pirmā reize

Reitings 243
Reģ: 13.04.2014
iedvesmošos no šī video http://youtu.be/Jkbr9QLztHA
pastāstiet jebko par to kāda bija jūsu pirmā reize.. jebkurā jomā
piemēram, mana pirmā buča bija pirmās klases klasesvakarā, sabučojos ar savu simpātiju, spēlējot patiesību vai risku
mana pirmā rotaļlieta bija liela, rozā pantera ar garām kājām un rokām, līdzīga šai, bet brālis tai izrāva vienu aci un tagad viņa ir ciklops, bet tomēr tik mīļa

padalieties ar jūsu pirmajām reizēm un pirmajām bērnības, jaunības dienu atmiņām jebkurā jomā.
gribas palasīt ko jauku šajā vakarā, varbūt pasmieties par kādas piedzīvojumiem :)
25.04.2014 23:25 |

Reitings 251
Reģ: 29.01.2009
Pirmais mobīlais telefons man bija 82 Nokia, tādā maziņa un smuka...strādāju visu vasaru, lai pie tā tiktu....Biju ļoti lepna par sevi!

Pirmais lidojums, kad man bija 20 gadi...man bija pielūdzējs, kurš uzaicināja pavadīt nedēļas nogali Londonā, kopā ar vēl vienu pāri....Mammai neteicu, jo likās, ka viņa varētu nepalaist....
Pielūdzējs pat nenojauta, ka uzdavināja "Manu pirmo lidojumu", jo tēloju, ka visu jau zinu....kaut gan patiesībā man bija tik ļoti bail un sirsniņa sitās kā negudra no satraukuma!
26.04.2014 14:03 |

Reitings 243
Reģ: 13.04.2014
iemetu Ventspilī no mola jūrā.

kā titānikā :D
26.04.2014 14:07 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Atcerējos vēl.. Pirmo reizi mamma bija iedevusi fotoaparātu uz ekskursiju. Tad vēl bija tie ar filmiņām, kad nevar redzēt, kas ir sabildēts līdz neattīsta lentu. Braucām ekskursijā uz kaut kādu fermu.. Kad mamma sataisīja bildes, tā smējās, pat tagad vēl citreiz to atgādina. Es biju nofočējusi katru kazu, govi, cūku utt. Visas bildes ar zvēriem kūtī. :D
26.04.2014 14:11 |

Reitings 1152
Reģ: 01.04.2014
Man gan daudz kas vēl tikai būs pirmo reizi, bet tomēr, kāpēc gan nepadalīties. :D

Pirmie taureņi vēderā - aptuveni 12 gadu vecumā ieķēros vienā puisī, tikai bija viena problēma, šim ''puisim'' bija 22 gadi. :D Ak, kāds naivums un stulbums - tolaik es sapņoju, ka, kad pieaugšu, noteikti savaldzināšu viņu un mēs būsim kopā. Mums pat bija sarakstes skaipā, protams, rakstīju viņam anonīmi, neatklājos, bet tās sajūtas, tie taureņi, kuri vēderā griezās un dauzījās, ieraugot jaunu ziņu no viņa... Bija arī sāpes, piemēram, ieraugot viņa twiterī tekstu ''traka nakts, pamostoties redzēt blakus gultā nepazīstamu sievieti ir baigais pārsteigums, neko neatceros'' vai kaut ko tādu. Tagad atskatoties uz to visu, nevaru beigt feispalmot par sevi, savu stulbo rīcību, un stulbajiem taureņiem, kuri virpuļoja dēļ kkāda idiota, bet ko lai dara. :D
26.04.2014 14:16 |

Reitings 1152
Reģ: 01.04.2014
Bet nu jā, aptuveni kādu gadu tas murgs ilga. :D Pirms kāda pusgada intereses pēc paskatījos viņa profilu soc. tīklos un nespēju beigt uzdot sev jautājumu - nu kā, KĀ es varēju ieķerties tādā, kāpēc biju tik stulba. :D
26.04.2014 14:19 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Es atceros savas pirmās lakotās kurpes. Vesels piedzīvojums. Braucām ar Omi uz Bērnu Pasauli ar 6. tramvaju.

Pirmā buča, ko atceros, man bija samērā vēlu - 7. klasē. Pēc stundām salasījāmies visi uz pudeles griešanas maratonu un tad arī bučājāmies. Pēc tam vins mans klasesbiedrs atzinās man mīlestībā, jo sajutās greizsirdīgs, un mēs divatā bučājāmies klusākā stūrītī. :D

Pirmā mīlestība man manos 4 gados bija mans 2. pakāpes brālēns. :D Viņš gan bija 4 gadus vecāks par mani un īpaši neizrādīja interesi, jo laikam saprata, ka tas īsti pieņemami nav. :D Tiesa gan jāsaka, ka man jau mazai ir bijusi laba gaume uz vīriešiem, jo mans 2. pakāpes brālēns tagad ir tāds čalis par ko var tikai sapņot (es, protams, to vairs nedaru, tikai objektīvi novērtēju :D)

Pirmais īstais draugs man bija tad, kad man bija 18 un, bāc, tas bija skaisti. 6 gadi pagājuši, bet es joprojām patveros tajās atmiņās, kad man liekas, ka pasaulē vairs nav mīlestības un it nekā laba.

Pirmā reize, kad es sapratu, kas ir laime, man pienāca 21 gada vecumā, dienā, kad piedzima mana meita.
26.04.2014 16:01 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Pirmo reizi smaņu zaudēju 15 vai 16 gadu vecumā omes tualetē,jo biju izdomājusi paostīt gaisa atsvaidzinātāju.Bija forši līdz brīdim,kad pamodos uz grīdas.
Pirmos salātus pārsālīju tik tāl,ka garšoja pēc sāls ar salātlapu un par to briesmīgi raudāju
Pirmo reizi suni nopirku,kad man bija 13,pa 2Ls un turēju svešā dārza būdiņā un domāju,ka viss ok,līdz atnāca kaut kas vaļā un aizvedu omei un teicu,ka atradu.Pēc gada atzinos,ka pa kluso nopirku.
26.04.2014 17:01 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Pirmais puisis man bija bērnudārzā, grupiņas biedrs. Gulējām blakus gultiņās un tēlojām, ka esam vīrs un sieva ;D Viņš audzinātājām pastāstīja, ka esam pāris un audzinātājas to smiedamās pastāstīja manai mammai :D Neatceros gan, cik mūsu attiecības bija ilgas un neko citu, tikai to, ka viņu sauca Oskars

Pirmais brauciens ar kuģi bija 1.klases 1.ekskursijā Ventspilī, tāpat pirmā reize, kad slidoju bija 1.klasē ar klasi un man gan sanāca, gan iepatikās uzreiz :)

Pirmo reizi ar vienaudžiem iedzēru 6.klases klasesvakarā - atceros, ka no visiem klasesbiedriem pirms tam viena meitene savāca 50sant no katra, sasolījās, ka sagādās visiem alkoholu, beigās ieradās ar 0,5l kolas pudeli, kurā kaut kas bija sajaukts..katrs dabūja 1 mutīti un ar to mūsu dzeršana beidzās :D
28.04.2014 17:21 |

Reitings 53
Reģ: 10.02.2014
Ehh, atceros savu pirmo piedzīvojumu ar tonālo krēmu... :D

Tas bija pirmajā septembrī, kādā 5.klasītē laikam. Dienu iepriekš, kas sanāk 30.-31. augusts. Vedu kaimiņu draudzenēm ar riteni ielūgumus uz dzimšanas dienu, kas ir septembra sākumā. Lija lietus. Atpakaļceļā tieši pie mājām kautkā saslīdēju un nokritu, nobrāzu rokas, kājas, visu ko vien varēja, un + nākamajā dienā ZILA Acs. :D Tad nu mamma smērēja mani ar tonālo, biju diezgan sabijusies. Likās ka lielās tantes tikai to izmanto....
Tajā gadā tieši skolas sākumā bija iekritusi fotogrāfēšanaas. Vēl tagad paskatos tā gada portreta bildītes, kur ir tā zilā acs, Un sasmejos. :D
28.04.2014 20:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits