa ir mēģināts skaidrot dažādus līdz šim neizskaidrojamus fenomenus.
26.04.2014 18:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits