Oo.nu feini. A tu nezini,jo tev veel nav taa 20.nedeelja vai tu izleemi,ka neveelies,lai tev atklaaj??
Gan jau buus labi. Un buut mammai ir ljoti forshi.tev ljooti patiks,es tev apsolu to.
Aa,jaa,mees arii nopirkaam skqpi beerna dreebeem. Ikea tieshi bija taads komplekts- gultinja,paartinamais un dreebju skqpis,viss mo vienas seerijas,to arii nopirkaam tad.
Mes arii mainijaam dziivokli,kad biju staavoklii..vispaar baigais darbs tas ir,visas taas mantas,kastes..otreiz laikam gruutnieciibas laikaa to nedariitu,tad labaak peec tam. Jo es daudz plaanoju,domaaju tam dziivoklim un ,protams,stresoju par visu.
Saakumaa neko daudz, kameer baro pati,tikmeer leeti sanaak. Tikai tik,cik pamperi. Dreebiites maksaa daargi, ja var kaads iedot,tad forshi,ja nee,tad pastaigaa pa humpalaam, jo tomeer tur var dauudz jaunas lietinjas nopirkt. Es esmu sapratusi,ka pietiek ar 3 pidzhammaam no katra izmeera un ar kaadiem 5 iiss roku bodijiem un 5 garroku. Jo es velju mazgaaju reizi nedeeljaa,un nekad nevar zinaat,kad kaada chura vai kaka aizies garam pamperam. Itsevishkji saakumaa,kameer mazais tievinjhs un nav atrasti iistie pamperi,